CONCURS! Castiga forme de gheata creative de la Mindblower! Pune-ti imaginatia la treaba!


Bauturile tale vor avea mai multa savoare cu formele de gheata oferite de Mindblower.

 

Pentru ca vara vrei ca sucurile si cocktailurile tale sa fie cat mai reci, ne-am gandit sa punem la bataie patru forme originale de gheata pentru patru cititoare cu multa creativitate. Mindblower ofera Forme de Gheata Diamant, Forme de Gheata Pinguin, Forme de Gheata Chitara si Forme de Gheata Bagheta Magica.
Pentru a intra in concursul nostru trebuie:
- Sa dai Like paginii de Facebook Kfetele.ro,
https://www.facebook.com/Kfetele.ro,
- Sa dai Like paginii de Facebook Mindblower, https://www.facebook.com/Mindblower.ro?fref=ts
- Sa raspunzi cat mai creativ la intrebarea "In cate moduri creative ai putea folosi formele de gheata?" prin intermediul unui comentariu la acest articol.
Concursul se desfasoara in perioada 18- 24 august, urmand ca pe 25 august sa alegem patru castigatoare in functie de creativitatea raspunsurilor lor.
Castigatoarele vor fi alese de echipa Mindblower si de echipa Kfetele.ro.
Pentru inspiratie, viziteaza site-ul mindblower.ro.
Despre premii:
Forme de gheata diamant- Aceste forme de gheata iti ofera, probabil, una dintre putinele ocazii de a crea diamante de diverse culori in acelasi mulaj. Adauga cate un fruct diferit in fiecare spatiu si toarna peste el apa sau suc.
Tine forma de gheata la congelator pana vin oaspetii insetati. Vei surprinde nu doar prin eleganta servirii, ci si prin savoarea racoritoare a bauturilor oferite.
Forme de gheata pinguin- “Pentru rezultate optime lucreaza cu profesionisti”, este recomandarea din cartile de business. Si au dreptate, daca vrei un suc racit ca lumea, apeleza la cei care stiu ce inseamna traiul pe gheata. Pinguinii! Flip-flop si sucul tau e gata de baut, oricat de cald ar fi afara.
Daca unul nu face fata, pinguinii lucreaza mai bine in echipa, adu un al doilea, al treilea in ajutor.
Forme de gheata chitara- Nu-i canta in struna caniculei, mai bine arunca o chitara de gheata intr-un pahar cu suc si racoreste-te pe note de relaxare. Chiar daca nu ai ureche muzicala, chitara de gheata iti va tine isonul in orice moment al verii. Invita-ti prietenii la o racoritoare si fa o formatie alaturi de ei. Pam-pam!
Forme de gheata bagheta magica- Nicio minune nu este posibila fara putin ajutor. Deschide cartea de vraji si umple formele cu apa, suc sau alte lichide magice. Lasa potiunea la inghetat si peste cateva ore e numai buna de facut minuni.

Pentru ca vara vrei ca sucurile si cocktailurile tale sa fie cat mai reci, ne-am gandit sa punem la bataie patru forme originale de gheata pentru patru cititoare cu multa creativitate. Mindblower ofera Forme de Gheata Diamant, Forme de Gheata Pinguin, Forme de Gheata Chitara si Forme de Gheata Bagheta Magica.

Pentru a intra in concursul nostru trebuie:

- Sa dai Like paginii de Facebook Kfetele.ro, https://www.facebook.com/Kfetele.ro,

- Sa dai Like paginii de Facebook Mindblower, https://www.facebook.com/Mindblower.ro?fref=ts

- Sa raspunzi cat mai creativ la intrebarea" In cate moduri creative ai putea folosi formele de gheata?" prin intermediul unui comentariu la acest articol. 

Concursul se desfasoara in perioada 18- 24 august, urmand ca pe 25 august sa alegem patru castigatoare in functie de creativitatea raspunsurilor lor. Fiecare dintre castigatoare va primi cate o forma de gheata. Castigatoarele vor fi alese de echipa Mindblower si de echipa Kfetele.ro.

Pentru inspiratie, viziteaza site-ul mindblower.ro.

Despre premii:

Forme de gheata diamant- Aceste forme de gheata iti ofera, probabil, una dintre putinele ocazii de a crea diamante de diverse culori in acelasi mulaj. Adauga cate un fruct diferit in fiecare spatiu si toarna peste el apa sau suc. Tine forma de gheata la congelator pana vin oaspetii insetati. Vei surprinde nu doar prin eleganta servirii, ci si prin savoarea racoritoare a bauturilor oferite.Forme de gheata pinguin- “Pentru rezultate optime lucreaza cu profesionisti”, este recomandarea din cartile de business. Si au dreptate, daca vrei un suc racit ca lumea, apeleza la cei care stiu ce inseamna traiul pe gheata. Pinguinii! Flip-flop si sucul tau e gata de baut, oricat de cald ar fi afara. Daca unul nu face fata, pinguinii lucreaza mai bine in echipa, adu un al doilea, al treilea in ajutor.Forme de gheata chitara- Nu-i canta in struna caniculei, mai bine arunca o chitara de gheata intr-un pahar cu suc si racoreste-te pe note de relaxare. Chiar daca nu ai ureche muzicala, chitara de gheata iti va tine isonul in orice moment al verii. Invita-ti prietenii la o racoritoare si fa o formatie alaturi de ei. Pam-pam!Forme de gheata bagheta magica- Nicio minune nu este posibila fara putin ajutor. Deschide cartea de vraji si umple formele cu apa, suc sau alte lichide magice. Lasa potiunea la inghetat si peste cateva ore e numai buna de facut minuni.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: 5 garnituri sănătoase pentru fripturile de porc

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cât timp se fierbe vița de vie. Beneficiile frunzelor de viță de vie

CITEȘTE: 10 măști pentru puncte negre pe care le poți face acasă

25 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie poate dezvălui secrete!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

26 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie primeşte o oprtunitatea de câştiga bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri