Compatibilitate zodii 2021! Cu cine te potrivești în funcție de zodie?

Compatibilitate zodii 2021
Compatibilitate zodii 2021

Iată cu cine poți avea o relație sănătoasă și durabilă în funcție de zodie.

Iată un ghid al compatibilităților între zodii!

Astfel, poți afla cu ce zodie te potrivești, din punct de vedere astrologic.

Citeste si: Care sunt zodiile care îți pot citi gândurile? Află cui nu trebuie să-i spui minciuni

Compatibilitate Berbec – Gemeni

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de compatibili cu Gemenii, întrucât împărtășesc aceeași dorință de a experimenta lucruri noi.

Ambele zodii sunt amatoare de senzații tari, nu ai cum să identifici un moment anost într-o relație Berbec-Gemeni. Plini de energie, acești nativi se completează reciproc și împărtășesc aceleași puncte de interes.

Compatibilitate Taur – Rac

Taurii sunt caracterizați prin nevoia de siguranță și de stabilitate, partenerii ideali care pot să ofere aceste lucruri fiind nativii din zodia Rac. Aceștia sunt familiștii zodiacului, fiind adepții relațiilor de lungă durată.

Atât Taurii, cât și Racii sunt extrem de sensbili și se implică total atunci când iubesc. Fidelitatea este caracteristica lor esențială, iar în intimitate aceste zodii se completează perfect.

Compatibilitate Gemeni – Vărsător

Gemenii sunt extrem de compatibili cu Vărsătorii, întrucât ambii nativi sunt adepții călătoriilor și petrecerilor fără sfârșit. Ei vor fi cei care vor pleca ultimii de la o zi de naștere sau de la o întâlnire cu prietenii.

Mai presus de toate, Gemenii și Vărsătorii au o compatibilitate extremă la nivel de prietenie, de aici fiind doar un pas până la o relație sănătoasă și durabilă de dragoste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Compatibilitate zodii 2021

Compatibilitate Leu – Leu

Nativii din zodia Leu, în mod surprinzător, fac casă bună între ei.

Având caracteristici care pot funcționa împreună, Leii se pot completa reciproc, fiind mereu cu picioarele pe pământ. Acești nativi vor ști să anticipeze mișcările partenerului, fapt care îi va ajuta în relația de cuplu, întrucât adoră controlul și siguranța.

Compatibilitate Fecioară – Capricorn

Nativii din zodia Fecioară sunt extrem de compatibili cu cei din zodia Capricorn. Este vorba despre firi extrem de sensibile, dar puternice în esență.

Fecioarele și Capricornii au ca scop stabilitatea financiară și suportul permanent din partea omului din viața lor. Acești nativi vor fugi de perteneri nehotărâți și schimbători.

Compatibilitate Balanță – Gemeni

Nativii din zodia Balanță au capacitatea de a echilibra un Geamăn și de a-l ghida către succes. Balanțele și Gemenii se completează în ințiative, creativitatea caracteristică acestor nativi fiind limanul care îi aduce împreună.

Citeste si: Ei sunt geloșii zodiacului, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus! Duc gelozia la nivel de artă

Compatibilitate Scorpion- Scorpion

Dacă ești născut în zodia Scorpion, perechea ideală va fi nativul din aceeași zodie. Din punct de vedere emoțional, vă completați perfect, emotivitatea voastră devenind un atu atunci când vă oglindiți personalitatea în partener.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Compatibilitate zodii 2021

Compatibilitate Săgetător – Leu

Săgetătorii formează perechea perfectă cu nativii din zodia Leu. Ambii caută atât stabilitate financiară, cât și emoțională. Firi puternice, cu opinii fixe, greu de clintit atunci când își formează o anumită părere, acești nativi se completează perfect în relațiile de cuplu.

Compatibilitate Capricorn – Taur

Dacă te-ai născut în zodia Capricorn, Taurul este cel care îți va oferi echilibrul suprem în relația de cuplu. Întrucât aveți personalități puternice și dominante, veți ști cum să gestionați ieșirile partenerului de viață. Paradoxul este că ambii nativi devin supuși în momentul în care iubesc.

Compatibilitate Pești- Balanță

Nativii din zodia Pești vor face casă bună cu Balanțele. În general, Peștii au nevoie să fie împinși de la spate pentru a evolua și se așteaptă să primească acest imbold din partea omului din viața lor. Peștii și Balanțele pot forma un întreg și atunci când aceste zodii se întâlnesc, se poate vorbi despre acea potrivire perfectă.

 Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Betty Salam vorbește despre cea mai mare temere cu privire la fiul său: „Îmi e teamă ca fiul meu să nu-mi reproșeze că nu stau cu el.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies