Colectia speciala de 1 Iunie de la Carpisa


Si in acest an, personajele desenelor animate Looney Tunes sunt protagonistele noii colectii de accesorii cu desene animate de la Carpisa.

 

Datorita acordului de licentiere cu Warner Bros, echipa de designeri italieni de la Carpisa a creat o linie completa de genti si accesorii concepute pentru a satisface gusturile celor tineri, fie ca prefera stilul sport sau unul elegant.
Looney Tunes este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate. Desi de ceva timp aceste seriale animate nu se mai produc, personajele care ne-au insotit in timpul copilariei sunt cunoscute si astazi: Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Wile E. Coyote, Taz, Tweety etc. Ei au fost alaturi de noi toata copilaria noastra si acum, datorita brandului Carpisa, ne pot fi din nou aproape, prin noua colectie de accesorii cu desene animate.
Astfel, Tweety, Sylvester si Bugs Bunny revin in forta in vara anului 2014, gata de a cuceri lumea din nou. Dar de aceasta data nu ii vom urmari pe ecrane, ci imprimati pe noile genti si accesorii Carpisa!
Noua colectie Carpisa va asteapta in toate magazinele Carpisa din tara (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Timisoara), cat si online pe www.shoes.ro. Vizitati cel mai apropiat magazin Carpisa si bucurati-va de personajele dumneavoastra preferate!

Datorita acordului de licentiere cu Warner Bros, echipa de designeri italieni de la Carpisa a creat o linie completa de genti si accesorii concepute pentru a satisface gusturile celor tineri, fie ca prefera stilul sport sau unul elegant.Looney Tunes
este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate. Desi de ceva timp aceste seriale animate nu se mai produc, personajele care ne-au insotit in timpul copilariei sunt cunoscute si astazi: Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Wile E. Coyote, Taz, Tweety etc. Ei au fost alaturi de noi toata copilaria noastra si acum, datorita brandului Carpisa, ne pot fi din nou aproape, prin noua colectie de accesorii cu desene animate.Astfel, Tweety, Sylvester si Bugs Bunny revin in forta in vara anului 2014, gata de a cuceri lumea din nou. Dar de aceasta data nu ii vom urmari pe ecrane, ci imprimati pe noile genti si accesorii Carpisa!Noua colectie Carpisa va asteapta in toate magazinele Carpisa din tara (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Timisoara), cat si online pe www.shoes.ro. Vizitati cel mai apropiat magazin Carpisa si bucurati-va de personajele dumneavoastra preferate!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Shopping
Parteneri