Colectia speciala de 1 Iunie de la Carpisa


Si in acest an, personajele desenelor animate Looney Tunes sunt protagonistele noii colectii de accesorii cu desene animate de la Carpisa.

 

Datorita acordului de licentiere cu Warner Bros, echipa de designeri italieni de la Carpisa a creat o linie completa de genti si accesorii concepute pentru a satisface gusturile celor tineri, fie ca prefera stilul sport sau unul elegant.
Looney Tunes este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate. Desi de ceva timp aceste seriale animate nu se mai produc, personajele care ne-au insotit in timpul copilariei sunt cunoscute si astazi: Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Wile E.
Coyote, Taz, Tweety etc. Ei au fost alaturi de noi toata copilaria noastra si acum, datorita brandului Carpisa, ne pot fi din nou aproape, prin noua colectie de accesorii cu desene animate.
Astfel, Tweety, Sylvester si Bugs Bunny revin in forta in vara anului 2014, gata de a cuceri lumea din nou. Dar de aceasta data nu ii vom urmari pe ecrane, ci imprimati pe noile genti si accesorii Carpisa!
Noua colectie Carpisa va asteapta in toate magazinele Carpisa din tara (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj
si Iulius Mall Timisoara), cat si online pe www.shoes.ro. Vizitati cel mai apropiat magazin Carpisa si bucurati-va de personajele dumneavoastra preferate!

Datorita acordului de licentiere cu Warner Bros, echipa de designeri italieni de la Carpisa a creat o linie completa de genti si accesorii concepute pentru a satisface gusturile celor tineri, fie ca prefera stilul sport sau unul elegant.Looney Tunes
este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate.
Desi de ceva timp aceste seriale animate nu se mai produc, personajele care ne-au insotit in timpul copilariei sunt cunoscute si astazi: Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Wile E. Coyote, Taz, Tweety etc. Ei au fost alaturi de noi toata copilaria noastra si acum, datorita brandului Carpisa, ne pot fi din nou aproape, prin noua colectie de accesorii cu desene animate.Astfel, Tweety, Sylvester si Bugs Bunny revin in forta in vara anului 2014, gata de a cuceri lumea din nou.
Dar de aceasta data nu ii vom urmari pe ecrane, ci imprimati pe noile genti si accesorii Carpisa!Noua colectie Carpisa va asteapta in toate magazinele Carpisa din tara (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Timisoara), cat si online pe www.shoes.ro. Vizitati cel mai apropiat magazin Carpisa si bucurati-va de personajele dumneavoastra preferate!


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Shopping
Parteneri