Codurile Biblice: Mesaje din cartea sfanta! Dezvaluiri despre Romania


Biblia este un izvor de cunoastere, este piatra de temelie a crestinatatii si cartea de capatai a peste un miliard de credinciosi din toata lumea. Cu toate ca pare greu de crezut, s-a descoperit ca in textul original al Genezei apare, chiar de mai multe ori, numele Romaniei.

S-a demonstrat ca  Sfanta Scriptura ascunde un cod secret, care face referire la evenimente cruciale din istoria omenirii. Cele mai analizate texte au fost Geneza - in limba ebraica, o traducere in limba greaca a Noului Testament si traducerea englezeasca a Noului Testament, aparuta in 1611. Interesant este faptul ca numele tarii noastre apare codificat de 17 ori in textul original in limba ebraica al Genezei.

Profetie cutremuratoare: vine Apocalipsa in 2017? Uite ce spune cea mai noua previziune!

Dintre acestea, trei cazuri dezvaluie cateva informatii foarte interesante. Intr-unul dintre cazuri, in dreptul numelui codificat al tarii noastre apare urmatorul text: "Iata, Eu (Dumnezeu) sunt cu tine si te voi pazi in orice cale vei merge; (...) nu te voi lasa pana nu voi implini toate cate ti-am spus" (Geneza, capitolul 28, versetul 15). O alta secventa in care apare codificat numele "Romania" ne dezvaluie urmatorul text: "Si, cutremurandu-se, Iacov a zis: «Cat de misterios este locul acesta! Aceasta nu e alta fara numai casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!" (Geneza, capitolul 28, versetul 17). In cel de-al treilea caz, numele "Romania" intersecteaza urmatorul verset: "Si a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l facuse, si l-a pus in gradina cea din Eden, ca s-o lucreze si s-o pazeasca" (Geneza, capitolul 2, versetul 15).

Baba Vanga, previziunie TRAGICA pentru 2017: "Mor multi oameni"

Citeste continuarea aici.


Citește și:

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Ce condimente se dau la carnea de pui şi la carnea de porc. Trucurile pe care orice gospodină trebuie să le ştie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri