Codurile Biblice: Mesaje din cartea sfanta! Dezvaluiri despre Romania


Biblia este un izvor de cunoastere, este piatra de temelie a crestinatatii si cartea de capatai a peste un miliard de credinciosi din toata lumea. Cu toate ca pare greu de crezut, s-a descoperit ca in textul original al Genezei apare, chiar de mai multe ori, numele Romaniei.

S-a demonstrat ca  Sfanta Scriptura ascunde un cod secret, care face referire la evenimente cruciale din istoria omenirii. Cele mai analizate texte au fost Geneza - in limba ebraica, o traducere in limba greaca a Noului Testament si traducerea englezeasca a Noului Testament, aparuta in 1611. Interesant este faptul ca numele tarii noastre apare codificat de 17 ori in textul original in limba ebraica al Genezei.

Profetie cutremuratoare: vine Apocalipsa in 2017? Uite ce spune cea mai noua previziune!

Dintre acestea, trei cazuri dezvaluie cateva informatii foarte interesante. Intr-unul dintre cazuri, in dreptul numelui codificat al tarii noastre apare urmatorul text: "Iata, Eu (Dumnezeu) sunt cu tine si te voi pazi in orice cale vei merge; (...) nu te voi lasa pana nu voi implini toate cate ti-am spus" (Geneza, capitolul 28, versetul 15). O alta secventa in care apare codificat numele "Romania" ne dezvaluie urmatorul text: "Si, cutremurandu-se, Iacov a zis: «Cat de misterios este locul acesta! Aceasta nu e alta fara numai casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!" (Geneza, capitolul 28, versetul 17). In cel de-al treilea caz, numele "Romania" intersecteaza urmatorul verset: "Si a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l facuse, si l-a pus in gradina cea din Eden, ca s-o lucreze si s-o pazeasca" (Geneza, capitolul 2, versetul 15).

Baba Vanga, previziunie TRAGICA pentru 2017: "Mor multi oameni"

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri