Coafuri simple pentru luna noiembrie! Iata ce trebuie sa porti


Esti in cautarea unor idei de coafuri simple care sa urmeze in acelasi timp tendintele trasate de hairstylisti pentru acest sezon? Am luat la rand prezentarile de moda si ne-am ales preferatele. Te invatam cum sa le reproduci. Esti in cautarea unor idei de coafuri simple care sa urmeze in acelasi timp tendintele trasate de hairstylisti pentru acest sezon? Am luat la rand prezentarile de moda si ne-am ales preferatele. Te invatam cum sa le reproduci.

 

Coafuri simple, in tendinte
Deja punem in practica machiajele toamnei, dar cum ne coafam ca sa ne mai schimbam putin look-ul? Vestea buna este ca in acest sezon relaxarea este cuvantul de ordine. Crede-ne pe cuvant: nu vei mai avea nevoie de mai mult de 5 minute pentru a putea iesi perfect aranjata din casa! Doar priveste acest model Tory Burch: parul este uscat, indreptat, pieptanat cu o carare pe mijloc si… prins (aparent neglijent) sub gulerul rochiei. Am vazut acest truc la Calvin Klein, DKNY si Anthony Vacarello.

Coafuri simple, in tendinte

Deja punem in practica machiajele toamnei, dar cum ne coafam ca sa ne mai schimbam putin look-ul?

Vestea buna este ca in acest sezon relaxarea este cuvantul de ordine. Crede-ne pe cuvant: nu vei mai avea nevoie de mai mult de 5 minute pentru a putea iesi perfect aranjata din casa!

Doar priveste acest model Tory Burch: parul este uscat, indreptat, pieptanat cu o carare pe mijloc si… prins (aparent neglijent) sub gulerul rochiei. Am vazut acest truc la Calvin Klein, DKNY si Anthony Vacarello.

Citeste continuarea pe www.andreearaicu.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri