Clipele dificile prin care a trecut Leonard Doroftei. Cum s-a regăsit fostul campion mondial, după ce o perioadă nu-l mai interesa nimic din jur. „Am trăit un coșmar.”

Clipele dificile prin care a trecut Leonard Doroftei. Cum s-a regăsit fostul campion mondial, după ce o perioadă nu-l mai interesa nimic din jur. „Am trăit un coșmar.”
Clipele dificile prin care a trecut Leonard Doroftei. Cum s-a regăsit fostul campion mondial, după ce o perioadă nu-l mai interesa nimic din jur. „Am trăit un coșmar.”

Leonard Doroftei a vorbit despre o perioadă grea prin care a trecut și cum a găsit schimbarea în propria persoană.

Leonard Doroftei, cunoscutul fost campion mondial WBA la categoria semiușoară și dublu medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice în perioada 1992-1996, are o poveste de viață spectaculoasă, atât cea profesională, cât și cea personală. În prezent, acesta trăiește în Canada, iar în momentul în care a plecat a spus că nu se va mai întoarce în România, însă în ultima perioadă ia tot mai în serios o posibilă revenire în țara în care s-a născut.

Momentele grele prin care a trecut Leonard Doroftei și cum s-a regăsit fostul campion

Citește și: Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

Leonard Doroftei
Leonard Doroftei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este soția lui Leonard Doroftei. ”A fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere.”

Leonard Doroftei a vorbit, în cadrul podcastului iAM Ștucan, despre mai multe aspecte cu privire la viața personală și profesională, dar și cum a trăit o perioadă într-un coșmar, deoarece se îngrășase foarte mult și a putut să spună despre propria persoană ca devenise urâcios.

A început, ușor, ușor, să meargă la sală și să își ofere șansa de a se regăsi, după ce o lungă perioadă de timp nu l-a mai interesat nimic din jurul lui. A început să nu se mai controleze, însă nu poate spune că era într-o depresie, ci doar nu mai avea deloc grijă de el. A reușit, cu toate acestea, să își găsească un drum și să o ia spre un nou început.
Cel mai important, a menționat campionul, că nu trebuie să stai niciodată pe loc și să găsești drumul și locul potrivit pentru tine.  „Câteva zile am trăit un coșmar, nu mai recunoșteam nimic, 92 kg, devenisem urâcios. După, ușor, ușor, am început să mă duc la sală, să mă mișc și am avut șansa să mă regăsesc. Am învățat să nu mai spun altuia ce să facă și să tac din gură.
Aveam un statut, dar eram într-o perioadă în care nu mă mai controlam. Nu pot să spun că era depresie. Nu mai aveam grijă deloc de mine, nu mă mai interesa nimic, că aveam burtă sau când sunt gras, nu mai conta nimic. Am reușit să mă așez, să-mi găsesc un drum, un nou început. Trebuie să te miști, nu trebuie să stai pe loc, asta e ideea. Ți-e greu într-un loc, mișcă-te, încearcă altul.”,
a spus Leonard Doroftei.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Leonard Doroftei
Leonard Doroftei[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este soția lui Leonard Doroftei. ”A fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Charlotte Dujardin, primele declarații după ce a fost acuzată că abuzează caii: "Îmi cer scuze sincer pentru comportamentul meu"

Provocări amuzante pentru prieteni. 5 idei inedite pentru seri de neuitat cu gașca

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies