Clipe de coşmar pentru Ilinca Vandici: „M-am închis în casă. Eram absolut panicată!”


Ilinca Vandici a trăit clipe de coşmar după ce l-a născut pe Zian.


In articol:

Ilinca Vandici a trăit clipe de coşmar după ce a devenit mamă. Prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, l-a născut pe Zian în iulie 2017 şi a traversat o perioadă complicată după aceea, depăşită cu ajutorul soţului ei, Andrei Neacşu.

“Evenimentul nașterii m-a so­licitat emo­țional atât de puternic, încât am ajuns să mă confrunt cu o depresie postnatală. Mi-am dat seama, brusc, că viața mea nu mai era doar despre mine, în legătură cu viața mea profe­sională, cu căs­nicia mea cu Andrei, cu relația mea cu pri­etenii, ci că, prin apariția lui Zian, eu, ca ființă „ego­istă”, dispărusem, viața nu-mi mai aparținea exclusiv, iar asta era fantastic de greu de accep­tat!”, a mărturisit Vandici pentru Formula AS.

Citeste si: Cine sunt primele trei concurente din show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”

 

“Astfel că, o lună de zile după naştere, m-am închis în casă. Copilul plângea, eu plân­geam… Eram absolut panicată! Nu mai aveam timp nici măcar să fac băile re­laxan­te de altă­dată, mă mulţu­meam doar cu duşuri, nu mai aveam timp să mă coafez, eu, care eram atât de îngrijită, nu mai aveam timp de nimic care ţinea de mine, de lucrurile care mie mi se păruseră până atunci normale.

Cum am ieșit din impas? Pe lângă sprijinul soţului meu, al mamei mele și al familiei, ceea ce m-a ajutat enorm să mă reechilibrez a fost mun­ca”, a mai spus Ilinca.( vezi imagini cu Ilinca Vandici goală)

Ilinca Vandici a trăit clipe de coşmar: "La capătul tune­lu­lui, chiar te aşteaptă lumina" 

„M-am întors în tele­vi­ziune, cam la o lună şi jumă­tate după naştere, şi acolo am reluat legătura cu ceea ce fusesem eu înainte de naș­tere! Iar asta m-a liniştit, mi-a dovedit că nu dis­părusem cu totul, că eram în con­tinuare „cea veche”, doar că, acum, o bună parte a făpturii mele tre­buia să se dedice 100% omu­leţului de acasă. În clipa în care am înţeles asta, am început să mă pun pe picioare. Ceea ce însă nu s-a întâmplat peste noapte. Pro­cesul ăsta de regăsire, de revenire la mal a durat vreo 9 luni.”, a continuat vedeta Kanal D.

„Dar nu regret deloc experienţa, fi­indcă am în­văţat enorm din ea. De altfel, mi-am şi lansat un canal de YouTube, unde am vorbit deschis des­pre toate lucrurile astea, în speranţa că voi ajuta nişte tinere mame care se trezesc într-o situaţie similară cu a mea. Ideea este că există soluţii. Că la capătul tune­lu­lui, chiar te aşteaptă lumina. Eu, acum, în lumină trăiesc! În lumină şi în fericire! Nu mai am temeri, şi mater­nitatea s-a trans­for­mat într-un iz­vor neîntrerupt de bucurie”, a încheiat Ilinca Vandici.


Abonează-te pe

Citește și:

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu revin in formula consacrata, la masa juriului show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

Cauza oficială a decesului Reginei Elisabeta. Documentul a fost semnat de fiica ei, Prințesa Anne

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

„Bravo, ai stil! - Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel

Ilinca Vandici, ţinută superbă la lansarea produselor de beauty non-toxice pe care le promovează! Cum ţi se pare? FOTO EXCLUSIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri