Aceste clatite sunt o reinterpretare a celebrelor clatite americane. Iata ce usor se prepara.
Ingrediente: 5 linguri faina, 5 linguri apa minerala sau (sifon), 3 linguri ulei, 1 lingura zahar tos, 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar pudra, 3-4 mere dulci
Mod de preparare: Merele se spala, se curata de coaja, se scoate partea cu cotoarele si semintele, se taie in felii foarte subtiri, se pun in aluatul de clatite (pregatit ca in reteta anterioara), si se coc in ulei ca si clatitele, dar sa fie mai groase. Se servesc ca atare, fara umplutura, pudrate cu zahar vanilat.
Sursa
Ingrediente: 5 linguri faina, 5 linguri apa minerala sau (sifon), 3 linguri ulei, 1 lingura zahar tos, 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar pudra, 3-4 mere dulci
Mod de preparare: Merele se spala, se curata de coaja, se scoate partea cu cotoarele si semintele, se taie in felii foarte subtiri, se pun in aluatul de clatite (pregatit ca in reteta anterioara), si se
coc in ulei ca si clatitele, dar sa fie mai groase. Se servesc ca atare, fara umplutura, pudrate cu zahar vanilat.
Sursa