Vedeta a pregătit clătite cu banane și a dezvăluit rețeta.
Apreciată pentru faptul că este de fiecare dată sinceră și muncitoare, Ileana Sterp nu ezită să împartă cu întreaga comunitate din online toate activitățile pe care le desfășoară de zi cu zi, transformările prin care trece, echilibrul atunci când vine vorba de alimentație sau treburile casnice și de familie pe care le rezolvă de fiecare dată. Nu uită nici de micile momente de răsfăț, iar de cele mai multe ori, acestea sunt filmate din bucătărie, acolo unde prepară pentru ea și soț, dar și pentru copii, gustări și mâncăruri delicioase și dezvăluie mici secrete care pe ea o ajută.
Ingrediente:
- 2 banane foarte coapte
- 1 ou
- 250 ml lapte
- 180 g făină
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
- 1 lingură de zahăr
- 1 vârf de cuțit de sare
Cum pregătește Ileana Sterp clătitele cu banane?
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
De această dată, Ileana Sterp a postat în mediul online rețeta clătitelor cu banane, dar și modul de preparare al acestora. Totul este foarte ușor de realizat, iar cu ajutorul fetiței sale, care a fost de ajutor în bucătărie, a făcut întreaga compoziție pentru clătite. A zdrobit cu o furculița bananele până a obținut o pastă omogenă, peste care a adăugat ouă, laptele și uleiul. Într-un alt bol a amestecat făina cu praful de copt, sarea și zahărul, apoi a amestecat cele două compoziții.
Clătitele vor ieșit pufoase și delicioase, iar cantitățile menționate ajung pentru 12 bucăți. „Într-un bol, zdrobeşti cu o furculiță bananele, până obții o pastă omogenă. Adaugi oul, laptele şi uleiul şi omogenizezi. Separat, în alt bol, amesteci făina cu praful de copt, sarea şi zahărul. Torni apoi ingredientele uscate peste cele lichide şi omogenizezi compoziția. Încingi o tigaie antiaderentă specială pentru clătite și torni, pe rând, câte un polonic din compoziție (trebuie să fie mai groase, precum clătitele americane) şi le prăjeşti câte 3-5 minute pe fiecare parte.