Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare la Kanal D, a primit Premiul pentru Promovarea unui stil de viata sanatos in emisiunile Kanal D


Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare la Kanal D, a primit Premiul pentru Promovarea unui stil de viata sanatos in emisiunile Kanal D, la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate.

In emisiunile care se regasesc in grila Kanal D, fie ca este vorba de „Stiri’”, Teo Show, ”Sport dieta si-o vedeta”,  este promovat constant un stil de viata sanatos, se pune accent pe preventie, sunt prezentate interviuri cu medici, nutritionisti, antrenori ai diverselor activitati sportive.

Printre invitatii care au pasit pe covorul rosu s-au numarat Carmen Bruma, Diana Bart, Monica Pop, Cristina Herea, Doctor Carmen Orban – Managerul General al Spitalului Fundeni.

Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, aflata la cea de-a treia editie, isi propune sa premieze personalitati ale vietii publice din Romania care promoveaza principiile de viata sanatoase in randul comunitatii si care reprezinta modele demne de urmat.      


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri