CITEȘTE: Cum te îmbraci la o NUNTĂ. Ce să eviți și ce să porți!

Cum te îmbraci la o nuntă. Ce să eviți și ce să porți
Cum te îmbraci la o nuntă. Ce să eviți și ce să porți

Cum te îmbraci la o nuntă. Sunt anumite articole vestimentare de evitat, atunci când suntem invitați la o nuntă, dar iată alternativele perfecte.

În ziua de astăzi, există două tipuri de nunți: cele foarte casual, libertine, poate chiar boho sau hippe, și cele foarte extravagante, care impun un dresscode și sunt ieșite parcă de pe coverta marilor reviste. Unele mirese renunță la rochia clasică pentru un costum elegant, mirii dau costumele în culori clasice (negru, maro sau bleumarin) pe culori puternice, pastel și chiar și vestimentația domnișoarelor de onoare s-a schimbat odată cu trecerea timpului, ajungând de la rochii foarte pompoase și elegante, la alegeri versatile, care pot fi purtate și la alte evenimente

în afară de o nuntă.

Cum să te îmbraci la o nuntă

Citeste si: DESCOPERĂ: 4 ținute de iarnă cu bocanci pentru un look edgy

Ținute elegante pentru nuntă

Citeste si: DESCOPERĂ: Modele de rochii tricotate pe care le poți purta în zilele reci

Cum te îmbraci la o nuntă. Acest lucru înseamnă că și oaspeții, invitații de la o nuntă, au o libertate mai mare în alegerea vestimentației.

Totuși, există cazuri, așa că, dacă îmi permiteți, vă zic atât: libertate vestimentare NU INSEAMNĂ că putem purta blugi la un astfel de eveniment! Sunt anumite articole vestimentare de evitat, fiind vorba strict de respectul acordat persoanelor care participă la ceremonie, alături de voi și mirilor care v-au pus pe lista de invitați la nunta lor. Unele reguli ce vizează cum ne îmbrăcăm la o nuntă sunt destul de simple și totodată ușor de urmat- cum ar fi ce culori sunt de evitat, în timp ce altele necesită puțin mai multă organizare.

Ce rochii se poarta la nunti

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cum se asortează șosetele la costum

Ținute elegante pentru nuntă

Mai nou, destul de multe persoane impun coduri vestimentare, în cea mai importantă noapte a vieții lor, dar să-mi spună și mie cineva cum mă îmbrac, dacă acest dress code este „ținută formală de plajă”?! Totuși, am zis să vă scot din impas, iar aici regăsiți cam tot ce aveți nevoie să știți,

în legătură cu „Eu cu ce mă îmbrac la o nuntă?”- întrebare prezentă pe buzele a milioane de femei.

Ce să eviți și ce să porți ca invitat la o nuntă

În primul rând, ca invitat la o nuntă, NU purta alb! Nici alb murdar, gri foarte deschis sau albastru deschis- mă rog, orice culoare extrem de deschisă, ce poate fi confundată cu albul.

Este la mintea cocoșului că la o asemenea ocazie, alb va purta doar mireasa, însă există femei care decid să-i fure strălucirea și să opteze pentru aceeași gamă cromatică. Chiar dacă rochiile albe sunt frumoase și complimentează orice tip de corp, încearcă să alegi o altă culoare precum bej, argintiu, bronz, piersiciu sau somon, din respect pentru mireasă și mire.

rochii elegante de nunta
Cum te îmbraci la o nuntă. Ce să eviți și ce să porți[Sursa foto: PixaBay]

Ce se mai poartă la nunți

Cum te îmbraci la o nuntă. Clar nu în training. Chiar dacă evenimentul va fi casual, îți garantez că șansele sunt nule să fie chair atât de casual, așa că training-ul rămâne pentru sală, iar dacă vrei să fii îmbrăcat relaxat, optează pentru o rochie sau o salopetă de bumbac, accesorizată corect. Nici în jeans. Blugii nu au ce căuta într-un local în care se organizează o nuntă, nici cămășile, rochiile sau salopetele din denim.

Dacă totuși îți place atât de mult culaorea acestui material, poți opta pentru o salopetă sau, de ce nu, pentru un costum masculin, în culori și nuanțe de albastru.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ce să porți și ce să eviți- este important să optezi pentru orice altă variantă în afară de jeans și trainig, dar e important să ai grijă ca alegerile tale să nu fie mult prea casual. Pantalonii de stofă pot fi în continuarea mult prea relaxați, dacă nu știi cum să îi accesorizezi, astfel că e important să ai o imagine foarte bună de ansamblu, asupra întregii ținute, atunci când vei fi invitată la o nuntă.

Ca invitat la o nuntă, mai ales la ceremonia religioasă (adică la slujba din biserică, mai pentru români), este semn de respect să nu fii prea dezgolită și să ai umerii și decolteul acoperite. Poți să alegi o variantă foarte elegantă, din cașmir sau mătase, care să facă parte în totalitate din outfit-ul tău. De asemenea, foarte important este să respecți dress code-ul (codul vestimentar) dacă acesta există. Este bine să fii mai elegant, dar totuși, fi atentă și la locul în care evenimentul are loc. Dacă, spre exemplu, este la o cramă, pe un domeniu, nu poți să mergi cu pantofi

cu toc cui și nici cu rochie lungă, accesorizată sclipitor, pentru că locul nu îți permite.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum să alegi pantofii cu toc confortabili. Află ce trebuie să cunoști atunci când alegi pantofi cu toc

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

De ce poartă batic turcoaicele. "Hainele noastre tradiționale reprezintă cultura noastră bogată și istoria de 5.000 de ani"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies