CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, ADELA POPESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră


Află tot ce nu știai despre Adela Popescu, prezentatoarea de televiziune


In articol:

Adela Popescu, pe numele din buletin Adela Elena Popescu, s-a născut pe 8 octombrie  1986 în Șușani, județul Vâlcea.

Este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, fiind totodată și una dintre cele mai iubite actrițe de pe plaiurile mioritice, devenind cunoscută publicului larg după rolul din telenovela fenomen „Numai iubirea”.

Adela Popescu a cochetat o bună perioadă de timp și cu muzica, luând lecții de canto, dar și de pian, încă din copilărie.

Cine este Adela Popescu

„Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz.

Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac piat. În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: 'nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie?' Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Lordana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica”,

povestește Adela Popescu.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este FRANCESCO PAGLIERI, fiul PATRIZIEI PAGLIERI

Cum și-a început cariera Adela Popescu

La început de carieră, Adela Popescu a format un cuplu cu actorul Dan Bordeianu, povestea de dragoste a celor doi fiind extrem de mediatizată la acea vreme.

Pe când filma pentru telenovela „ Lacrimi de iubire ”, Adela Popescu a înregistrat și primul album, lansat sub același nume, „ Lacrimi de iubire ”.

Artista a abordat stilul pop slow cu influențe dance și latino.

Începând cu anul 2005, Adela Popescu a fost protagonista celor mai iubite seriale românești: „Lacrimi de iubire” (2005), „Iubire ca-n filme” (2006), „Îngerașii” (2008), „Aniela” (2009).

În anul 2010, Adela Popescu a primit un rol antagonic în telenovela „Iubire și Onoare”, care s-a bucurat de un real succes, iar în anul 2011, aceasta a  luat parte la serialul muzical „Pariu cu viața”, în rol de profesoară.

„Munceam foarte, foarte mult și personajele astea pe care le interpretam eu, când ești protagonist, în general ești încercat de viață și ai tot felul de drame. „Toate vin spre tine, dar tu până la urmă reușești să ajungi unde trebuie.

Și am trecut prin diferite personaje cărora le muriseră părinții, copiii, erau înșelați, etc. și eu nu filmam 3 luni. Filmam un an un serial, o pauză de o lună, după care alt serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groaznice zice: ‘Bă, e nasol ce trăiești tu!’. El nu mai face diferența”, a declarat Adela Popescu.

adela popescu varsta

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef PATRIZIA PAGLIERI. Biografie: data nașterii, cariera, căsătorie, copil

În anul 2011, Adela Popescu a devenit solista trupei  DJ Project, înlocuind-o pe Giulia Anghelescu.

În 2016, Adela Popescu a devenit noua prezentatoare a emisiunii de talk-show „ Vorbește lumea”, alături de colegul său, Gabriel Coveșeanu, urmând ca în anul 2021, să rămână unica moderatoare a show-ului tv.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este celebra ADRIANA TRANDAFIR. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră

Cum a arătat copilăria Adelei Popescu

Adela Popescu a mărturisit că a avut mereu o relație extraordinară cu părinții săi, care au fost destul de autoritari cu ea, lucru care a ajutat-o enorm ulterior, când a dat piept cu viața.

„Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Respectul pe care îl am acum vine dintr-o autoritate. Eu cred că autoritatea trebuie să existe, dar nu autoritate cu violență, evident. Nu-mi amintesc pedepse sau limite să fi avut. Singurul lucru care trebuia să se întâmple era că mama trebuie mereu să știe unde sunt'', a povestit Adela Popescu într-un interviu.

Adela Popescu a povestit cele mai frumoase întâmplări din copilărie, amintindu-și cum le cânta sătenilor în autobuz piesele idolilor ei, Loredana Groza, Queen sau Partizan.

„Tatăl meu fiind profesor de sport şi având fraţi mai mari, am avut de la el rachete de tenis, patine, schiuri şi jucam fotbal, jucam tenis, săream elasticul. Iarăşi, îmi amintesc când mergeam cu bunicul meu să arăm pământul: el avea în spate plugul, de care ţinea, şi eu mă urcam pe cal, care trebuie dirijat şi trebuie să o ţii drept, că altfel tai porumbul. Eu îi dădeam comenzi calului, îmi zicea tataie din spate „cea!“, iar eu trăgeam de hăţuri la dreapta, când zicea „hăis!“ trăgeam la stânga. Ei, şi în acele zile toride de vară eu stăteam pe cal şi îmi imaginam că sunt pe scenă şi cântam toate nebuniile de melodii. (Râde) Cred că de asta am şi o imaginaţie extrem de bogată şi sunt foarte creativă, pentru că a fost nevoie din nimic să fac mult.   Ai mei ştiau de unde să mă ia pentru că mă auzeau cântând pe la vreo nuntă.

Când era nuntă în sat, ziceau: „Unde e?“- „La Giorgică al lui Vasile, ia auzi cum cântă!“ Îmi plăcea la nebunie. Lăutarii veneau la nunţile de la Şuşani de joi seara. Stăteau vineri, sâmbătă, duminică şi luni, pentru că luni era ziua celor care au muncit la nuntă şi a celor care n-au putut să vină duminică. Vinerea, geană eram pe ei că era pauza de sarmale. Când vedeam că au luat pauză, pac! luam microfonul şi începeam. Îţi dai seama ce cântam eu: Loredana Groza, Queen, Partizan, naiba auzise de ei pe acolo. Oamenii voiau să audă muzică populară, frumos, nu! Cântam şi în autobuz, îmi amintesc că m-am înscris la nişte cursuri de pian şi cel mai apropiat oraş de Şuşani era la 40 de kilometri, o oră. Tot drumul în autobuz eu cântam. Eu nu ştiu ce ziceau oamenii ăia, n-aveam pic de jenă, incredibil! (Râde) Mă şochează şi acum. Mă ridicam să le cânt şi ei aplaudau. Eram în clasa a cincea, a şasea şi a şaptea, că apoi m-am mutat la Bucureşti”, a povestit Adela Popescu într-un interviu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este GEORGE BURCEA. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, divorț

Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan

adela popescu si radu valcan

Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut în anul 2010, pe platourile de filmare, întrucât amândoi fuseseră distribuiți în roluri principale, în cadrul proiectului „Iubire și Onoare”. După cinci ani de relație, cei doi s-au căsătorit.

După ce și-au unit destinele, Adela Popescu a devenit, cu acte-n regulă, Adela Elena Vâlcan. 

În anul 2016, s-a născut primul copil al cuplului, botezat Alexandru. În decembrie 2018, s-a născut Andrei, urmând ca anul acesta, Adela să-l îmbrățișeze pentru prima dată pe mezinul familiei.

Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât! ”, a declarat și Radu.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este Larisa Udilă. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil, carieră

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

PORTRET: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin

DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA MARIN. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

CITEȘTE: Cine este INNA. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLUTURI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri