DESCOPERĂ: Ce legătură de rudenie a fost între prințul Philip si regina Elisabeta


Ceea ce multă lume nu știe este faptul că între Prințul Philip și regina Elisabeta există o legătură de rudenie surprinzătoare.


In articol:

Prințul Philip și regina Elisabeta formează unul dintre cele mai iubite cupluri din întreaga lume, având un mariaj de peste 73 de ani. Cei doi vor rămâne stâlpii familiei regale și cei care au pus bazele monarhiei moderne.

Prințul Philip a făcut compromisuri enorme pentru a-i fi alături Reginei, dar și pentru a reuși să-și mențină identitatea.

Deși la început nu a agreat ideea de a fi în umbra Suveranei, cu timpul acesta a ales să fie stâlpul ei de susținere și să renunțe la ego-ul care îl definea la începutul relației.

Înainte ca vestea logodnei celor doi îndrăgostiți să fie lansată în spațiul public, Prințul Philip a fost nevoit să renunțe la tilturile regale greceşti şi daneze. Acesta a preluat numele bunicilor din partea mamei și anume Mountbatten înainte de căsătoria cu Regina.

Citeste si: Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice. Cine a trăit mai mult decât el?

Ce legătură de rudenie a fost între prințul Philip si regina Elisabeta

Prințul Philip și Regina Elisabeta sunt verișori de gradul 3

Ceea ce multă lume nu știe este faptul că Regina Elisabeta și prințul Philip sunt veri de gradul al treilea, pe lângă legătura matrimonială care îi leagă de mai bine de 73 de ani.

Această legătură provine de la regina Victoria. Cei doi sunt și verișori de gradul doi, în egală măsură, prin regele Christian al IX-lea al Danemarcei.

În familiile care au stat la bazele monarhiei în Marea Britanie, aceste legături sunt obișnuite, întrucât mai mulți membri ai familiei regale sunt legați prin astfel de grade de rudenie.

Ce legătură de rudenie a fost între prințul Philip si regina Elisabeta

Deși unele voci au contestat deciziile Coroanei de a căsători două persoane care fac parte din familii înrudite, această tradiție a continuat să se mențină până în prezent.

Citeste si: Motivele pentru care Regele George nu a fost de acord cu relația dintre Prințul Philip și Regina Elisabeta

Prințul Philip și regina Elisabeta au reușit să sfideze timpul și să demonstreze că instituția familiei este strâns legată de îndatoririle față de Coroană. Până la moartea Prințului Philip, cuplul regal a fost de nedespărțit, luând împreună orice decizie de familie, dar și legată de de stat.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Cîmpeanu, nou anunț despre închiderea școlilor din cauza costurilor foarte mari ale utilităţilor! Care este soluția ministrului

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală! Miliardarul transmite un mesaj foarte important guvernelor lumii

Anca Ciota, mesaj tranșant pentru cei care o critică pe Instagram: „Toți cei care mă mai agasează vor primi block”

Maurice Munteanu a scos pozele cu el tânăr din sertar! Cum arăta în anul 1996 juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri