DESCOPERĂ: Ce înseamnă dacă visezi că naști


Majoritatea femeilor își doresc să aibă un copil sănătos și să se bucure când îl văd crescând. Dar ce se află în spatele visului în care naști?


In articol:

Visul în care este o naștere, poate semnifica nenumărate lucruri, atât pozitive, cât și negative.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când te mănâncă PALMA dreaptă

 

Ce înseamnă când visezi că naști

Dacă o persoană visează că naște, acest lucru poate avea nenumărate semnificații. Acest vis semnifică, în general, un nou început. În viața ta vor avea loc schimbări importante, atât pe plan personal, cât și profesional.

Se spune că vei primi vești bune, în legătură cu o nouă idee sau un nou proiect.

Acest lucru poate simboliza totodată și copilul care încă se află în noi și dorința de a ne maturiza. În calea ta poate apărea și o situație mai puțin plăcută, dar peste care vei reuși să treci cu bine și cu bucurie.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când strănuți

Ce înseamnă când visezi că naști o fetiță

Dacă în visul tău apare o naștere a unei fetițe, acest lucru simbolizează o perioadă plină de lucruri bune. Acest lucru te poate ajuta să scapi de anumite situații mai puțin plăcute, chiar de necazuri.

Acest vis mai poate semnifica și faptul că te așteaptă un nou început, poate o nouă ofertă la locul de muncă, o călătorie în străinătate sau chiar poate că te vei muta într-o nouă locuință. Indiferent de ce se va întâmpla, vei avea succes și toate lucrurile se vor așeza în favoarea ta.

 

Ce înseamnă când visezi că naști un băiețel

O persoană care visează că a dat naștere unui băiețel, va primi un sfat sau un sprijin de care avea nevoie, din partea unei persoane, fie ea apropiată sau nu. Acest ajutor va veni când te vei aștepta mai puțin și când vei avea cea mai mare nevoie de el. Iar persoana care îți va sări în ajutor, va fi una pe care nu o considerai chiar prieten.

Totodată dacă visezi că după naștere, îți ții băiețelul în brațe, acest lucru poate reprezenta că după ajutorul pe care îl vei avea, vei primi totodată și alte sarcini sau responsabilități, chiar și o datorie, față de persoana care te-a ajutat.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Ce înseamnă când visezi că naști gemeni

Lucrurile nu stau atât de bine și în cazul în care visezi că naști gemeni. Poate semnifica faptul că există o problemă cu care te confrunți, care te frământă și în care nu poți lua o decizie. Pot cere ajutorul unei persoane apropiate pentru a face într-un final, o alegere în privința acestei decizii.

 

Alte semnificații ale unei nașteri în vis

În cazul în care visezi că  naști prematur, înseamnă că tocmai ce ai ieșit dintr-o etapă a vieții tale sau dintr-un proiect, pe care însă nu l-ai terminat. Prin urmare, te simți total nepregătită pentru a merge mai departe și a începe ceva nou.

Unele persoane visează chiar că dau  naștere unei creaturi sau a unui animal. Acest lucru poate semnifica faptul că le este frică de noile decizii pe care trebuie să le ia. Decizii care sunt impuse de o altă persoană. Dacă se nimerește ca tu chiar să fii însărcinată și visezi acest lucru, înseamnă că îți faci griji pentru copilul tău și pentru sănătatea lui.

Dacă în visul tău îți apare că  moare o femeie care naște, în viața ta va alea loc o transformare foarte importantă. Ceva va lua sfârșit, va muri, iar altceva va lua naștere. Este momentul să te schimbi și să lași trecutul în spate.

Un copil care moare la naștere   poate reprezenta că vei întâmpina anumite obstacole în ceea ce privește o naștere a unui copil. Totodată poate însemna și că îți dorești foarte mult să devii mamă.

De această dată, în visul în care  ai o naștere ușoară, poate însemna că acele schimbări din viața ta se vor accepta foarte ușor. Iar în cazul în care visezi că  ai o naștere mai grea, acest lucru înseamnă că te vei adapta greu la noile lucruri care se întâmplă în jurul tău și totodată vei trece printr-o perioadă nu tocmai fericită.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi vița de vie cu struguri


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când strănuți

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce înseamnă când visezi că îți cade un DINTE. Care este semnificația?

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă. Care este semnificația visului

Ce semnificație există atunci când visezi BANI. Care este semnificația visului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri