DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi bani


Când visați bani, subconștientul încearcă să vă transmită anumite informații pe care nu le realizați încă. Iată ce semnificații poate avea, mai exact, un vis în care apar bani.


In articol:

Tuturor ni s-a întâmplat să visăm, cel puțin o dată, bani. Aceștia reprezintă putere, prosperitate, succes și valoare. Un astfel de vis poate avea însă și semnificații negative, în funcție de ceea ce visați, mai exact.

Semnificația visului în care apar bani

V-ați gândit vreodată ce înseamnă dacă visați bani? În general, este semn bun, pentru că banii reprezintă un câștig, atât din punct de vedere material, cât și din punct de vedere emoțional.

De asemenea, banii sunt asociați cu o stare de bine și cu o încredere mai mare în propria persoană. Dacă visați că numărați bani, veți avea noroc în realitate și sunt șanse mari să vă îmbogățiți sau să avansați în carieră și să aveți un salariu mult mai bun.

Pot fi însă și situații în care un vis în care apar bani să fie un semn rău. De exemplu, dacă visați bani falși, înseamnă că în jurul dumneavoastră suntniște persoane care vă vor răul și nu vă apreciază.

Un astfel de vis poate să fie interpretat și ca un conflict pe care îl vei avea cu cineva drag.

Dacă visați bancnote, va urma o perioadă dificilă în viața dumneavoastră, poate chiar și o tragedie.

Nu este bine nici dacă în vis adunați bani de pe jos. Veți suferi pierderi financiare sau veți avea parte de o trădare în dragoste. Dacă ați visat că ați dat sau ați luat bani cu împrumut, aveți ceva de ascuns sau cineva în care aveți încredere vă ascunde un lucru important.

Visul în care înghițiți bani sugerează că sunteți o persoană lacomă și egoistă.

Citeste si: Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că ți-ai cumpărat casă

Aveți grijă și la visul în care pierdeți bani. Subconștientul încearcă să vă transmită că vă lipsește ceva în viața reală. Poate fi vorba de o lipsă de iubire, de apreciere sau conflicte la locul de muncă.

Dacă dați bani cuiva în vis, dar nu cu împrumut, aveți un suflet mare.

Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă dacă visați că ați furat bani

Sunt persoane care visează și că fură bani. Asta înseamnă că au remușcări, pentru că au spus sau au făcut ceva de care le pare rău. Este posibil chiar să aibă probleme cu legea și în realitate sau să le fie rușine de o faptă comisă.

De asemenea, dacă furați bani, se poate să fiți egoiști, lacomi sau să vă purtați urât cu cei din jurul dumneavoastră.

Va puteți bucura însă dacă visați că vă cheltuiți banii. Vi se va îndeplini o dorință mai veche sau veți avea ocazia de a avansa în carieră.

În caz că altcineva face cumpărături pe banii dumneavoastră, sunteți invidios pe succesul altcuiva.

Dacă visați că faceți economii, sunteți o persoană care pune accent pe stabilitatea financiară. Nu ar fi rău să fiți mai darnic cu cei din jur, în realitate, ca să nu cădeți în extrema cealaltă si să deveniți o persoană zgârcită.

Ca femeie, dacă visați monede, aveți anumite dorințe sexuale pe care fie vă este rușine să le discutați cu partenerul, fie nu aveți cu cine să le transformați în realitate. În cazul în care sunteți bolnav și visați bani, este semn bun. Urmează să vă vindecați, în cel mai scurt timp. Vești bună vă aduce și un vis în care apare valută. Veți primi un cadou de la cineva la care nu v-ați fi gândit.

Și dacă visați că ați câștigat la Loto sau că ați moștenit o sumă importantă de bani este bine. Nu vă gândiți că o să vă îmbogățiți și în realitate, dar nici nu veți avea probleme cu banii în perioada următoare.

Citeste si: Ce înseamnă când visezi șerpi? Ai motive de îngrijorare?

Dacă în vis v-ați pierdut portofelul sau cardul, s-ar putea să fie un semnal de alarmă că nu știți să vă gestionați așa cum trebuie veniturile în viața reală.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi gândaci

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: ce înseamnă când visezi sânge

//DESCOPERĂ// Ce înseamnă dacă ți se zbate ochiul

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi că îți cade un dinte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri