4 Vedete cu silueta măr de la care te poți inspira în crearea ținutelor

Vedete cu silueta măr
Vedete cu silueta măr, ce haine poartă

Iată cum îți poți pune în evidență corpul dacă ai silueta măr. De ce trebuie să ții cont când alcătuiești o ținută.

Atunci când vine vorba despre forma corpului, multe femei își doresc o talie subțire, coapse voluptoase și picioare subțiri. Însă, așa cum am văzut deja, există mai multe tipuri de talie. Unele femei au o talie androgină, altele au corpul în formă de pară, în timp ce unele femei au corpul în formă de măr.

Iată care sunt cele mai cunoscute vedete cu silueta măr și cum te poți inspira din ținutele lor.

Forma măr a corpului se poate dovedi o adevărată provocare pentru multe femei, dar cu puțin ajutor poți găsi hainele care ți se potrivesc cel mai bine.
Denumită și silueta ovală, silueta măr se caracterizează printr-o talie mai mare decât bustul și șoldurile. Femeile care au această talie nu au o talie tocmai definită, au un bust de mărime medie spre mare, iar grăsimea tinde să se acumuleze pe zona de mijloc.

Citeste si: CITEȘTE: Ce rochii avantajează femeile plinuțe. Inspiră-te din stilul vedetelor!

Multe femei tind să se acopere cu articole cât mai largi, însă acest lucru nu este corect, deoarece te pot face să arăți mai mare decât ești în realitate.

„Siluetele în formă de măr trebuie să evite exercițiile țintite, de exemplu abdomenele repetate. Aceste exerciții nu ard grăsimea de pe abdomen, nu contribuie la sănătatea cardiovasculară și pot duce la dureri cronice de spate.”,

atrage atenția dr. Oz.

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce merge combinată CATIFEAUA

Medicul recomandă exercițiile cardio, orice formă de exercițiu care te face să respiri greu și să transpire, precum mersul pe bicicleta, jogging sau mersul pe jos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Numită şi forma androidă, este o siluetă determinată de hormonul masculin testosteron în care distribuţia grăsimii se face în jumătatea superioară a corpului- braţe şi abdomen.

Talia este masivă, aproape inexistentă, umerii sunt largi, şoldurile înguste, picioarele lungi şi subţiri. Este o siluetă ideală din punct de vedere al curelor de slăbire, grăsimea de pe burtă fiind prima care dispare prin restricţia calorică“, detaliază dr. Mihaela Bilic.

Vedete cu silueta măr și ținutele lor

Oprah

Oprah
Oprah poartă mereu ținute cu mânecă[Sursa foto: Hepta]

Oprah este una dintre cele mai cunoscute vedete care au siluetă măr.

Aceasta are preferă ținutele simple, dar care îi pun în evidență partea de sus a corpului, alege mâneca trei sferturi sau mânecile lungi.

 

Christina Aguilera

Christina Aguilera
Christina Aguilera apelează la ținute colorate[Sursa foto: Hepta]

Artista a avut parte de multe fluctuații de greutate în ultimii ani. În ultima perioadă, aceasta preferă ținutele care îi scot în evidență sânii și partea superioară a corpului.

Octavia Spencer

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Frumoasa actriță se poate lăuda cu niște picioare extrem de frumoase și cu un bust pe măsură.

Octavia Spencer poartă adesea rochii cu un decolteu deschis, în formă de V și nu se teme de culorile puternice.

Octavia Spencer
Octavia Spencer are corpul in forma de mar[Sursa foto: Hepta]

Oana Roman

Oana Roman
Oana Roman apelează de multe ori la acest tip de rochie[Sursa foto: Facebook]

Cea mai cunoscută vedetă de la noi care are silueta măr este Oana Roman. Aceasta se poate lăuda cu glezne subțiri, precum și cu picioarele extrem de drepte. Ca să ascundă grăsimea abdominală, Oana Roman poartă rochii orientale, cu mâneci fluture și care au accente în talie, iar sub bust se prind cu panglică. În acest fel, materialul de drapează în față, iar spatele rămâne larg.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei: „Mi-aș dori să pot face o minune”

Cum să îți compui o ținută pentru silueta măr

Primul pas atunci când ai silueta tip măr este să distragi atenția de șa burtica proeminentă și să încerci să o duci către partea superioară, precum gât, sâni sau față. Folosește sutiene de calitate care să îți susțină bine sânii și să nu te strângă. De asemenea, poartă mereu un decolteu deschis, în formă de V, pentru alungire, astfel încât să fie vizibile sternul ș clavicula. Alege ținute cu mânecă, poți alege și mâneci bufante, mâneci trei sferturi sau mânceci care se pot sufleca. Un alt artficiu îl reprezintă ornamentele care pot fi aplicate pe mâneci, în partea superrioară.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce Accesorii și Piese Vestimentare Trebuie Excluse din Ținutele Business

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies