Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul

Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul
Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul

Marea finală Casa Iubirii 2023 se apropie cu pași repezi. În cadrul ultimei gale a emisiunii, Andreea Mantea a anunțat cine sunt primii finaliști. Iată cine poate câștiga marele premiu al competiției!

Casa Iubirii este pe ecranele multor oameni, iar în momentul actual foarte multe persoane stau cu sufletul la gură să vadă cine va pleca acasă cu marele premiu. Iată ce a anunțat Andreea Mantea în ultima gală a emisiunii!

Citește și: „Sunt foarte romantică și pasională.” Andreea Mantea, despre așteptările pe care le are de la viitorul partener

Cine sunt finaliștii de la Casa Iubirii 2023

Andreea Mantea anunțat, în gala de duminică, persoanele care au acumulat cele mai multe voturi cu o săptămână în urmă, iar aceasta a spus că este vorba despre un băiat și o fată.

Primii finaliști din emisiunea Casa Iubirii sunt Larisa și Sorin, care au fost foarte apreciați de cei de acasă pe tot parcursul emisiunii, iar oamenii i-au susținut la fiecare pas.

„Primii finaliști sunt Larisa și Sorin. Felicitări! Sunt foarte multe voturi strânse. Vă țin pumnii tuturor!”, a anunțat Andreea Mantea în emisiune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Finaliștii  Casa Iubirii 2023 vor fi Larisa, Nicoleta, Bianca, Sorin, Ionuț și Radu.  Finala Casa Iubirii 2023 are loc duminică, 15 ianuarie și va fi difuzată de la ora

Citește și: „Sunt foarte împlinită.” Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă

16:00 și de la ora 19:00, la Kanal D!

Anunțul Andreei Mantea despre finala Casa Iubirii 2023

Primul sezon Casa Iubirii se va încheia pe data de 15 ianuarie, la Kanal D, începând cu ora 16:00.

Gazda emisiunii, Andreea Mantea, a declarat că așteaptă foarte mult Marea Finală, după aproape un an în care a trăit emoțiile alături de cei 14 concurenți.

„Iată că, după atâtea luni, vine mult așteptatul moment, Marea Finală! După aproape un an de trăiri intense, de limite depășite, de fiori de iubire, de lupte interioare și lacrimi de tristețe și fericire, iată că primul sezon al emisiunii ajunge la final.

Am și eu emoții uriașe, atât pentru mine, cât și pentru ei, pentru că a fost o perioadă lunga, foarte intensă în trăiri; concurenții mi le-au transmis de fiecare dată. Cei care și-au demonstrat cel mai mult iubirea să câștige! Le țin pumnii și ne vedem în finală”, a mărturisit Andreea Mantea despre marea finală Casa Iubirii 2023.

Citește și: „Îmi imaginez de la cine.” Alin, fostul concurent din Casa Iubirii, o nouă relație? Ce declarat bărbatul



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Mantea și-a petrecut vacanța alături de cineva! Cu cine s-a postat vedeta în mediul online

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies