Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul

Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul

Marea finală Casa Iubirii 2023 se apropie cu pași repezi. În cadrul ultimei gale a emisiunii, Andreea Mantea a anunțat cine sunt primii finaliști. Iată cine poate câștiga marele premiu al competiției!

Casa Iubirii este pe ecranele multor oameni, iar în momentul actual foarte multe persoane stau cu sufletul la gură să vadă cine va pleca acasă cu marele premiu. Iată ce a anunțat Andreea Mantea în ultima gală a emisiunii!

Citește și: „Sunt foarte romantică și pasională.” Andreea Mantea, despre așteptările pe care le are de la viitorul partener

Cine sunt finaliștii de la Casa Iubirii 2023

Andreea Mantea anunțat, în gala de duminică, persoanele care au acumulat cele mai multe voturi cu o săptămână în urmă, iar aceasta a spus că este vorba despre un băiat și o fată.

Primii finaliști din emisiunea Casa Iubirii sunt Larisa și Sorin, care au fost foarte apreciați de cei de acasă pe tot parcursul emisiunii, iar oamenii i-au susținut la fiecare pas.

„Primii finaliști sunt Larisa și Sorin. Felicitări! Sunt foarte multe voturi strânse. Vă țin pumnii tuturor!”, a anunțat Andreea Mantea în emisiune.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

Finaliștii  Casa Iubirii 2023 vor fi Larisa, Nicoleta, Bianca, Sorin, Ionuț și Radu.  Finala Casa Iubirii 2023 are loc duminică, 15 ianuarie și va fi difuzată de la ora

Citește și: „Sunt foarte împlinită.” Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă

16:00 și de la ora 19:00, la Kanal D!

Anunțul Andreei Mantea despre finala Casa Iubirii 2023

Primul sezon Casa Iubirii se va încheia pe data de 15 ianuarie, la Kanal D, începând cu ora 16:00.

Gazda emisiunii, Andreea Mantea, a declarat că așteaptă foarte mult Marea Finală, după aproape un an în care a trăit emoțiile alături de cei 14 concurenți.

„Iată că, după atâtea luni, vine mult așteptatul moment, Marea Finală! După aproape un an de trăiri intense, de limite depășite, de fiori de iubire, de lupte interioare și lacrimi de tristețe și fericire, iată că primul sezon al emisiunii ajunge la final.

Am și eu emoții uriașe, atât pentru mine, cât și pentru ei, pentru că a fost o perioadă lunga, foarte intensă în trăiri; concurenții mi le-au transmis de fiecare dată. Cei care și-au demonstrat cel mai mult iubirea să câștige! Le țin pumnii și ne vedem în finală”, a mărturisit Andreea Mantea despre marea finală Casa Iubirii 2023.

Citește și: „Îmi imaginez de la cine.” Alin, fostul concurent din Casa Iubirii, o nouă relație? Ce declarat bărbatulCitește și:

„Sunt foarte romantică și pasională.” Andreea Mantea, despre așteptările pe care le are de la viitorul partener

Andreea Mantea și-a petrecut vacanța alături de cineva! Cu cine s-a postat vedeta în mediul online

ego.ro Ce să presari în tigaie pentru ca ouăle să nu se mai lipească atunci când le prăjești. Trucul genial

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies