Cine sunt și cum arată cele două fiice ale lui Putin. „Nu discut niciodată despre familia mea cu nimeni”


Vladimir Putin este cunoscut ca fiind președintele Rusiei, însă știați și cine sunt cele două fiice ale acestuia?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine sunt mai exact cele două fiice ale lui Vladimir Putin, cu ce se ocupă acestea, dar și ce aspect le-a determinat pe acestea să își schimbe numele de familie.

În plus, descoperiți și cu ce se ocupă cele două.

 

Cine sunt cele două fiice ale lui Putin

Vladimir Putin are două fiice, încă din prima căsătorie cu o fostă însoțitoare de zbor, pe nume Liudmila Skrebneva. Cei doi au fost căsătoriți timp de aproape 30 de ani, însă în anul 2013 au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate.

Fiica lui Vladimir Putin, Maria, s-a născut în anul 1985, la Leningrad, iar Katerina, s-a născut în anul 1986, în Germania. Prin urmare, în prezent, Maria are frumoasa vârstă de 36 de ani, iar Katerina, de 35 de ani.

Vladimir Putin a preferat dintotdeauna să păstreze discreție în ceea ce îi privește pe copii acestuia, străduindu-se din răsputeri să-și ferească fiicele de ochii presei, dar și de publicul numeros.

Acesta este și motivul pentru care, președintele Rusiei preferă să vorbească destul de rar despre cele două fiice ale sale.

Citeste si: Povestea Irinei, ucraineancă ucisă la Bucha! A fost recunoscută de manichiuristă, după unghiile făcute cu o zi înainte „Unghiile ei, vopsite cu lac roșu, erau vizibile din cer”

 

Vladimir Putin este mândru de fiicele sale

În anul 2015, în timpul unei conferințe anuale de presă, Vladimir Putin a ținut să precizeze, faptul că cele două fiice ale sale, Maria și Katerina trăiesc în Rusia și preferă să stea departe de lumea politică și de afaceri.

Acesta a preferat să nu dezvăluie care este ocupația celor două, însă a dezvăluit că este foarte mândru de evoluția celor două, atât a Mariei, cât și a Katerinei. Acestea sunt persoane conștiincioase și descurcărețe, iar Vladimir Putin  chiar a dezvălui că ambele fiice ale sale, știu să vorbească trei limbi străine, însă nimic mai mult.

fiicele lui putin si-au schimbat numele de familie

Citeste si: Cine este VLADIMIR PUTIN, preşedintele Rusiei care a declanşat războiul cu Ucraina

 

Fiicele lui Putin și-au schimbat numele de familie

Încă din anul 1999, atât Maria, cât și Katerina, au decis să iasă de pe scena publică, atunci când Vladimir Putin, tatăl lor, a preluat funcția de premier, iar apoi la sfârșitul anului, a ajuns să fie și președinte. Acestea s-au și retras de la școala germană la care învățau, cea care se afla în Moscova, și au început să-și continue studiile acasă, cu profesori privați.

Pentru ca intimitatea acestora să fie protejată, ambele fiice ale lui Putin, au decis că este momentul să își schimbe numele de familie. Prin urmare, Maria a devenit Vorontsova și a urmat studiile la Medicină, dar și-a început o carieră în Endocrinologie. Aceasta este și căsătorită cu un antreprenor, cu care ar avea chiar și un copil. Însă acest lucru nu este știut cu adevărat, pentru că Vladimir Putin a ales să nu prea vorbească despre nepoți. Totodată și fiica cea mică, Katerina, ar putea să fie deja mamă.

La fel ca Maria, și Katerina a decis să își schimbe numele de familie, astfel pe aceasta o cheamă Tikhonova, care și-a făcut apariția de curând, pe scena politică din Rusia.

Ele nu au fost niciodată copii-vedetă, nu le-a plăcut să fie în centrul atenției. Își văd de viața lor .”, mai precizat Vladimir Putin, despre fiicele sale.

cu ce se ocupa cele doua fiice ale lui putin

Citeste si: Probleme serioase pentru iubita lui Vladimir Putin! De ce a devenit Alina Kabaeva o țintă

 

Cu ce se ocupă cele două fiice ale lui Putin

Pe lângă studiile pe care aceasta le-a urmat, Katerina este pasionată și de cultura japoneză, dar și de dans acrobatic-rock’n’roll. În anul 2013, aceasta alături de partenerul său, au ieșit pe locul 5 în Campionatul Mondial din Elveția.

S-a dovedit în anul 2015, faptul că aceasta este fiica lui Vladimir Putin, odată ce au fost comparate fotografiile de pe site-ul Universității de Stat din Moscova, acolo unde aceasta lucrează, cu înregistrările de la competițiile de dans, la care aceasta a participat.

Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, pe de altă parte, este medic endocrinolog pediatric și studiază efectele hormonilor asupra corpului. Aceasta a studiat biologia la Universitatea din Sank Petersburg și medicina la Universitatea de Stat din Moscova.

În anul 2017, președintele Vladimir Putin a dezvăluit și că are nepoți. Acesta purta o discuție la telefon din care au reieșit următoarele:

" În ceea ce privește nepoții mei, unul este deja la grădiniță. Vă rog să înțelegeți, nu vreau ca ei să crească ca niște prinți regali. Vreau să crească ca oameni normali.", a spus Vladimir Putin.

fiice putin varsta

Citeste si: Vrei sa fii un lider adevărat?- "Modelul Zelenski" Iata profilul psihologic al președintelui Ucrainei!


Abonează-te pe

Citește și:

Vrei sa fii un lider adevărat? - "Modelul Zelenski" Iata profilul psihologic al președintelui Ucrainei!

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Povestea Irinei, ucraineancă ucisă la Bucha! A fost recunoscută de manichiuristă, după unghiile făcute cu o zi înainte „Unghiile ei, vopsite cu lac roșu, erau vizibile din cer”

Probleme serioase pentru iubita lui Vladimir Putin! De ce a devenit Alina Kabaeva o țintă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri