Cine se ocupă de întreaga curățenie în casa Corneliei Rednic. Ce spune artista despre treburile gospodărești. „Așa am fost crescută. Nu cade nimic.”

Cine se ocupă de întreaga curățenie în casa Corneliei Rednic. Ce spune artista despre treburile gospodărești. „Așa am fost crescută.  Nu cade nimic.”
Cine se ocupă de întreaga curățenie în casa Corneliei Rednic. Ce spune artista despre treburile gospodărești. „Așa am fost crescută. Nu cade nimic.”

Cornelia Rednic a vorbit despre cine face curățenia în casa ei.

Cornelia Rednic, îndrăgita artistă de muzică populară, a început să apară în fața camerelor și fără costumul popular, iar aceasta este apreciată, din spusele ei pe rețele de socializare, pentru schimbările pe care le-a făcut în ultima vreme în viața ei. Este lăudată pentru felul în care arată, iar chiar dacă este o gospodină desăvârșită, aceasta început să aibă mult mai multă grijă la alimentația ei. Invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, artista fost întrebată inclusiv cine are grijă de întreaga casă și gospodărie și cine se ocupă de curățenie.

Aceasta a ținut să spună că în familia ei toate femeile sunt harnice, iar chiar dacă ea și-ar permite o femeie în casă, la curățenie, nu face acest lucru. 

„Să fiu  frumoasă, nu silfidă. Am zis-o și pe asta. În neamul meu, toate femeile sunt gospodine. La noi, în Maramureș, în general femeile sunt gospodine, iar în familia mea, bunica, mama, mătușa, verișoara mea, pe linia de mamă, toate femeile au fost curate, gospodine, dar fiecare avem un alt stil de a gătit și un alt gust.

Deși eu mi-aș permite o femeie în casă, nu fac lucrurile astea pentru că eu așa am fost crescută. Eu fac tot.”, a spus Cornelia Rednic.

Cine o ajută la curățenie pe Cornelia Rednic

Citește și: Schimbările pe care le-a făcut Cornelia Rednic în viața ei. Ce stil de viață are acum artista. „E foarte greu, pentru că și conformația este de așa natură.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cornelia Rednic
Cornelia Rednic[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu eram înțărcat când m-au luat din brațele mamei! A fost o durere imensă.” Lupu Rednic, mărturisiri dureroase despre condamnarea mamei sale la închisoare

Singura dată când apelează la ajutorul unei persoane este atunci când de două sau trei ori pe an face curățenie generală, însă atunci muncește cot la cot cu cel care lucrează alături de ea.

Spune că are un stil de a se organiza foarte bun și face curățenie atunci când nu este presată sau încurcată de cineva. Soțul ei și-ar dori adesea să o ajute, însă pentru a nu se certa că lucrurile nu ies așa cum ar vrea ea, preferă să facă totul singură. 

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

„De două ori sau trei ori pe an, depinde, fac o curățenie generală, atunci am pe cineva care vine și mă ajută, dar lucrăm 1:1. Eu îmi iubesc casa, mie nu-mi este rușine să fac curat în casa mea. Nu-mi este rușine să fac nimic. Nu cade nimic. El (nr. Lupu Rednic)  vrea să facă, dar nu îl las eu. Am un stil de a mă organiza atât de bine, încât în două ore îți fac de te sperii.

Dar dacă e cu el, mă mai încurca, pentru că nu face cum vreau eu, ori ceva se întâmplă. Decât să ne certăm, a zis dacă tu știi să faci cel mai bine, fă doar tu.”, a mai spus Cornelia Rednic.

Cornelia Rednic
Cornelia Rednic[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

„Nu eram înțărcat când m-au luat din brațele mamei! A fost o durere imensă.” Lupu Rednic, mărturisiri dureroase despre condamnarea mamei sale la închisoare

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies