Schimbările pe care le-a făcut Cornelia Rednic în viața ei. Ce stil de viață are acum artista. „E foarte greu, pentru că și conformația este de așa natură.”

Schimbările pe care le-a făcut Cornelia Rednic în viața ei. Ce stil de viață are acum artista. „E foarte greu, pentru că și conformația este de așa natură.”
Schimbările pe care le-a făcut Cornelia Rednic în viața ei. Ce stil de viață are acum artista. „E foarte greu, pentru că și conformația este de așa natură.”

Cornelia Rednic a vorbit despre stilul de viață pe care îl are acum.

Cornelia Rednic, îndrăgita interpretă de muzică populară, a început să apară în fața camerelor de filmat și fără costumul tradițional, iar oamenii din jurul ei au văzut schimbări majore la artistă. În cadrul unui videoclip postat pe rețelele de socializare, Cornelia Rednic a mărturisit că cei din jurul ei au început să îi mărturisească schimbările pe care le-a observant la ea, iar aceasta a spus că este foarte important să te iubești pe tine, ca mai apoi să reușești să fii iubit și de cei din jurul tău. 

„Adevărul este că, în ultima perioadă, de când m-am tuns și am făcut schimbarea asta a mea, îmi spun oamenii lucruri frumoase, ceea ce mă bucură. Este foarte important să te iubești pe tine ca mai apoi să te iubească cei din jur sau să fii în stare să te comporți în așa fel încât să te iubească cei din jur. Nu am să mint niciodată pe nimeni. Este o problemă reală să slăbesc.
E foarte greu, pentru că și conformația este de așa natură și viața noastră nu este una haotică. Nu pot să am niște mese fixe, cum ar fi ideal să aibă orice om normal.”,
a  povestit Cornelia Rednic.

Schimbările pe care le-a făcut Cornelia Rednic în ultima perioadă

Citește și: „Nu eram înțărcat când m-au luat din brațele mamei! A fost o durere imensă.” Lupu Rednic, mărturisiri dureroase despre condamnarea mamei sale la închisoare

Cornelia Rednic
Cornelia Rednic[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Eu l-am găsit pe Dumnezeu după ce ne-am căsătorit! Am simțit că nu vom reuși.” Cornelia și Lupu Rednic, despre cum au reușit să depășească greutățile vieții!

Interpreta de muzică populară a făcut câteva schimbări în viața ei, iar dacă până acum era un mare fan al mâncărurilor tradiționale și deserturilor pe care le gătea din două două zile la ea acasă, acum încearcă să aibă un

stil de viață cât mai echilibrat, mai ales că niciodată nu poate să mănânce la ore fixe, din cauza faptului că este mereu plecată. Cu toate acestea, a spus că nicio dietă nu ar trebui să fie atât de drastică încât să nu te lase să te bucuri de lucrurile mărunte. Artista a făcut câteva schimbări la mesele de peste zi și asupra regimului adoptat în ultima perioadă.
„Nu mai gătesc cum găteam înainte, mâncăm tradițional foarte rar,  fac tot felul de supe creme, gătesc altfel sau gătesc la cuptor, foarte rar mai fac dulce. Până acum, la două zile, cuptorul mergea, făceam ceva dulce. Nu mai fac chestia asta pentru că nu este sănătos pentru mine. Am 48 de ani, oricum corpul nostru nu mai este ca la 20 de ani. Arderile sunt mai lente, iar atunci trebuie să învățăm să ne adaptăm la vârsta pe care o avem.
Mi se pare absurd ca orice cură de slăbire sau regim să fie extrem de drastic, că trăim o singură viață pe pământul acesta. Dacă tu ai o poftă să mănânci o ciocolată, cum sunt eu, dacă ar curge un munte de ciocolată, eu aș fi la poalele lui. E păcat. Ideea este că am învățat să nu mănânc după 17:00 și mai nou, pentru că am făcut și niște analize medicale, am adoptat un regim bazat pe proteină vegetală.”,
a mai spus artista de muzică populară.

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Cornelia Rednic
Cornelia Rednic[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Eu l-am găsit pe Dumnezeu după ce ne-am căsătorit! Am simțit că nu vom reuși.” Cornelia și Lupu Rednic, despre cum au reușit să depășească greutățile vieții!

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies