Cine minte mai des si de ce: diferentele dintre minciunile si adevarurile rostite de femei si de barbati


Barbatii se dovedesc a fi mai sinceri decat femeie, cel putin aceasta este concluzia unui nou sondaj. Pe de alta parte, exista si asemanari intre parerile celor doua sexe.

Un nou sondaj publicat de „Mirror“ pretinde ca barbatii spun mai des adevarul decat femeile atunci cand vine vorba de munca, inselat, sex sau romantism.

Femeile, in schimb, pot sa minta ca sa scape de o sarcina, pot sa nu-si urmeze dieta stabilita sau sa inventeze o scuza doar pentru a evita o intalnire, se mai arata in sondaj. Dar, desi acest sondaj denota o imagine nefavorabila pentru femei, se pare ca reprezentantele sexului frumos altereaza adevarul astfel incat sa nu raneasca sentimentele cuiva.

Sondajul a fost efectuat asupra unui numar de 2.100 de adulti, iar barbatii au iesit cei avantajati. De exemplu, 39% dintre femeile intervievate au declarat ca inventeaza scuze ca sa nu mai mearga o zi la munca, in timp procentul barbatilor pentru aceeasi problema este de 37%. Mai mult, una din trei femei (33%) nu si-a respectat dieta si regimul de slabire, in comparatie cu barbatii, 23%. Femeile cauta scuze mai des (37%) pentru a evita o intalnire, iar barbatii o fac mai rar (27%).

Dar onestitatea nu este intotdeauna cea mai buna cale de a afla adevarul. sase femei din zece (60%) au declarat ca au spus ca un cadou este pe placul lor, cand, de fapt, credeau opusul. in cazul barbatilor, in aceasta chestiune, procentul este de 43%. Atat barbatii, cat si femeie, in proportie de 35%, i-au spus cuiva ca sunt pe drum atunci cand nici nu parasisera casa. 58% din reprezentantii ambelor sexe au spus ca sunt „complet onesti“ in relatia cu parintii, iar 72% spun ca sunt sinceri/sincere cu partenera/partenerul.

Sursa: adevarul.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Au apărut articolele de îmbrăcăminte dedicate pandemiei de coronavirus! Vezi cum arată tricoul cu mesajul „Spală-te pe mâini!” și cel imprimat cu "Declarația pe proprie răspundere"!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri