Cine este Xonia. “Sunt o femeie mai tradițională și mai conservatoare.”

Xonia
Xonia

Iată, din rândurile următoare, cine este Xonia și cu ce se ocupă.

Xonia, pe numele ei real, Loredana Sachelaru, s-a născut pe data de 25 iunie 1989 în Melbourne, Australia. Aceasta este o cunoscută artistă din România, iar numele de scenă, Xonia, este inspirat de un personaj din jocurile video și s-a regăsit în calitățile pe care fata din joc le avea. La vârsta de șapte ani, Xonia a început cursurile de balet la The Australian Ballet School și a participat la mai multe spectacole, iar, de asemenea, aceasta a urmat și un curs specializat de actorie la o școală celebră și a avut ocazia să aibă apariții cinematografice și roluri reclame TV

și în anumite campanii.

Deoarece a fost atrasă de domeniul artistic, Xonia nu a putut să lase muzica deoparte, așa că în 2008, această ales să urmeze cursurile școlii Hollywood Pop Academy din Los Angeles, pentru a se perfecționa în această latură. Astfel, aceasta a intrat în lumea muzicii de la opt ani, iar deja la vârsta de 14 ani a semnat primul contract cu casa de discuri.

A lucrat intens la visul ei, astfel a pășit în studioul de înregistrări de foarte multe ori și a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale. În 2009, Xonia decis să se lanseze în industria muzicală din România și a semnat primul contract cu casa de discuri de la noi, iar în următorul an, artista a lansat primul său videoclip. În același an, Xonia a lansat piesa My beautiful one, împreună cu Deepcentral.
De-a lungul timpului, Xonia colaborat și cu Marius Moga, Mihai Ogășanu, Deepcentral și George Hora. Marele succes a fost până în 2014, iar de atunci până în prezent nu am mai produs niciun hit. S-a stabilit în Statele Unite unde a cântat pentru comunitățile din România și a realizat diferite filmări și prezentări de modă. A revenit pe scena țării noastre în momentul în care a participat la preselecțiile naționale pentru concursul Eurovision în anul 2020, iar tot în 2020 a participat și la emisiunea Bravo ai still, produsă de Kanal D.
Aceasta a mai fost prezentă și la un alt show de televiziune într-o țară exotică, acolo unde a aparținut unei echipe, alături de care lupta pentru a aduce victoria ei.

Cum arată viața amoroasă a Xoniei

Citește și: Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Ce se va întâmpla cu artista

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Xonia
Xonia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Uneori nu e momentul potrivit pentru o relație.” Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei. Cântăreața face declarații despre o nouă șansă

Xonia a realizat de fiecare dată ce și-a dorit din punct de vedere profesional, însă dacă vorbim de partea amoroasă, aceasta nici nu a fost vreodată foarte vocală cu privire la relațiile sale și nici nu și-a găsit încă sufletul pereche.

Aceasta a declarat de multe ori că se consideră tradițională și susține că la vârsta ei nu are timp pentru jocuri și își dorește o relație serioasă. Artista avut o relație cu un bărbat din Taiwan, preocupat foarte mult de cariera sa, astfel că a tot așteptat timp de doi ani să fie cerută în căsătorie. Aceasta spune că este greu, deoarece, în primul rând, nu mai găsește bărbați care să vrea o relație serioasă și să aibă aceleași principii și valori de viață ca ea.
Își dorește un bărbat care să știe să cucerească în adevăratul sens al cuvântului și să știe să facă diferența dintre Xonia artista și Xonia omul.  

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Sunt multe femei ca mine, care sunt independente, care știu ce vor de la iubit și ceea ce nu vor, și cel mai important: care este valoarea lor. Eu am ajuns la o vârstă și nu mai am timp pentru jocuri sau să îmi pierd timpul. Vreau o relație serioasă, care ar putea duce la căsătorie și la o familie. Vreau un bărbat, care la rândul lui să știe ce vrea de la viață și știe cum să mă cucerească, care este bărbat în adevăratul sens al cuvântului și care poate să înțeleagă și să facă diferența între Xonia artista și Xonia omul din spatele produsului, adică eu.  Este greu deoarece, în primul rând, nu se mai găsesc bărbați care să vrea o relație serioasă, care să aibă aceleași valori sau principii de viață ca mine. Sunt într-adevăr o femeie mai tradițională și mai conservatoare când vine vorba despre viața mea amoroasă”, a declarat Xonia.

Xonia
Xonia[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta"

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies