Cine este Vlad Huidu, soțul Giuliei Anghelescu. „Nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta!”

cine este vlad huidu

Cine este Vlad Huidu

Vlad Huidu este soțul Giuliei Anghelescu, una din cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Cei doi sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul de la noi din țară. Cu toate că soția lui este mai mereu în fața reflectoarelor, și Vlad este obișnuit cu lumea televiziunii.

Partenerul cântăreței este fratele celebrului om de televiziune, Șerban Huidu. În trecut, Vlad era cameraman la o televiziune, iar în prezent este director de imagine.

Ce vârstă are Vlad Huidu

vlad huidu
Vlad Huidu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Giulia Anghelescu. „Am vrut să studiez psihologia”

Vlad are 42 de ani și se poate mândri cu o viață împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal.

Între el și Giulia nu este o diferență prea mare de vârstă, artista având 38 de ani.

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu

cine este vlad huidu
Cine este Vlad Huidu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Așa ne-am născut ca specie”. Giulia Anghelescu recunoaște că este o soție cicălitoare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cei doi au o poveste de dragoste desprinsă din povești, de mai bine de 18 ani. Vlad și Giulia s-au cunoscut în tinerețe, când amândoi erau la început de drum. Cu toate că nu se așteptau ca relația să fie atât de longevivă, în anul 2012 au devenit soț și soție și au întemeiat familia pe care și-o doreau. Cei doi au împreună doi copii, pe Mikael Eduard și Antonia Sabina.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei.”, a mărturisit Vlad Huidu.

vlad huidu si giulia
Vlad și Giulia[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă în presă și în social media cuplul lor părea unul perfect, se pare că cei doi au avut parte și de momente dificile în relație.

La un moment dat, din cauza certurilor, Giulia și Vlad au hotărât să facă o pauză, crezându-se că cei doi au divorțat. Cu toate acestea, artista a povestit că separarea a fost una benefică, reușind să consolideze relația mai bine ulterior și să își rezolve problemele. Vlad și Giulia au mărturisit că prietenia și dragostea au stat înotdeauna la baza relației lor.

„Lucrurile în viață se întâmplă cu un scop, clar, nimic nu este întâmplător.

Pauza respectivă a fost clar de bun augur, după cum se poate observa, că suntem din ce în ce mai bine. A fost perioada cu cele mai multe concerte din viața mea, clar eram focusată pe ce aveam de făcut la momentul respectiv. Nu pot să zic că mă gândeam la ce să mai fac ca să fie bine. În schimb, pot să zic cu certitudine că eram convinsă că o să ne împăcăm și o să fim împreună.
Adică nu mi-am pierdut nicio secundă drumul.”
, a declarat vedeta.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

În prezent, cei doi și-au dovedit curajul și au decis să fie participanții unui show de televiziune plin de aventură și provocări.

Giulia și Vlad sunt destul de deschiși pe rețelele de socializare și le arată internauților atât momentele bune prin care trec, cât și cele mai puțin bune.

Cum se înțeleg Giulia Anghelescu și Șerban Huidu

Fiind două personalități cunoscute, fanii acestora s-au întrebat de multe ori care este relația dintre Giulia și cumnatul său, Șerban Huidu. Cântăreața a mărturisit că au existat câteva neînțelegeri, însă îi poartă un mare respect fratelui soțului ei. Mai mult, vedeta a declarat că Șerban a fost un mentor pentru ea, din punct de vedere profesional.

„Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că poate la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui.”, a declarat Giulia Anghelescu.

 Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cine este Iuliana Pepene. „În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies