Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu. “A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc!”

cine este mike iubitul iuliei albu

Mike este iubitul Iuliei Albu

Mike este iubitul Iuliei Albu. Însă știați cum s-au cunoscut cei doi?

Aflați din rândurile următoare, cine este iubitul Iuliei Albu, Mike, dar și cu ce se ocupă acesta. În plus, descoperit și cum s-au cunoscut cei doi, dar și ce au declarat aceștia în legătură cu provocarea TV, la care vor participa.  

Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu 

În ciuda faptului că Iulia Albu este o apariție des întâlnită pe micile ecrane și nu numai, se pare că atunci când vine vorba despre viața personală, aceasta își dorește să o țină departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, fanii acesteia sunt cei care urmăresc activitatea sa de pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori fotografii alături de partenerul său de viață, Mike

Așadar, Mike, pe numele său întreg, Mihai Alexandru, este cel care o face fericită zi de zi pe Iulia Albu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, departe de lumina reflectoarelor. 

iulia albu iubit
Mike este iubitul Iuliei Albu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Iuliana Pepene. „În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum și-a cunoscut Iulia Albu iubitul, pe Mike 

În ciuda faptului că Iulia Albu a vorbit deseori despre partenerul său de viață, Mike, se pare că acesta nu-și făcuse încă apariția în lumea publică.

Cu toate acestea, acesta a decis să își facă apariția pentru prima dată, în fața publicului larg, în cadrul unei emisiuni TV. Atunci a fost menționat și modul în care cei doi s-au cunoscut, dar și cum, în loc să fie dragoste la prima vedere, între cei doi a fost “ură la prima vedere”. 

Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic ”, a

menționat Iulia Albu . „ A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra. Ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Am alergat trei metri și a spus: «Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi». Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală ”, a declarat Mike, la acea vreme. 

A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem».

Și m-am gândit: «OK» “, a adăugat aceasta

iulia albu varsta
Mike este iubitul Iuliei Albu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: „Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi- stirilekanald.ro

Cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu, Mike 

Atunci când vine vorba despre ocupația iubitului Iuliei Albu, Mihai Alexandru, se pare că partenerul acesteia de viață lucrează în domeniul publicității și în marketing. În ciuda faptului că cei doi s-au cunoscut în Londra, pentru a putea continua relația cu Iulia Albu, mai a decis să se mute în România, ținând cont de faptul că fostul soț al Iuliei Albu, Mihai Albu, nu era de acord ca aceasta să plece împreună cu fiica lor acolo. 

A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing ”, a dezvăluit aceasta, într-un interviu. 

cine este iubitul iuliei albu
Mike este iubitul Iuliei Albu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cine este Ciprian Silaşi. “Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc!”

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies