Cine este Viorel Dragu. „Nu există o rețetă de scris glume!”


Viorel Dragu este unul dintre cei mai îndrăgiți stand-uperi de la noi din țară. Însă știați că acesta a contribuit la deschiderea celui mai apreciat club de stand-up comedy?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact stand-uperul Viorel Dragu, dar și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are, în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care este părerea sa în legătură cu procesul de concepere a unei glume.

 

Cine este Viorel Dragu

Viorel Dragu este unul dintre cei mai îndrăgiți stand-uperi de la noi din țară. Puține persoane știu faptul că acesta a făcut parte din distribuția lungmetrajului “WebSiteStory”, care a reprezentat totodată și debutul regizoral al lui Dan Chișu, din anul 2010, “Show de seară cu Viorel Dragu”, din anul 2017, dar și pentru “Țara Arde”, din anul 2021.

Tot Viorel Dragu  a fost și cel care, împreună cu Teo și Costel, au deschis Club 99, care a devenit în prezent, cel mai apreciat club de stand-up comedy de la noi din țară.

viorel dragu stand-up

Viorel Dragu este unul dintre cei mai îndrăgiți stand-uperi de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

 

Viorel Dragu este căsătorit

Marele stand-uper Viorel Dragu se află într-o frumoasă căsnicie alături de soția sa, iar împreună au și doi copii. Deși el este mai mereu în lumina reflectoarelor, soția sa preferă să fie mai discretă și să stea mai departe de această lume, motiv pentru care au fost surprinși doar de câteva ori împreună.

viorel dragu sotie

Viorel Dragu este unul dintre cei mai îndrăgiți stand-uperi de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Gina Bradea. “Îmi place să fiu întotdeauna printre cei mai buni”

 

Cum a intrat Viorel Dragu în stand-up

Viorel Dragu și-a început cariera în stand-up comedy încă din anul 2004, atunci când s-a lăsat inspirat de actorii din străinătate, iar în prezent este unul dintre jurații celui mai mare show TV de stand-up.

Din afară m-au inspirat Eddie Izzard, Bill Burr, Patrice O’neal, Louis C.K. Iar din țară nu dau nume ca să nu omit pe cineva și să se supere.”, a declarat Viorel Dragu.

Deși se află pentru prima dată în postura de jurat al unui show TV de stand-up, Viorel Dragu nu consideră această trecere ca fiind ușoară, dimpotrivă, simte o altfel de presiune, atunci când se află în fața camerelor de filmat.

Este o foarte mare diferență. Când fac stand-up, sunt eu acolo și răspund doar pentru mine și atât. Dacă sunt prost, nu mă interesează- adică, mă interesează, dar nu răspund pentru alți oameni. Sunt oameni care au plătit pentru bilet, dar cui îi pasă de ei? Glumesc. Dar e alt nivel de presiune. ”, a explicat Viorel Dragu.

vio stand-up

Viorel Dragu este unul dintre cei mai îndrăgiți stand-uperi de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

Acesta a dezvăluit într-un interviu, faptul că nu se gândește niciodată dacă o să-i placă lui sau publicului, una dintre glumele pe care urmează să le spună, ci mai degrabă se bazează pe sinceritate, atunci când creează o glumă într-un show.

Când fac o glumă nu o gândesc în termen de ce-mi place mie și ce-i place publicului. Încerc să fiu sincer în ceea ce zic și sper să-i placă și publicului. Dacă nu-i place, n-o mai zic și fac alta. Se râde cel mai bine la toate scrise și construite bine… începând de la covrigi, neoane până la religie, moarte etc.

Suntem un grup mic. M-au inspirat pentru că nu s-au mulțumit cu glume la prima mână și au evoluat. Nu există poantă echilibrată. De multe ori trebuie să treci prin penibil și exagerat ca să ajungi la o poantă echilibrată. Nu există o rețetă de scris glume. ”, a mărturisit Viorel Dragu.

Viorel Dragu este unul dintre cei mai îndrăgiți stand-uperi de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

 

Show de seară cu Viorel Dragu

Atunci când vine vorba despre un nou episod creat în “Show de seară”,  Viorel Dragu  a dezvăluit faptul că tot ce se petrece acolo, este o muncă de echipă. Astfel, la un scenariu contribuie mai mulți comedianți renumiți, iar printre aceștia se află și Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab și Cristi Popesco. Acesta este și motivul pentru care, Viorel Dragu a dezvăluit că nu el se ocupă de scrierea glumelor pe care le spune.

Sunt înfiorător de slab la scris glume. De fapt, nici nu știu dacă sunt slab pentru că nu mai scriu. La stand-up e mai ușor, pentru că poți să “scrii” pe scenă- ai o idee în cap și o zici pe scenă și apoi intervine panică și o dezvolți. ”, a spus Viorel Dragu.

vio de la club 99

Viorel Dragu este unul dintre cei mai îndrăgiți stand-uperi de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri...

Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri