Cine este Stephan Pelger. „Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, în momentul ăsta pot să le dau peste nas!”


Stephan Pelger este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară. Însă știați că acesta a iubit o singură dată în viața sa?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Stephan Pelger, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are în cariera sa, dar și care a fost prima și singura poveste de iubire pe care a trăit-o.

 

Ce vârstă are   Stephan Pelger

Stephan Pelger  s-a născut pe data de 8 octombrie, în Brașov.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 43 de ani.

Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate.

Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tata. Tata era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea.”, a menționat Stephan Pelger.

stephan pelger varsta

Stephan Pelger este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

 

Ce studii are Stephan Pelger

Atunci când vine vorba despre studii, Stephan Pelger  a realizat studiile în cadrul Școlii Populare de Artă, iar apoi, odată cu pasiunea sa pentru modă, a absolvit studiile și la Institutul de Modă de la Viena.

Se pare că încă din timpul studiilor, Stephan Pelger a început să realizeze schițe, pentru ca la sfârșitul fiecărui an, să prezinte o nouă colecție. Odată cu înaintarea în vârstă și cu momentul în care acesta a creat o colecție pret-a-porter casual-sic, a revenit în țară și și-a deschis o firmă numită “One step forward – Stephan Pelger”. Astfel, prima colecție a lui Stephan Pelger a fost lansată în cadrul Festivalului de Modă de la Iași.

Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, ei r âdeau de mine la momentul respectiv, în momentul ăsta pot să le dau peste nas.”, a mărturisit  Stephan Pelger.

stephan pelger studii

Stephan Pelger este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

 

Cine este Stephan Pelger

Stephan Pelger este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară. Acesta se află printre cei care au reușit să devină cunoscuți, atât în țara noastră, cât și în străinătate, iar de-a lungul carierei sale, a lansat nenumărate colecții prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Paris, Veneția, Berlin și nu numai. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre viața sa personală, Stephan Pelger nu este prea generos cu detaliile, ci mai degrabă consideră că este mai bine să își țină viața, privată. În ciuda acestui fapt, designer-ul a povestit câteva aspecte legate de copilăria sa, dar şi despre drumul său în profesia de creator de modă.

Dragostea pentru modă – este o vocaţie, de la 2 – 3 ani, desenez, pictez, am început să studiez pian, vioară, flaut. Până la urmă am ales designul vestimentar, tot de mic îmi plăcea să mă îmbrac frumos,  părinţii mei m-au susţinut, m-au îndreptat către această direcţie, nu mi-au spus «Vreau să devii preot ca tata sau muzician ca mama».”, a declarat Stephan Pelger.

stephan pelger biografie

Stephan Pelger este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Se pune tot timpul pe locul 2.”

 

Prima și singura poveste de dragoste a lui Stephan Pelger

Deși  Stephan Pelger este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară, acesta a avut o singură relație serioasă și o singură poveste de dragoste în care a simțit fluturi în stomac. Se pare că această primă poveste de iubire a avut loc chiar la vârsta de 18-19 ani.

Prima și singura poveste de dragoste a fost una de dragoste, exact așa cum scrie în carte, cu fluturi în stomac. Din păcate, băiatul respectiv a murit la scurt timp după, într-un accident de mașină și eu de atunci n-am mai avut niciodată o relație.(...)

Eram neoficial împreună, numai mama știa că suntem împreună, a avut un accident de mașină, eu eram deja în primul an de facultate la Viena, aveam 19 ani deja. Am aflat vestea că a avut un accident, a intrat un tir în mașina lui și mama l-a îngrijit până în ultima zi când a murit. Eu nu l-am mai văzut.(...) Altă relație eu nu am mai avut.”, a mărturisit acesta.

stephan pelger wikipedia

Stephan Pelger este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce este bine să dormi cu părul împletit
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri