Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița. „Nu uităm să ne respectăm”

Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița

Ștefan Cigu este un artist foarte apreciat de la noi din țară, în vârstă de 73 de ani, care a avut de-a lungul timpului sute de spectacole, iar fanii lui s-au bucurat și s-au simțit bine în cadrul fiecăruia. Artistul a absolvit Liceul de Muzică și este un adevărat expert atunci când vine vorba despre muzică.

Originar din Bistrița Năsăud, cântă pe marile scene ale lumii încă de la vârsta de șapte ani, fiind unul dintre artiștii care nu a ratat marea operă de promovare a folclorului bistrițean, admirat de milioane de români.

Activează la radio și a realizat albume cu peste 300 de artiști valoroși, dintre care 100 sunt din tânăra generație. Împreună cu soția sa, Matilda Pascal Cojocărița (cunoscută în cercurile folclorice românești) și cei trei copii ai lor (Arin și Horațiu sunt excelenți violoniști, absolvenți ai Conservatorului de Muzică, iar Lavinia este profesoară la Liceul de Muzică Bistrița), susțin spectacole de folclor, cântece de petrecere, concerte de cafenea, romanță și alte peste 200 de melodii pentru radio și albume.

Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița

Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare

Cine este Ștefan Cigu

În momentul actual, Ștefan Cigu are doi fii și o soție pe care o iubește foarte mult. El este foarte mândru de familia pe care a întemeiat-o și este recunoscător pentru tot ce i-a oferit viața.

El este un om simplu și tratează toții oamenii la fel.

„Poți să trăiești și cu puțin, poți să ai grijă de tine și să nu te mai aglomerezi. Nu mai călătorim, vrem să rămânem fideli țării, am călătorit destul”, a mărturisit artistul, în cadrul unei emisiuni TV.

Matilda Pascal Cojocărița are doar cuvinte frumoase de spus, atunci când vine vorba despre cel cu care și-a petrecut mai mult de 30 de ani din viață.

Ștefan Cigu. Ea este fericită că bărbatul este în viața ei de atât de mult timp și se consideră cea mai norocoasă și împlinită femeie.

Din punctul ei de vedere, într-o relație respectul contează foarte mult, dar și să ții cont de părerea partenerului. De foarte mulți ani, cei doi apar împreună pe scenă și nu numai, iar dacă nu este unul dintre ei, amândoi simt o lipsă.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Oamenii s-au obișnuit ca cei doi să își facă simțită prezența împreună. Cu toate că au o relație foarte lungă în spate, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți unul de celălalt și nu s-au plictisit.

„Contează foarte mult și respectul, într-o relație. Apoi să ții cont de părerea celuilalt, iar noi ne consultăm împreună unul cu celălalt. (…) Noi de ani de zile apărem împreună, pe scenă, și peste tot… Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa. Petrecem foarte mult timp împreună și nu ne plictisim unul de celălalt.”, a mărturisit vedeta.

Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița

Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița

[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus artistul despre relația pe care o are

Ștefan Cigu consideră că la baza relației stă dragostea, dar cu toate acestea cei doi nu uită să se respecte. Artistului îi face plăcere să își alinte și să își răsfețe soția și nu poate trăi fără ea, dar nici invers.

Dacă cei doi nu sunt împreună, vorbesc foarte mult la telefon, pe parcursul unei zile întregi, deoarece le este foarte greu să stea unul fără celălalt și simt că lipsește ceva.

Au o familie frumoasă și sunt recunoscători pentru ceea ce le-a oferit viața. Au făcut multe persoane fericite cu spectacolele lor, iar ceea ce au reușit să transmită ca artiști este ceva unic, care cu siguranță va rămâne în sufletele oamenilor pentru totdeauna.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

„La bază e dragostea, dar să nu uităm să ne și respectăm. Eu sunt ardelean și cedez primul. Îmi place să o alint și să o răsfăț. Nu putem trăi unul fără celălalt. Dacă nu suntem împreună ne sunăm reciproc toată ziua, parcă ne lipsește ceva”, a precizat Ștefan Cigu.

Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița

Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Îți strică imaginea.” Delia Matache, situație neașteptată pe stradă! Artista a fost confundată cu sora ei, Oana

 

 Citește și:

”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare

Cum faci un machiaj de zi. Care sunt cei 5 pași pentru a avea un machiaj natural

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies