Cine este soțul Andreei Berecleanu. „M-am căsătorit din primul an de facultate cu o colegă de la Medicină şi stăteam în cămin”


Prezentatoarea de televiziune trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul chirurg estetician Constantin Stan. Descoperă cine este soțul Andreei Berecleanu, cum se înțeleg cei doi și cu cine a mai fost căsătorit acesta.


In articol:

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au căsătorit în luna octombrie a anului 2016, iar înainte de începerea acestei relații, prezentatoarea de televiziune a fost căsătorită timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, despre care s-a zvonit că ar fi înșelat-o.

Știrista are din relația anterioară doi copii: pe Eva și Petru. Anterior mariajului cu Andreea Berecleanu, celebrul chirurg estetician Constantin Stan s-a iubit cu un medic nutriționist foarte cunoscut de la noi din țară. Află cele mai noi detalii despre soțul Andreei Berecleanu:

Citeste si: Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”

Cine este sotul Andreei Berecleanu

Cine este sotul Andreei Berecleanu

[Sursa foto: Facebook]

Cine este soțul Andreei Berecleanu

În anul 1982, Constantin Stan a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iași, iar în 1991 a obținut titlul de medic specialist în chirurgie cervico-facială după un stagiu care a durat nu mai puțin de 4 ani în clinica prof. dr. D. Hociota de la Spitalul Panduri, în București.

Ulterior, în anul 1997, Constantin Stan devine medic primar O.R.L. și Chirurgie Cervico-Facială, efectuând intervenții de chirurgie estetică în sistem privat.

Constantin Stan a urmat multe cursuri de specializare atât în țară, cât și în străinătate. Acesta a finalizat studiile Masterului în Chirurgie Estetică la Universitatea din Milano, Italia, anul universitar 2000-2001.

Acum, Constantin Stan este membru al Societății Române de Chirurgie Plastică și Reconstructivă, membru al Academiei Europene de Chirurgie Cosmetică (EACS), al Societății Franceze de Chirurgie Estetică (SFCE), al Academiei Nord Americane de Chirurgie Cosmetică și Reconstructivă și membru de onoare al Academiei

Sud Americane de Chirurgie Estetică.

Doctorul estetician Constantin Stan este medicul preferat al vedetelor, cel care a fondat, în anul 1991, prima clinică privată de chirurgie estetică  din România, unde a atras o mulțime de celebrități. Printre acestea se numără și Andreea Esca, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu sau Anda Adam.

Citeste si: Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

Cine este sotul Andreei Berecleanu

Cine este sotul Andreei Berecleanu

[Sursa foto: Facebook]

Cu cine a fost căsătorit Constantin Stan înainte

Medicul estetician s-a căsătorit în primul an de facultate cu o colegă, iar din iubirea celor doi a rezultat o fată, pe nume Andreea, care este cu doar 8 ani mai mică decât actuala lui soție.

„M-am căsătorit din primul an de facultate, cu o colegă de la Medicină şi stăteam în cămin. Copiii n-au venit aşa de repede. Am plecat după nevastă, care era repartizată la Bacău.

Acolo am rămas în oraş, făcând ortopedie. Eu mi-aş fi dorit încă de atunci să fac chirurgie generală-ortopedie plastică”, a spus Constantin Stan în emisiunea de la radio a Andreei Esca.

Citeste si: Cine este DALIANA RĂDUCAN, iubita lui Răzvan Simion. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros,dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important"

Cine este sotul Andreei Berecleanu

Cine este sotul Andreei Berecleanu

[Sursa foto: Facebook]

Înainte de a începe relația cu Andreea Berecleanu, Constantin Stan a format un cuplu, timp de 13 ani, cu medicul nutriționist Mihaela Bilic. Într-un interviu acordat în anul 2014, Mihaela Bilic dezvăluia care au fost motivele separării și în ce relația a rămas cu fostul partener de viață.

„Cred că fiecare dintre noi a evoluat. El, dacă vrei, a ajuns la apogeul, la maximul carierei lui.

Eu l-am sprijinit foarte mult și apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relație, poate criza femeii de 40 de ani, și aveam o ușoară senzație de neîmplinire.

Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp și de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să găsesc răspunsul la întrebările mele personale. De la carieră și până la ce anume mă face pe mine fericită”, a povestit Mihaela Bilic pentru Ciao!

Constantin Stan și Andreea Berecleanu și-au început povestea de dragoste după o bună perioadă de timp de la separarea acestuia de medicul nutriționist Mihaela Bilic. Constantin Stan susține că are o relație foarte bună cu cei doi copii ai Andreei Berecleanu din prima căsătorie, Eva și Petru și se bucură de fiecare moment petrecut în prezența lor.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Delia Matache. „Ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Ce vârstă are Aurelian Temișan. ,,Într-a șaptea, în trimestrul doi, am rămas corigent la muzică, pentru că n-am știut teorie”

Cine este VIOREL LIS. „Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie"

Cine este CABRAL. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri