Cine este Sânziana Negru. “E ceva din mine care spune: aici e locul tău!”

sanziana negru studii

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară. Însă știați că aceasta este din Chișinău?

Aflați din rândurile următoare cine este Sânziana Negru, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa, dar și ce a declarat în legătură cu participarea la o emisiune TV, plină de provocări. 

Ce vârstă are Sânziana Negru 

Sânziana Negru s-a născut pe data de 11 februarie, în Chișinău, Moldova.

Prin urmare, în prezent, aceasta are frumoasa vârstă de 36 de ani. 

Citește și: Cine este LAURA GIURCANU. "Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism"

sanziana negru iubit
Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ionuț Rusu. „Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public"

Ce studii are Sânziana Negru 

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Sânziana Negru a absolvit Facultatea de științe politice și administrative, în cadrul secțiunii de comunicare și relații publice. Se pare că primul an de facultate a fost făcut la Cluj, iar apoi Sânziana Negru a decis să se transfere la București. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

sanziana negru varsta
Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ciprian Silaşi. “Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc!”

Cine este Sânziana Negru

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară. În ciuda faptului că odată cu terminarea facultății, aceasta ar fi vrut să lucreze în PR, se pare că destinul ei a fost altul, și s-a oferit oportunitatea de a lucra în televiziune, idee ce i s-a părut mult mai interesantă.

Așadar, Sânziana Negru și-a început cariera în televiziune, pe postul de reporter, urmând ca odată cu trecerea timpului, această să devină și prezentatoare de știri, model, având din când în când și anumite apariții episodice în seriale și filme.  

Astfel, dea lungul timpului, Sânziana Negru a reușit să își strângă o comunitate mare de persoane care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta postează des fotografii, fiind totodată și un influencer de succes, ceea ce ocupă ceva timp.

Cu toate acestea, Sânziana Negru se bucură de meseria pe care o are, meserie care i-a adus nenumărate contracte atât în țară cât și în afara ei, ceea ce a determinat-o să călătorească peste tot în lume. 

Nu știu dacă mi-am dorit vreodată să zic vreau să rămân aici, nu mai suport să mă întorc în România, cu toate problemele pe care le are. Sunt foarte conștientă și discrepanța este foarte mare între condițiile la care te duci când călătorești și când te întorci acasă.

E ceva din mine care spune aici e locul tău. 

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

România este țară care mi-a permis să mă dezvolt extrem de tare, în ceea ce fac eu.

Nu știu dacă mi-ar fi fost atât de ușor sau la îndemână să o fac în altă parte. Atâta timp cât pot să mă dezvolt la mine în țară, sigur e loc de mai bine mult și sunt probleme care ne-au obosit pe toți. Da, ieșim în țară, la proteste, la vot, se mișcă greu lucrurile. Dar cred că firea mea e așa construită să nu plec de pe corabie decât dacă se scufundă cu adevărat. 

Să o iubim, să o respectăm. Mi se pare că asta e un lucru pe care nu îl facem deloc și că ce au alții e mai bun. Dacă noi am aprecia mai mult, dacă am munci mai mult pentru noi, pleacă de la noi, de la exemplul fiecărui om. Ce fac eu astăzi pentru a găsi țara asta mai bună, mai aproape de cum vreau eu să o văd. 

Eu am avut o perioada de 4 ani în care am locuit mai mult la Londra. Atunci a fost o perioada în care m-am gândit serios cum ar fi să plec, deși în perioadele în care stăteam la Londra, cumva așteptam să se termine mai repede și să vin acasă. Cred că în interiorul meu nu mi-am dorit niciodată. Cred că toți oamenii care pleacă din țară rămân cu ceva aici care le aparține mereu sau e parte din sufletul lor. La mine a fost vorba de familie, de prieteni și de viață socială pe care o am aici și faptul că mă simt foarte liberă în țara mea. Deși România este o țară de adopție pentru mine. Eu m-am mutat în România când aveam 7 ani, din Republica Moldova, dar o consider casa mea. Când mă duc în Republica Moldova mă simt acolo străină. E fix că mama care te crește și mama care te naște ”, declară Sânziana Negru

In prezent șatena trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefan Floroaica.

sanziana negru smiley
Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu. “A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc!”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies