Cine este Sânziana Negru. “E ceva din mine care spune: aici e locul tău!”

sanziana negru studii

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară. Însă știați că aceasta este din Chișinău?

Aflați din rândurile următoare cine este Sânziana Negru, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa, dar și ce a declarat în legătură cu participarea la o emisiune TV, plină de provocări. 

 

Ce vârstă are Sânziana Negru 

Sânziana Negru s-a născut pe data de 11 februarie, în Chișinău, Moldova. Prin urmare, în prezent, aceasta are frumoasa vârstă de 36 de ani. 

sanziana negru iubit

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are Sânziana Negru 

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Sânziana Negru a absolvit Facultatea de științe politice și administrative, în cadrul secțiunii de comunicare și relații publice. Se pare că primul an de facultate a fost făcut la Cluj, iar apoi Sânziana Negru a decis să se transfere la București. 

sanziana negru varsta

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ciprian Silaşi. “Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc!”

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

 

Cine este Sânziana Negru

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară. În ciuda faptului că odată cu terminarea facultății, aceasta ar fi vrut să lucreze în PR, se pare că destinul ei a fost altul, și s-a oferit oportunitatea de a lucra în televiziune, idee ce i s-a părut mult mai interesantă.

Așadar, Sânziana Negru și-a început cariera în televiziune, pe postul de reporter, urmând ca odată cu trecerea timpului, această să devină și prezentatoare de știri, model, având din când în când și anumite apariții episodice în seriale și filme.  

Astfel, dea lungul timpului, Sânziana Negru a reușit să își strângă o comunitate mare de persoane care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta postează des fotografii, fiind totodată și un influencer de succes, ceea ce ocupă ceva timp.

Cu toate acestea, Sânziana Negru se bucură de meseria pe care o are, meserie care i-a adus nenumărate contracte atât în țară cât și în afara ei, ceea ce a determinat-o să călătorească peste tot în lume. 

Nu știu dacă mi-am dorit vreodată să zic vreau să rămân aici, nu mai suport să mă întorc în România, cu toate problemele pe care le are. Sunt foarte conștientă și discrepanța este foarte mare între condițiile la care te duci când călătorești și când te întorci acasă. E ceva din mine care spune aici e locul tău. 

România este țară care mi-a permis să mă dezvolt extrem de tare, în ceea ce fac eu. Nu știu dacă mi-ar fi fost atât de ușor sau la îndemână să o fac în altă parte. Atâta timp cât pot să mă dezvolt la mine în țară, sigur e loc de mai bine mult și sunt probleme care ne-au obosit pe toți. Da, ieșim în țară, la proteste, la vot, se mișcă greu lucrurile. Dar cred că firea mea e așa construită să nu plec de pe corabie decât dacă se scufundă cu adevărat. 

Să o iubim, să o respectăm. Mi se pare că asta e un lucru pe care nu îl facem deloc și că ce au alții e mai bun. Dacă noi am aprecia mai mult, dacă am munci mai mult pentru noi, pleacă de la noi, de la exemplul fiecărui om. Ce fac eu astăzi pentru a găsi țara asta mai bună, mai aproape de cum vreau eu să o văd. 

Eu am avut o perioada de 4 ani în care am locuit mai mult la Londra. Atunci a fost o perioada în care m-am gândit serios cum ar fi să plec, deși în perioadele în care stăteam la Londra, cumva așteptam să se termine mai repede și să vin acasă. Cred că în interiorul meu nu mi-am dorit niciodată. Cred că toți oamenii care pleacă din țară rămân cu ceva aici care le aparține mereu sau e parte din sufletul lor. La mine a fost vorba de familie, de prieteni și de viață socială pe care o am aici și faptul că mă simt foarte liberă în țara mea. Deși România este o țară de adopție pentru mine. Eu m-am mutat în România când aveam 7 ani, din Republica Moldova, dar o consider casa mea. Când mă duc în Republica Moldova mă simt acolo străină. E fix că mama care te crește și mama care te naște ”, declară Sânziana Negru

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

sanziana negru smiley

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Sânziana Negru participă la provocarea vieții sale 

Sânziana Negru alături de Laura Giurcanu, vor participa la provocarea vieții lor, în cadrul unei emisiuni TV care se va difuza din anul 2024. Aceasta este pregătită să impresioneze publicul larg, dar și să se bucure de experiență din plin. 

" Eu o văd ca pe experiența despre care povestești inclusiv la 10 sau 20 de ani după ce ai trăit-o, într-o seară de vară, la masă cu niște străini pe care tocmai ce i-ai cunoscut, în vacanța ta cu familia. E experiența care te pune față-n față cu tine, cu toate trăirile tale, te vezi clar cu calități și defecte, în cea mai onestă formă a ta. 

Îmi place aventura, îmi place să ies din zona de confort, îmi place să explorez locuri și lucruri noi, de asta consider că mi se potrivește mănușă această emisiune. Cred că așteptările legate de emisiune nu țin de ce vine din exterior, sunt mai mult legate de mine, să fac față tuturor provocărilor, să mă adaptez situațiilor și să mă bucur la maximum de ce tot ce vine spre mine. Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipsește celeilalte și abia așteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experiență a vieții noastre ”, a declarat aceasta

sanziana negru instagram

Sânziana Negru este una cele mai apreciate influencerițe, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Edward Sanda. “Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea!”Citește și:

Cine este Edward Sanda. “Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea!”

Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley. „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac!”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies