Cine este Romanița Iovan. „Eu eram studentă pe vremea aceea la ASE şi mă gândeam că în momentul în care termin facultatea o să am mai puţini bani decât ca manechin."


Citește în articolul de mai jos cine este Romanița Iovan, cum a devenit cunoscută publicului în România, dar și cu cine s-a iubit.


In articol:

Romanița Iovan este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, mai ales că este

extrem de discretă în legătură cu viața sa personală.

Cine este Romanița Iovan

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „Eram extrem de nefericit şi m-am uitat aşa in jur şi... A fost ziua în care am întâlnit-o pe Doina Levintza."

Romanita Iovan tanara

Cine este Romanița Iovan

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Joaquin Bonilla. „Prima dată am venit în România în 1980. Tatăl meu făcea afaceri în ţara cu rulmenţi, undeva în Poiana Braşov."

Romanița Iovan s-a născut la data de 3 octombrie 1964, așadar are 58 de ani. Acesta este o creatoare de modă și femeie de afaceri din România, iar până să se căsătorească, a purtat numele de Ciolcan.

Cunoscuta creatoare de modă mai are un frate, pe care îl cheamă Narcis, și de care este extrem de apropiată.

Cum a devenit cunoscută Romanița Iovan

Cine este Romanița Iovan

[Sursa foto: Instagram]

Cine este iubitul Romaniței Iovan

Romanița Iovan a copilărit și a studiat în București, a ales să studieze Managementul Turismului la ASE, însă nu a ajuns să profeseze niciodată în domeniu deoarece statutul de model şi, mai apoi, de designer i-au adus mult mai multe satisfacţii personale, dar și materiale.

„Din 1986 până în 1991, am fost manechin. Câştigam bine – 2.800 de lei pe lună – plus colaborările la Casa de Modă Venus, adică încă 500 lei. Vorbim de un salariu echivalent cu salariul unui economist. Eu eram studentă pe vremea aceea la ASE şi mă gândeam că în momentul în care termin facultatea o să am mai puţini bani decât ca manechin.”  a declarat aceasta într-un interviu.

Ce vârstă are Romanița Iovan

Romanita Iovan sot

Romanita Iovan a fost casatorita cu Adrian Iovan

[Sursa foto: Facebook]

Ce studii are Romanița Iovan

În timpul facultății, Romanița Iovan l-a cunoscut pe   Irinel Columbeanu, cu care s-a iubit timp de 10 ani, din 1986 și până în anul 1996.

Mulți au spus după despărțire că omul de afaceri ar fi fost cel care a susținut-o financiar în cariera în modă pe Romanița, însă aceasta a dezvăluit că nu a fost vorba de așa ceva.

Le e simplu să eticheteze o persoană, și mai ales că acea persoană este matură și ar avea cu ce să combată o prostie. Irinel pe vremea aceea era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de ICRAL, nu învârtea averi.

Într-adevăr, relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni 33 de ani și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.”, a spus Romanița Iovan, conform ego.ro.

După despărțirea de Irinel Columbeanu, Romanița Iovan s-a cuplat cu regretatul pilot Adrian Iovan. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2003 – 2008 și au rămas prieteni buni chiar și după divorț.

Celebra creatoare de modă a mărturisit, acum câțiva ani, cum s-au cunoscut cei doi, dar și cum a fost relația lor de dragoste.

Cu cine a fost căsătorită Romanița Iovan 

Cine este Romanița Iovan

Cine este Romanița Iovan și cum a ajuns cunoscuta in Romania

[Sursa foto: Facebook]

A fost o mare dragoste între noi, l-am iubit cel mai mult până acum. Nu puteam să-l cunosc decât la «biroul» lui, în avion. A fost prima dată când am invitat un bărbat la cafea, dar şi ultima oară... În uniforma de aviator e foarte sexy. Veneam de la Viena, dar destinul a făcut să fie o problemă la turnul de control şi să întârziem decolarea cu 20 de minute.

Iar el obişnuia să-şi întâmpine pasagerii la intrare- când pasagerii urcă treptele avionului- şi, considerând că sunt suflete, nu saci de cartofi, acest lucru îţi dă siguranţă şi căldură. E foarte important. Stăteam pe primul loc în avion şi această întârziere a făcut să mă uit mai mult la el şi mi-a plăcut de el. Ajungând acasă, am pus mâna pe telefon, am sunat un prieten şi am aflat numărul lui de telefon. Şi l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea în Bucureşti. A fost o întâlnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a întâmplat ceva frumos şi a ieşit acest copil minunat (Albert- n.r.), care seamănă cu amândoi şi care cu siguranţă ne va crea această legătură specială toată viaţa”,  a declarat creatoarea de modă, pentru o publicație. 

Câți copii are Romanița Iovan

Vedeta a devenit mama lui Albert la vârsta de 41 de ani și nu regretă nicio clipă că l-a născut pe Albert la o vârstă înaintată.

Romanita Iovan copil

Romanita Iovan are un fiu, pe nume Albert

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ,,Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată”. Romanița Iovan, despre lecția de viață pe care i-a dat-o fiului ei

Romanița Iovan recunoaște că și-a dorit carieră, apoi un copil, un băiat care s-a născut chiar de ziua sa de naștere.

Eu nu am vrut copil, am vrut carieră, am fost femeie de carieră. Până la urmă, când a fost momentul, era chiar când eram independentă, şi din punct de vedere al carierei, şi financiar, şi am putut să mă ocup de Albert, ceea ce a fost super bine pentru amândoi. 

Nu am avut niciodată sentimentul că aş fi vrut să fac copil mai devreme. Dacă aş da timpul înapoi, aş face la fel ”, a mai mărturisit Romanița Iovan în cadrul unui podcast.

După despărțirea de Adrian Iovan, Romanița Iovan a început o frumoasă poveste de dragoste cu avocatul Iulian Gogan, cu care se iubește de 14 ani.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme. Ce dietă a urmat vedeta

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Nu am avut niciun plan și nici așteptări”. Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu Iulian Gogan

Romaniţa Iovan are datorii uriaşe! Creatoarea de modă va trebui să dea socoteală autorităților!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri