Cine este Rareș Mariș. „Am fost la toate festivalurile și am câștigat mare parte din ele, dar nu m-au ajutat la nimic”


Rareș Mariș este unul dintre cei mai tineri artiști pop ai momentului.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Rareș Mariș și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care au fost sacrificiile pe care tânărul le-a făcut pentru a ajunge să aibă succesul din prezent, încă de la o vârstă foarte fragedă.

Cine este Rareș Mariș

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta."

Cine este Rareș Mariș

Ce vârstă are Rareș Mariș

Citește și: Cine este Tudor Sișu. „Distrugători putem fi toţi, creatori, foarte puţini!”

Cine este Rareș Mariș

Rareș Mariș, pe numele său întreg, Rareș Darian Mariș este un tânăr în vârstă de 22 de ani care a cunoscut culmile succesului în industria muzicii pop încă de la o vârstă fragedă.

Originar din Bârsan, Rareș provine dintr-o familie de juriști, ambii părinți având această meserie și insuflându-i oarecum pasiunea pentru acest domeniu juridic.

Înainte să ajungă la București, Rareș a început studiile de Drept la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, unde a avut parte de numeroase reușite la nivel academic.

Am vrut și mi-am dorit mult, de bună voie și nesilit de nimeni, cum se spune în științele juridice, să merg la Drept. A fost bine, am mers la admitere, am intrat printre primii, deci am fost la buget, nu ca tine, nu ca urzicile. Am învățat foarte foarte bine în timpul facultății, am avut note de 10, am fost bursier de performanță la UBB. Aveam un cerc de Drept Civil pentru anul I, am mai trecut și pe la Parlament, am făcut tot felul de proiecte de educație juridică. Sunt acreditat să fiu mentor de educație juridică în școli, am și ținut niște seminarii la copii de clasa a III-a despre de ce e important Dreptul sau, mă rog, de ce sunt importante drepturile pe care le ai .”, a povestit Rareș în cadrul unui interviu.

Destinul său în viață a fost însă altul și ajuns în București, tânărul s-a axat pe prima și cea mai mare pasiune a sa, muzica.

Eram pasionat de muzică de când eram mic. Cântam de pe la 2 ani pe combina de discuri. Cântam Maria Tănase, cântam tot ce prindeam prin casă. Fac muzică de pe la 10-11 ani. M-am confruntat cu un val de faimă și nu puteam să fac chestiile pe care le făceau copii normali. Nu puteam să fac chestiile extra pe care le făceau colegii și prietenii mei .”, a povestit Rareș Mariș în cadrul podcastului „ Aproximativ discuții ”.

Cu ce se ocupă Rareș Mariș

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „În job-ul meu am început să fac lucruri mari după mult timp. Fotograful te aduce la job-uri întotdeauna!”

Cine este Rareș Mariș

În prezent Rareș Mariș este unul dintre cei mai fresh artiști pop ai momentului, bucurându-se de faimă și de aprecierea publicului larg.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a participat la numeroase festivaluri încă din copilărie și alte concursuri muzicale, iar recent a câștigat unul dintre cele mai urmărite show-uri online realizat sub formă de concurs.

Pe lângă acest premiu considerabil pe care l-a câștigat, 50.000 de euro plus, artistul a câștigat și un contract cu una dintre cele mai mari case de discuri de la noi din țară, prin intermediul căreia a ajuns să aibă parte de un succes considerabil pe plan muzical.

Rareș însă a avut un parcurs anevoios încă din copilărie când a trebuit să depună efort pentru a ajunge cunoscut, chiar dacă așteptările sale nu au fost întotdeauna îndeplinite.

 „ Am fost la toate festivalurile și am câștigat mare parte din ele, dar nu m-au ajutat la nimic. Era același festival tras la indigo, cântai, luai un premiu, te știa lumea din sală și practic nu te ajuta la nimic. Am cântat și pe la 2-3 nunți. Mi-am dat seama că nu este pentru mine asta și că nu vreau să cânt la nunți. Eram foarte supărat, eram foarte trist pe la 13-14 ani. În fiecare weekend eu nu eram acasă și mereu pierdeam chestiile mișto care se întâmplau la mine în oraș .”, a povestit Rareș Mariș în cadrul unui podcast.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

Cine este Diana Bulimar. “Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
10 semne că partenerul te înșală!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri