Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Cine este Radu Vâlcan
Radu Vâlcan

Radu Vâlcan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adela Popescu, însă știai că el a mai fost căsătorit?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Radu Vâlcan și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre viața personală a prezentatorului TV.

Cine este Radu Vâlcan

Citește și: „La noi nu există reguli! Ne-am împărțit treburile, dar cele mai grele sarcini le-a avut Adela.” Radu Vâlcan, despre responsabilitățile din familie și cine duce greul casei

Cine este Radu Vâlcan
Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pregătiți să devină părinți pentru a patra oară? Ce spune actrița despre acest subiect: „Dacă am ști sigur 100% că al patrulea e fetiță.”

Radu Vâlcan este un cunoscut actor, prezentator TV și model din România, care a devenit cunoscut prin numeroasele sale apariții media.

De-a lungul timpului, Radu Vâlcan s-a făcut remarcat prin intermediul rolurilor sale în telenovele și serialele românești, dar și pentru activitatea sa în domeniul emisiunilor de divertisment.

Ce vârstă are Radu Vâlcan

Cine este Radu Vâlcan
Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Născut în data de 8 februarie 1977, în prezent, Radu Vâlcan are vârsta de 47 de ani.

Copilăria lui Radu Vâlcan

Cine este Radu Vâlcan
Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cunoscutul prezentator TV provine dintr-o familie cu doi copii. Radu Vâlcan are un frate pe nume Cristian, care este mai mic cu 10 ani decât el.

Din păcate, însă, copilăria lui Radu Vâlcan nu a fost una foarte fericită.

Vedeta de televiziune s-a confruntat cu abuzuri din partea tatălui său vitreg, iar acum nu mai păstrează legătura cu acesta. În presă, au apărut informații conform cărora soțul Adelei Popescu a fugit de acasă în copilărie din cauza bătăilor primite de la tatăl său.

Domnul în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este „un tată vitreg” – la propriu şi la figurat – de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni.

Amintirile pe care mi le trezeşte numele lui sunt triste şi dureroase. Nu cred că această ieşire publică ar mai fi avut loc dacă astăzi eram şofer de taxi. De-acum încolo nu voi mai face nicio declaraţie, din respect pentru vârsta lui, nu pentru caracterul care i-a rămas neschimbat !”, a scris Radu pe Facebook în urmă cu câțiva ani, notează Libertatea.

Ce studii are Radu Vâlcan

Cine este Radu Vâlcan
Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Atunci când vine vorba de situația școlară, Radu Vâlcan a urmat cursurile Liceului Industrial din București, iar apoi a absolvit Facultatea de marketing la ASE.

Deși în adolescență și-a dorit să înființeze o trupă rock, primul job al lui Radu Vâlcan a fost de vânzător de ziare. Ulterior, trăsăturilor sale frumoase și a corpului bine lucrat, soțul Adelei Popescu a cochetat cu modelingul, fiind numit timp de doi ani „ Cel mai bun fotomodel din România ”.

După ce porțile i s-au deschis în lumea modei, Radu Vâlcan și-a început cariera de prezentator TV, începând mai întâi cu știrile sportive, apoi cu emisiuni de divertisment.

Viața personală a lui Radu Vâlcan

În prezent, Radu Vâlcan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adela Popescu. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună trei copii, însă puțini știu că înainte să o cunoască pe frumoasa actriță, prezentatorul TV a mai fost căsătorit.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Radu Vâlcan s-a căsătorit în anul 2003 cu femeia de afaceri Tereza Vâlcan, însă mariajul lor a durat doar 4 ani, semnând în anul 2007 actele de divorț.

Cum a început povestea de dragoste dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu

Cine este Radu Vâlcan
Radu Vâlcan și Adela Popescu [Sursa foto: Instagram]

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar ulterior au început să formeze un cuplu. În anul 2015 au devenit soț și soție, iar ulterior au întemeiat o familie fericită alături de cei trei băieți ai lor.

Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. , a declarat Radu Vâlcan pentru Viva!

La rândul său, actrița are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său, spunând despre el că este un soț extraordinar și un tată extrem de implicat.

Nu mi l-am imaginat niciodată așa. Nu am nici măcar proiecția asta: eu vreau băieții mei să fie exact ca el, nu pentru că n-aș vrea, ci pentru că nu l-am raportat niciodată așa la viitorul meu, prin copii, am știut că vreau să avem o familie împreună. Nu știu cum să spun. Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu cu aceste trei calități, bine împământenite în mine, am putut și simt că pot să fac orice în viață. Pentru că, de fapt, tu nu ai nevoie de un bărbat care să crezi că-ți va rezolva problemele și își va face o viață frumoasă, ideea e ca el să te facă să crezi tu poți asta. Și din această stare de self-esteem foarte sus, ai generozitate. Poți să fii o soție bună, poți să fii o iubită minunată. Aici se greșește, de regulă, partenerii încearcă să-i ambiționeze pe ceilalți: băi, te-ai cam îngrășat, nu prea e bine. Eu când ajung acasă și îmi zice: Iubita, dar tu ești frumoasă. (…) Dar are o altă manieră în care o spune, adică el m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe un piedestal. ”, a spus Adela în podcastul lui Mihai Morar.

 

 Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies