La ce gest extrem a recurs o profesoară imediat după ce s-a angajat intr-o unitate scolară


O tânără profesoară a fost acuzată de faptul că a abuzat un minor de 16 ani. Aceasta a întreţinut relatii intime cu băiatul, imediat după ce s-a angajat.


In articol:

O profesoară în vârstă de 22 de ani din Oklahoma a fost acuzată că a întreținut relații intime cu un elev de 16 ani, la numai două săptămâni după ce și-a început munca în școala respectivă. Ashley Waffle se confruntă în prezent cu două acuzații grave, și riscă o pedeapsă de 15 ani în spatele gratiilor.

În acest moment, tânăra este reținută la închisoarea din comitatul Greer. Ashley a început să lucreze la școala Granite din Oklahoma ca și cadru didactic pe 10 octombrie, însă 15 zile mai târziu, în jurul datei de 25 octombrie, aceasta a început să-i trimită mesaje minorului pe Snapchat, conform DailyMail.

Citește și: 5 întrebări esențiale despre hărțuirea stradală

Cine este profesoara de 22 de ani acuzată că a întreținut relații intime cu un elev de 16 ani

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Georgiana Drăgan, povestea unei consumatoare de droguri. „Nu pot să compar durerea sevrajului de heroină, cu nimic altceva!”

Cum s-a aflat despre abuz

Departamentul de Poliție Granit a început investigațiile pe 9 noiembrie, după ce a primit o informație despre o poveste de iubire între femeie și elevul său, a raportat KSWO-TV. În timpul desfășurării anchetei, documentele instanței au spus că Ashley ar fi întreținut raporturi intime cu tânărul de 16 ani de două ori în apartamentul ei, înainte de 9 noiembrie, a informat presa.

Missy Berry, un oficial din educație, a emis sâmbătă o declarație în care confirmă că tânăra a fost profesor suplinitor în perioada în care s-a produs întreg incidentul. Aceasta le-a mărturisit părinților că Ashley nu mai este angajată, și că școala cooperează cu poliția pe tot parcursul anchetei. Școala este situată în Granite, un oraș mic din comitatul Greer, Oklahoma, care are o populație de 1.628, potrivit recensământului din anul 2020.

Citește și: „Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr. Și apoi m-a sărutat, m-a pipăit.” Declarații șocante în cazul părintelui Visarion Alexa

Cine este profesoara de 22 de ani acuzată că a întreținut relații intime cu un elev de 16 ani

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Hărțuirea la locul de muncă. Ce să faci dacă ai fost agresat

S-au mai întâmplat astfel de incidente

Un caz destul de asemănător a avut loc cu un alt cadru didactic al unei școli gimnaziale tot din Oklahoma, în luna mai. Ivy Reneau, în vârstă de 28 de ani, se confruntă cu acuzații grave, după ce a întreținut relații intime cu un băiat de 16 ani, după ce acesta i-a mărturisit că „a auzit că o plăcea”. Vârsta de consimțământ din Oklahoma este de 16 ani, însă adulții aflați într-o poziție de autoritate pot fi acuzați în continuare pentru raporturi intime cu copii care au vârsta sub 18 ani. Documentele din instanță depuse la Tribunalul Oklahoma County spun faptul că femeia l-ar fi întâlnit pe tânăr la un antrenament de fotbal. Ivy era antrenor de fotbal la momentul în care „a auzit zvonuri că adolescentul o plăcea”, a raportat KFOR, citând documente judecătorești. La fel ca în cazul lui Ashley Waffle, Ivy Reneau, ar fi adăugat apoi adolescentul pe Snapchat, și i-ar fi trimis poze și un videoclip indecent, pe care adolescentul le-ar fi arătat ulterior și colegilor de clasă.

Citește și: Copilăria lui Oprah Winfrey. A fost victima abuzului sexual și a rămas gravidă la 14 ani

Cine este profesoara de 22 de ani acuzată că a întreținut relații intime cu un elev de 16 ani

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Ce înseamnă bullying. Care sunt efectele acestui fenomen

Un al treilea caz recent a avut loc în St. Louis, Missouri, implicând tot un profesor suplinitor. Brandon Holbrook, în vârstă de 30 de ani, a fost acuzat că a abuzat de mai multe ori o elevă de 14 ani, însă a fost găsit mort în propria celulă după ce a fost arestat. Polițiștii au declarat că nu este clar care a fost cauza decesului acestuia. Se presupune că a întâlnit-o pe fată prin intermediul platformelor de socializare, iar mai apoi a mers la ea acasă de trei ori și a abuzat-o de fiecare dată.


Abonează-te pe

Citește și:

5 întrebări esențiale despre hărțuirea stradală

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Georgiana Drăgan, povestea unei consumatoare de droguri. „Nu pot să compar durerea sevrajului de heroină, cu nimic altceva!”

„Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr. Și apoi m-a sărutat, m-a pipăit.” Declarații șocante în cazul părintelui Visarion Alexa

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț despre pensii pentru cinci milioane de români. Ce a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri