Cine este Oana Boghiu. „Atunci ne-am hotărât că vrem să fim arhitecte!”


Oana Boghiu este una dintre cele mai dedicate arhitecte, care a intrat în atenția publicului larg. Însă știați ce relație are aceasta cu sora sa geamănă, Laura?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Oana Boghiu, ce vârstă are aceasta, dar și cum a fost copilăria sa, alături de o soră geamănă.

În plus, descoperiți și cum a ajuns atât aceasta, cât și sora sa, Laura, să fie atât de pasionate de domeniul arhitecturii.

 

Ce vârstă are Oana Boghiu

Oana Boghiu are frumoasa vârstă de 34 de ani. Aceasta nu s-a aflat atât de mult în atenția publicului larg, în comparație cu sora să geamănă, Laura Boghiu, însă recent, aceasta ia parte la un proiect televizat, ceea ce o determină să și lucreze cu sora sa.

De 11 ani lucrăm împreună în firmă și de 34 de ani în viață, deci dacă am reușit să ne înțelegem atât de timp pe plan personal, eu zic că ne iese și pe plan profesional.”, a mărturisit Oana Boghiu.

oana boghiu varsta

Oana Boghiu este una dintre cele mai dedicate arhitecte, care a intrat în atenția publicului larg

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Alex Bodi. „Posibil să fiu eu personajul negativ”

 

Cine este Oana Boghiu

Oana Boghiu este de profesie arhitect, iar în prezent, aceasta este cea mai nouă membră a unei emisiuni TV, care va începe în curând. Deși aceasta este dedicată întru-totul carierei sale, Oana Boghiu se declară o familistă convinsă, fiind mama unei frumoase fetițe.

Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoțiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă și mă bucur să fac parte din echipă și că alături de colegi, o să ajutăm cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaște. ”,   a declarat  aceasta.

oana boghiu sot

Oana Boghiu este una dintre cele mai dedicate arhitecte, care a intrat în atenția publicului larg

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Emilia Ghinescu. „Am fugit de acasă de multe ori”

Oana Boghiu este cunoscută pentru personalitatea sa, fiind întotdeauna deschisă provocărilor și pregătită pentru tot ceea ce îi oferă viața.  Atunci când vine vorba despre pasiunile sale, se pare că Oana Boghiu împarte aceeași pasiune cu sora sa geamănă, Laura Boghiu.

Amândouă suntem arhitecte și avem împreună un birou de arhitectură, unde avem proiecte atât comune, cât și separate. De când eram copii ne plăcea să desenăm și să ne jucăm. ”, a declarat Oana Boghiu.

oana boghiu visuri la cheie

Oana Boghiu este una dintre cele mai dedicate arhitecte, care a intrat în atenția publicului larg

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."

 

Ce copilărie a avut Oana Boghiu

Ținând cont de faptul că Oana Boghiu este deseori asemănată cu sora sa, Laura Boghiu, toată lumea se întreabă cum a fost copilăria celor două, ca surori gemene.

Ca o familie normală, plină de fete. N-aș ști să zic cum e altfel, pentru că nu știu cum e cu frați. Pot doar să spun că am câștigat două prietene bune pe viață, pentru că dintotdeauna am fost foarte apropiate toate trei. ”, a menționat Oana Boghiu.

laura boghiu varsta

Oana Boghiu este una dintre cele mai dedicate arhitecte, care a intrat în atenția publicului larg

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine a fost Mihai Niță, băiatul de 15 de ani care a sfârșit tragic după ce a fost lovit de tren. Familia băiatului nu își poate reveni: "A fost un copil extraordinar.”

 

De unde a pornit pasiunea pentru arhitectură a Oanei Boghiu

Se pare că pasiunea pentru arhitectură a apărut tot în perioada copilăriei, atunci când Oana Boghiu, împreună cu sora sa, Laura, au început să rearanjeze lucrurile din casa unchiului lor. Astfel, deși se aflau la o vârstă fragedă, cele două au știut că este ceea ce își doresc să facă pe viitor, ceea ce le-a condus către această carieră de arhitect.

Prin clasa a 10-a, am fost în vizită la unchiul nostru care își reamenajase apartamentul și, din primul moment în care am intrat în casă, ne întrebam de ce unele obiecte de mobilier nu erau puse altfel, de cât le gândise el. Atunci ne-am hotărât că vrem să fim arhitecte, fără ca măcar să știm exact în ce constă asta. Amândouă suntem destul de tehnice, lucru care ne-a ajutat mult în facultate. (…)

Dintotdeauna, mie și Laurei ne-a plăcut să desenăm. Când eram mici, încercam să reproducem personaje din cărțile cu povești și, zic eu, ne ieșeau chiar bine. Cred că și faptul că ne plăcea matematica ar fi o explicație. De fel, amândouă avem o gândire logică, rațională, apoi urmând partea emoțională. Și arhitectura, înainte de frumos, de estetic, are nevoie de logică. “, a adăugat Oana Boghiu.

cine este laura boghiu

Oana Boghiu este una dintre cele mai dedicate arhitecte, care a intrat în atenția publicului larg

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine a fost Mihai Niță, băiatul de 15 de ani care a sfârșit tragic după ce a fost lovit de tren. Familia băiatului nu își poate reveni: "A fost un copil extraordinar.”

Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Zodiac 8 decembrie 2022. Află ce zodie trebuie să ia o decizie rapidă în dragoste
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri