Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."


Florina Onețiu este soția lui Cristian Onețiu, unul dintre cei mai bogați antreprenori din România.


In articol:

Pe Cristian Onețiu îl cunoaște toată lumea ca fiind unul dintre cei mai buni antreprenori din România.

Nu multă lume știe însă faptul că și soția lui, Florina Onețiu îi calcă pe urmele soțului ei. Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Florina Onețiu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

Cine este Florina Onețiu

Citește si: Cine este Cristian Onețiu. ”Eu am o viață destul de, hai să spun, normală în zona superioară a păturii medii."

Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu

Citeste si: Cine este Brigitta Marta Gheorghe. „M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală."

Cu ce se ocupă Florina Onețiu  

Florina Onețiu și-a început cariera impresionantă în domeniul antreprenoriatului la Timișoara, unde a absolvit cursurile Facultății de Drept. Pe parcursul facultății a lucrat ca entry level în domeniul PR-ului și advertisingului, pasionată fiind de zona aceasta a comunicării și de potențialul acestor domenii.

Odată ce a terminat facultatea, s-a mutat la București pentru a-și începe o carieră în domeniul comunicării. În prima parte a carierei a lucrat ca și PR, organizator de evenimente, apoi manager de marketing și comunicare, testându-și abilitățile antreprenoriale prin începerea unor business-uri personale.

Farmecul și frumusețea nativă nu sunt singurele calități care o definesc pe Florina. Blondina este un comunicator înnăscut cu o experiență de aproape 20 de ani în acest domeniu.

Mai mult decât atât, Florina este și un bui trainer și speaker motivațional. Începând cu anul 2008 a participat ca speaker la diferite evenimente de business, caritabile și sociale, urmând ca ulterior să finalizeze și studiile în domeniul psihologiei.

Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine. Sunt un voluntar activ care creează, organizează și participă în proiecte educaționale pentru dezvoltare personală si educație antreprenorială a tinerilor și femeilor.”, spune Florina pe blogul său personal.

Ce studii are Florina Onețiu

Citeste si: Cine este Alex Bodi. „Posibil să fiu eu personajul negativ”

Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu

Citeste si: Cine este Emilia Ghinescu. „Am fugit de acasă de multe ori”

Florina Onețiu se află într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru se vede prin progresul său extraordinar pe care l-a făcut în carieră.

În anul 2011, Florina pune bazele Fundației Life Care, fundație care ajută oamenii să-și urmeze potențialul. Începe și implementează un proiect dedicat adolescenților, denumit BIO Camp, prima tabără de sănătate și dezvoltare personală dedicată adolescenților, ajunsă în 2016 la a șasea ediție.  Tot în anul 2011, Florina startează o serie de evenimente și workshop-uri proprii pentru dezvoltare personală dedicate femeilor, punând bazele unui proiect inovativ: „Academia Femeilor”, ce se inaugurează în anul 2012. În anul 2012 Florina se întoarce împreună cu familia ei în București pentru a consolida fundația „Academiei Femeilor” prin diverse proiecte: TV (Rubrica „Da! Si eu pot”difuzată pe Kanal D), programul de training „Pay it forward”, promovarea și susținerea egalității de șanse, lansarea turneului național „Da! Și eu pot!” dedicat întrajutorării și promovării femeilor în 12 orașe din România, publicarea primei sale culegeri de texte „Da! Și eu pot!”, programul de transformare integrativă „Devino zeița vieții tale”.

Din anul 2014 Florina devine membru activ în board-ul companiei Life Care, pe poziția de VP Communication & Community. În anul 2015 Florina fondează cel mai mare proiect destinat fericirii și deschide primele centre de transformare integrativă și educational wellbeing din România, Centrele Fericirii.

În prezent, Florina se află într-o continuă perfecționare și învățare, fiind mereu la curent cu tot ce este nou pe piață „ Întotdeauna învăț, mă perfecționez și aplic neapărat ”, spune Florina despre ea.

Florina și Cristian Onețiu, parteneri de business și de viață

Citește si: Cine este Constantin Opriș, soțul Albertinei Ionescu. „Este un gentleman adevărat”

Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu

Florina Onețiu este soția lui Cristian Onețiu 

Pe Florina și pe Cristian Onețiu i-a adus împreună pasiunea pentru antreprenoriat, aceștia fiind doi oameni de succes în domeniul afacerilor.

Florina este femeia care i-a fost alături unuia dintre cei mai bogați români chiar și pe vremea când nu aveau niciunu dintre ei o situație financiară prea plăcută.

Cu timpul, relația lor a evoluat și au ajuns amândoi unii dintre cei mai de succes antreprenori din România, susținându-se reciproc și iubindu-se la fel de mult ca la început.

Florina și Cristian au o fiică și lucrează împreună la diferite proiecte.

„Eu plângeam prin parcuri, iar ea a rămas alături de mine. Când cineva e lângă tine în perioade grele, se clarifică lucrurile, te gândești că trebuie avut grijă pe mai departe, că trebuie să te străduiești pentru omul acela .”, a declarat Cristian Onețiu în cadrul unui interviu despre soția sa.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Crina Matei: „Familia mea a fost deportată”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Oana Moșneagu. „O fată pentru care libertatea și independența sunt nevoi esențiale”

Cine este iubita lui Mihai Albu. “Are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri