Cine este Mihai Albu. „Fiecare pereche de pantofi pe care o creez este o reflecție a vieții mele: haos controlat.”

Cine este Mihai Albu

Cine este Mihai Albu

Mihai Albu este un creator de modă și arhitect din România. Descoperă mai multe detalii despre fostul soț al Iuliei Albu.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Mihai Albu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperă și alte detalii legate de mariajul pe care creatorul de modă l-a avut cu Iulia Albu, dar și cine este femeia misterioasă alături de care și-a refăcut viața.

Cine este Mihai Albu

Citește și: Cine este Adrian Oianu. „Sunt la vârsta la care pot să apreciez”

Cine este Mihai Albu
Cine este Mihai Albu[Sursa foto: Facebook]

Mihai Albu s-a născut în data de 9 august 1962 la București, într-o familie de intelectuali. Astfel, sub influența părinților săi, Mihai Albu a urmat studiile în domeniul designului de obiect și al arhitecturii, în cadrul Institutului de Arhitectură „Ion Mincu” din București, promoția 1990.

Pasiunea pentru arhitectură l-a făcut pe Mihai Albu să avanseze în acest domeniu, orientându-și atenția către arta decorativă. Astfel, pe întreg parcursul perioadei de studii, Mihai Albu s-a făcut remarcat prin talentul său, lucrând pentru „Fondul Plastic”, organizația uniunii artiștilor din România.

Ulterior, Mihai Albu a acumulat o vastă experiență în designul de produs, astfel încât, după terminarea studiilor liceale și-a înființat propria sa firmă, care l-a propulsat în industria modei.

În prezent, Mihai Albu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de pe piața pantofilor de lux din România, produsele sale făcându-se remarcate în cadrul expozițiilor de modă din Londra, Viena, Dubai și Paris.

Mihai Albu este cunoscut pentru creațiile sale extravagante, atrăgând astfel atenția unor publicații de modă importante, printre care Vogue Italia și Shoegam.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Un design bun pleacă din aici și acum, dar tinde spre atemporalitatea geometriei. Fiecare pereche de pantofi pe care o creez este o reflecție a vieții mele: haos controlat .”, a spus Mihai Albu.

Mariajul cu Iulia Albu

Cine este Mihai Albu
Cine este Mihai Albu[Sursa foto: Facebook]

Mihai și Iulia Albu au fost căsătoriți timp de 9 ani.

În anul 2013, cei doi au ales să divorțeze, iar în urma poveștii de iubire dintre cei doi a rezultat o fată pe nume Mikaela.

Divorțul dintre cei doi a fost un subiect controversat în presa mondenă la vremea respectivă, mai ales că cei doi foști soți au avut numeroase discuții referitoare la timpul petrecut cu fiica sa minoră.

În urma divorțului, creatorul de pantofi a fost de acord ca fashion editorul să păstreze numele său de familie, deși ulterior Mihai Albu a ajuns să regrete această decizie.

Noi am divorțat pe cale amiabilă, la notar. Am împărțit bunurile, am hotărât custodia comună a fetiței, iar ea (n.r. Iulia Albu) a solicitat să-mi păstreze numele. Argumentul în acel moment a fost să aibă același nume ca fetița noastră. Am fost de acord, sigur după aceea mi-a părut rău, dar asta este. Am regretat și regret și acum. Așa a fost momentul atunci, a fost pe cale amiabilă, chiar a fost o oarecare negociere, vreau numele, vreau aia, vreau aia.

Fiecare și-a spus punctul de vedere, iar eu am fost de acord la mai toate cerințele .”, a declarat Mihai Albu în cadrul unui interviu.

În prezent, Iulia Albu a fost cerută în căsătorie de către un român stabilit în Londra, iar acest lucru reprezintă principalul motiv pentru care Mihai Albu regretă faptul că i-a cedat fostei sale soții numele.

Creatorul de modă consideră că în cadrul unei eventuale căsătorii dintre Iulia Albu și noul iubit, fashion editorul poate să renunțe la numele pe care l-a vrut cu atâta ardoare sau mai mult decât atât, noul său iubit să preia numele de „Albu”.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

Mă deranjează cel mai mult faptul că se poate recăsători şi îşi schimbă numele. Şi atunci pentru ce să-i mai laşi numele dacă oricum îşi schimbă numele? Sau mai rău, următorul poate să aibă numele meu dacă decide să îl păstreze. Nu e în regulă, mie nu mi se pare o soluţie bună, dar nu am ştiut în acel moment .”, a explicat Mihai Albu în cadrul aceluiași interviu.

Cine este iubita lui Mihai Albu

Citește și: „E un pas firesc într-o relație care funcționează.” Mihai Albu, despre căsătoria cu actuala sa parteneră

Cine este iubita lui Mihai Albu
Cine este iubita lui Mihai Albu[Sursa foto: Facebook]

Dacă pentru Iulia Albu bat deja clopotele de nuntă, nici Mihai nu bate pasul pe loc. Creatorul de modă în vârstă de 60 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noua sa iubită, care este chirurg cardiac.

Potrivit spuselor sale, este prima femeie pe care Mihai Albu i-a prezentat-o fiicei sale, Mikaela, iar relația dintre cei doi este una destul de serioasă, chiar dacă momentan nu locuiesc împreună.

„Iubita mea a cunoscut-o pe Mikaela și s-au înțeles foarte bine. Suntem ok așa cum suntem noi doi, nu avem deloc probleme. Nu ne-am mutat încă împreună, dar suntem bine. Momentan nu avem nici planuri de nuntă, dar părerea mea că nu un act ne ține. Important este să ne înțelegem bine.”, a declarat creatorul de pantofi în cadrul unui interviu.

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies