Cine este Maria Popovici. „Trebuie să ai curajul să sapi adânc și să pui totul pe tavă”


Maria Popovici este una dintre puținele femei de la noi din țară care practică stand-up.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Maria Popovici, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care esența glumelor ce au consacrat-o.

Cine este Maria Popovici

Citește si: Cine este Viorel Dragu. „Nu există o rețetă de scris glume!”

Cine este Maria Popovici

Cine este Maria Popovici

[Sursa foto: Instagram]

Maria Popovici este una dintre puținele femei din România care a ales meseria de comediant. Pasiunea pentru teatru și comedie au făcut-o pe Maria să ajungă la inima a sute de oameni, câștigând unul dintre cele mai cunoscute concursuri televizate de umor.

Maria Popovici este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. Înainte să ajungă o comediantă cunoscută, carismatica Maria a fost actriță timp de cinci ani în cadrul unui teatru independent.

A ajuns cunoscută datorită unui concurs de umor televizat pe care l-a câștigat, fiind prima femeie care câștigă un concurs de umor. Maria se laudă însă cu mai multe premii obținute în acest domeniu.

Actrița a câștigat și prima ediție a Open Mic Contest organizată de Club 99 din București și a câștigat locul 3 la STAND UP FEST 2015 din Brașov.

Maria Popovici a ajuns să fie apreciată și îndrăgită de publicul larg datorită umorului, dar și carismei pe care o are. Autoironia este arma principală pe care o folosește Maria atunci când este pe scenă. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat la începutul carierei sale, Maria a mărturisit că sinceritatea este cheia către inima publicului „ Cred că sinceritatea te poate ajuta foarte tare să scrii un material bun și să îl și livrezi din suflet. Trebuie să ai curajul să sapi adânc și să pui totul pe tavă. Mie îmi place să fac asta, învăț să o fac din ce în ce mai bine și mai mult și văd atâta bucurie în public, atunci când oamenii se regăsesc în tot ce zic, în poveștile mele, în situațiile penibile etc.”, a declarat vedeta.

În prezent Maria se bucură de succes pe plan profesional, fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate imagini din industria stand-up comedy, spectacolele sale adunând un număr impresionant de participanți. Totodată, participă la numeroase emisiuni de divertisment, iar publicul se bucură de fiecare apariție a ei pe micul ecran.

Popovici și Mincu, poveste de dragoste cu umor

Citește si: Cine este Dinu Gavril. „O să ne distrăm maxim!”

Maria Popovici și Alexandru Minculescu

Maria Popovici și Alexandru Minculescu

[Sursa foto: Instagram]

Și pe plan sentimental lucrurile se află pe linia de plutire pentru Maria Popovici. Frumoasa brunetă este căsătorită cu Alexandru Minculescu, Mincu pe numele lui de scenă, și el actor de stand-up. Relația dintre cei doi este presărată cu dragoste și umor, fiind unul dintre cele mai savuroase cupluri din showbizul românesc.Simțul umorului i-a ajutat pe cei doi să-și păstreze relația vie odată cu trecerea timpului, cei doi fiind împreună încă din perioada studenției.

Maria Popovici a vorbit deseori despre relația pe care o are cu Alexandru Minculescu; glumele pe care le face despre căsnicia ei fiind printre cele mai apreciate de publicul larg. Întrebată cum este viața alături de soțul ei, Maria a povestit că au învățat să se susțină reciproc și că relația lor este condimentată cu glume pe care nu toată lumea le înțelege „ Într-un fel e bine că ne susținem și ne înțelegem. Dacă unul vine supărat acasă după un show, celălalt îl înțelege. Știi cum e: îl înțelegi pe cel de lângă tine, dar nu-l înțelegi 100% dacă nu ești în pielea lui, dar în cazul nostru. Când avem o problemă unul sau altul, ne înțelegem 100%. Dar viața cu un stand-up comediant mai implică și alte chestii.  Noi ne-am obișnuit să facem niște glume exagerate între noi, iar oamenii nu-și dau seama că glumim uneori sau glumele noastre sunt prea mult pentru unii. De exemplu, mergem la mama acasă și glumim, iar ea ne zice să nu ne mai certăm. În plus, intervine uneori și un fel de competiție. Nu în sensul rău. Dar dacă-l văd pe el că face mai bine ca mine într-o seară, mă uit la show și-mi zic: vreau și eu să fac așa, mă simt prost că nu am făcut și eu așa”, a declarat Maria Popovici în cadrul unui interviu.

Cu ce se ocupă Maria Popovici

Cu ce se ocupă Maria Popovici

[Sursa foto: Instagram]

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Dan Badea. „Umorul simt și știu acum că m-a salvat, mi-a făcut prieteni”

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri