Cine este Killa Fonic. „Am avut 10 ani la rând depresie”

Cine este Killa Fonic

Cine este Killa Fonic

Killa Fonic este unul dintre cei mai apreciați artiști din zilele noastre. Cu toate că acum este pe cont propriu, debutul lui a început încă de când făcea parte din trupa Satra Benz. Albumele lor au avut un succes foarte mare și au avut concerte în toată țara.

Killa Fonic, pe numele său real, Ionuț Răducanu, în vârstă de 34 de ani, s-a născut în Ploiești și a avut o relație cu Irina Rimes, dar și cu Ana Morodan, iar în momentul actual se iubește cu Daniela Mihaela Șerban.

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

Cine este Killa Fonic
Cine este Killa Fonic[Sursa foto: Instagram]

Killa Fonic a fost în depresie

În cadrul unui podcast, Killa Fonic a mărturisit că a avut 10 ani la rând de depresie și că din păcate, tatăl său nu a știut să o facă pe mama lui fericită. Artistul provine dintr-o familie cu o situație mai precară, iar din punctul lui de vedere, sărăcia este o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte.

„Am avut 10 ani la rând depresie. Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia. Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte. Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine”, a mărturisit Killa Fonic.

Artistul s-a detașat de religia creștină, în urmă cu șapte ani, când avea 24 de ani și a renunțat spiritual la doctrină, nu oficial. El și-a dat seama că este mai mult un corp cu suflet și este cunoștința care trăiește etern și se reîncarnează mereu.

„Mai ales detașarea de religia creștină, acum șapte ani, când aveam vreo 24 de ani. Am renunțat spiritual la doctrină, nu oficial.

Mi-am dat seama că-s mai mult decât un corp cu un suflet. Sunt și suntem conștiința care trăiește etern și se reîncarnează mereu. Mă inspiră foarte mult budismul și islamul”, a spus artistul, conform Vice.com

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cine este Killa Fonic
Cine este Killa Fonic[Sursa foto: Instagram]

Killa Fonic a vorbit despre muzică

Artistul a mărturisit că îi place să găsească lucruri noi, motiv pentru care își schimbă stilul muzical de la un album la altul. El se plictisește și uneori îi place să se ducă complet în altă zonă, iar din punctul lui de vedere, acest lucru vine la pachet cu pasiunea.

„Pentru mine muzica este ca un drog, să găsesc lucruri noi, tocmai de asta îmi place să schimb stilul de muzică de la un album la altul, pentru că mă plictisesc și îmi place să mă duc complet în altă zonă.

Acest lucru vine la pachet pasiunea, adică în orice ai face, nu trebuie să te oprești. Consumul acesta rapid pe mine mă lovește tare. Publicul oferă atenție superficială asupra actului artistic și sunt foarte multe lucruri care se pierd, de care se pot bucura”, a mărturisit Killa Fonic.

Acesta a vorbit despre primele două albume și a povestit că le-a făcut în mod inconștient, deoarece nu s-a gândit să genereze și pe cealaltă parte.

La scurt timp, a simțit o creștere foarte mare în interior, că devine din ce în ce mai bun și și-a dorit și mai mult de la el.

„Primele două albume le-am făcut aproape în mod inconștient, nu m-am gândit deloc ce generez pe partea cealaltă. Ulterior, am început să simt acea creștere în interior, că devin din ce în ce mai bun și vreau din ce în ce mai mult. Când se lărgește atenția ta și transmisia, adică vrei să te asculte mai mulți oameni. La noi în România se știe clar că la nivel cultural oamenii au referințe foarte diferite. Nu vreau să împart oamenii pe clase sociale, dar da, ca și gusturi muzicale suntem două extremități în țara aceasta. Aici vorbim despre oamenii care consumă produse care se consumă de azi pe mâine”, a spus Killa Fonic.

Killa Fonic, despre locul unde a crescut

Artistul a crescut într-un loc foarte magic din Ploiești, mai exact într-o curte militară. La el în familie, bunicul său a fost cadrul militar și a beneficiat de un apartament într-o curte care aparținea unei unități militare, unde erau blocuri din 1902.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

„Eu am crescut într-un loc foarte magic în Ploiești, o curte militară, am mai relatat acest lucru acum câțiva ani, dar nu am vorbit niciodată atât de deschis. La mine în familie l-am avut mereu pe bunicul meu și a fost în cadrul militar, a beneficiat de un apartament într-o curte care aparținea unei unități militare, cu niște blocuri din 1902. Blocurile alea au pereți de un metru și am avut un anturaj și cu prietenii afară și cu oamenii pe care familia mi i-a prezentat în viața mea, părinți, artiști, nu doar atât. Am avut niște influențe foarte bune, vorbeam numai de vreme de referințe, cu ce muzică crești în casă. Eu am crescut cu o muzică foarte vastă ca și genuri muzicale, dar muzică bună, de calitate și e normal că vreau să fac muzică de calitate, nu muzică care se consumă. Este loc și de ea, dar nu poate fi ea pe primul loc”, a mai declarat artistul.

De ce s-a întors Killa Fonic din Italia

Artistul și-ar fi dorit să se fi lăsat mai devreme de prostiile de pe stradă și se fi apucat de mai din timp de muzică, deoarece consideră că ar fi fost mai departe acum.

„Am avut un gând similar cu acesta, și anume mi-aș fi dorit să mă fi lăsat de prostiile de pe stradă mai devreme și să mă fi apucat de muzică mai din timp, pentru că probabil astăzi eram mai departe, față de unde sunt, dar mama consideră că este irelevant să gândesc așa, deoarece am făcut-o atunci când am fost pregătit”, a spus artistul.

Cine este Killa Fonic
Cine este Killa Fonic[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Nicoleta Dragne și iubitul ei s-au despărțit! "Este normal cumva să se ajungă aici"

 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cine a fost Nosfe. „Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor"

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies