Cine este Juno. „Pe noi s-a pus multă presiune din partea celor din jur!”

cine este juno

Juno este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi, de la noi din țară. Însă știați că acesta a avut o relație de patru ani cu artista Jo?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Juno, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și cum a debutat acesta în muzică, dar și câteva aspecte legate despre relația pe care a avut-o cu artista Jo.

 

Ce vârstă are Juno

Juno, pe numele său real Alexandru Stancu, s-a născut pe data de 5 ianuarie, în Constanța. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 26 de ani.

juno varsta

Juno este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

 

Cine este Juno

Juno este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi, de la noi din țară. Acesta este pasionat încă de la o vârstă foarte fragedă de tot ce înseamnă muzică și dans, motiv pentru care, datorită perseverenței sale, a reușit să aibă succesul din prezent.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Astfel, în anul 2016, Juno a a început să colaboreze cu echipa lui Smiley, de la HaHaHa Production, părăsindu-și astfel orașul natal, Constanța, pentru a se muta în București și a-și urma visul. Se pare că Juno face parte din categoria artiștilor care își folosește trăirile personale și experiențele proprii de viață, pentru a face muzică și versuri. În anul 2017 a colaborat cu Smiley, pentru realizarea melodiei „Rara”, îndeplinindu-și totodată și un vis, ținând cont de faptul că atunci când avea vârsta de doar 12 ani, Juno dansa pe melodiile trupei Simplu.

Odată cu trecerea timpului,  Juno  a făcut parte și din trupa “Shot”, proiect care însă nu a mai continuat, motiv pentru care artistul și-a format o carieră muzicală pe cont propriu. Primul său single, denumit „Averile”, a fost lansat în anul 2017, colaborare care a avut loc cu un alt artist de succes, și anume Feli. Bineînțeles că de atunci și până în prezent, au urmat nenumărate melodii de succes, piese solo sau în colaborare cu diverși alţi artişti, dar și un rol interpretat într-un serial TV, denumit “Profu”, fiind un proiect care i-a amintit de perioada liceului, în care s-a confruntat cu diverse situații, din cauza profesorilor exigenți pe care i-a avut.

Acum,  Juno  este des invitat la emisiunile de radio, dar și la cele TV, fie în calitate de invitat, fie în calitate de concurent, așa cum a luat parte și la proiectul TV  în care a fost nevoit să se arunce în apă, cu multe emoții, dar și cu succes.

juno wikipedia

Juno este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Juno a format o relație cu Jo, timp de patru ani

Juno și Jo au format un cuplu de invidiat, încă din anul 2018, iar în ciuda urcuşurilor şi coborâşurilor pe care le-au tot întâmpinat în acești patru ani de zile, cei doi au reușit să rămână tot împreună, deşi s-au mai despărţit de câteva ori.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Deși lucrurile păreau să meargă bine între cei doi, se pare că împăcarea nu a durat prea mult, iar ulterior, în anul 2022, Juno și Jo au decis să pună punct definitiv poveștii lor de iubire.

„Pe noi s-a pus multă presiune din partea celor din jur, ne-a afectat mult inclusiv faptul că ne-am afișat prea mult. Nu simțim să dăm vina pe unul dintre noi. Pur și simplu am dat pe afară, a fost prea mult de gestionat pentru noi la un moment dat. Am impresia că le-am făcut pe toate”, spunea Jo despre relația cu Juno.

În ciuda acestui fapt, relația celor doi a început după ce Juno a lansat piesa „Caută-mă” împreună cu Jo, moment în care cei doi s-au îndrăgostit.

„Muzica ne-a adus împreună și e de datoria noastră să dăm muzicii înapoi ceva, așa că sigur vor mai urma și alte proiecte în doi', a declarat Juno la acea vreme.

juno si jo

Juno este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Alin Pascal. „Vreau să îmi iau brevetul de căpitan de barcă, dar și pe acela de pilot de avioane!”Citește și:

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits. „El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate”

Cine este Kamara Ghedi. „Nu ne-am cunoscut prea bine înainte să ne căsătorim.”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies