Cine este Iustin Petrescu. "Pe scurt, ne-am cunoscut online. Are legătură, cumva, și cu foștii noștri!"

cine este iustin petrescu

Cine este Iustin Petrescu

Iustin Petrescu este fostul iubit al lui Marilu Dobrescu. Însă știați că aceștia nu mai formează un cuplu?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Iustin Petrescu, ce vârstă are acesta, dar și cu ce se ocupa. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Iustin Petrescu

Iustin Petrescu este cu 11 ani mai mare decât fosta sa parteneră, Marilu Dobrescu. Prin urmare, acesta are frumoasa vârstă de 36 de ani.

Citește și: Cine este Marilu Dobrescu. "Am început, realmente, să am psihoze, simțeam o depersonificare!"

iustin petrescu varsta
Cine este Iustin Petrescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A fost găsit mort în casă.” Marilu Dobrescu, mesaj pe rețelele de socializare. Influencerița a pierdut un om drag

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Cu ce se ocupă Iustin Petrescu

În ceea ce privește ocupația sa, se pare că Iustin Petrescu este pasionat de muzică, fiind profesor de muzică și „sound designer”, făcând terapie prin muzică pentru copii cu nevoi speciale, dar și animații grafice (video/lumini/sunet/imagini). În ultimii ani, acesta s-a dedicat și ocupației pe care Marilu Dobrescu o are, și anume, cea de influencerita, astfel încât, conținutul publicat de către aceasta în mediul online, să fie unul cât mai reușit cu putință.

Astfel, amândoi au reușit să își țină comunitățile la zi cu activitatea pe care o aveau.

marilu dobrescu si iustin petrescu
Cine este Iustin Petrescu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Iustin Petrescu

Iustin Petrescu este fostul iubit al lui Marilu Dobrescu. Cei doi au fost împreună aproximativ 4 ani de zile, timp în care au trăit o adevărată poveste de dragoste, bineînțeles, cu suișuri și coborâșuri, deși aceștia obișnuiau să arate publicului, doar partea plină a paharului.

În egală măsură, foarte interesantă este și modalitatea prin care aceștia s-au cunoscut.

Pe scurt, ne-am cunoscut online. Are legătură, cumva, și cu foștii noștri. I-am scris de pe un cont fals, pentru că nu voiam să știe cine-i scrie. Pentru că eram într-o situație foarte complicată. I-am scris că este cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea. După mă gândeam că o să vadă mesajul și după aia o să trecem peste.

Noi am vorbit două săptămâni pe acel cont secret și după ne-am dat seama că vrem să ne și vedem. Practic, atunci când ne-am văzut prima oară, el a aflat cine sunt ”, a povestit Marilu Dobrescu în cadrul unei emisiuni TV, în urma cu ceva vreme.

marilu dobrescu
Cine este Iustin Petrescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit

În ciuda iubirii afișate în mediul online, în urma unei “Proceduri secrete”, la care au lucrat amândoi din răsputeri în ultimii ani, aceștia au ajuns în punctul de a se desparți. În ultima perioadă, cei doi au trecut prin momente dificile, care au dus la ruperea relației.

Am început, realmente, să am psihoze, simțeam o depersonificare, luam mai multe pastile, în fiecare zi, combinate și pur și simplu ajunsesem să nu mai înțeleg, să nu mai pot să ies din casă, să am anxietate, nu

mai înțelegeam cine mișcă mâinile mele ”, a dezvăluit Marilu Dobrescu.

În filmarea de pe canalul ei de YouTube, denumită și că “Procedura secretă”, aceasta a explicat că nu poate avea copii, pentru că organismul său are o imunitate atât de ridicată, încât respinge absolut orice corp străin. Cu toate acestea, în ultimii ani, Marilu Dobrescu a urmat un tratament cu imunosurpresoare, pentru a-i scădea imunitatea, fiind nevoie că aceasta să facă nenumărate injecții, iar acestea sunt doar câteva amănunte din întregul lor parcurs. Despre situația celor doi, și-a dat cu părerea și un psihoterapeut, pe contul său de TikTok.

E povestea de iubire clasică între cineva cu border și un narcisist ascuns. Fiecare a iubit așa cum a putut și cum a putut, în funcție de cumulul de factori intrinseci și externi. Ea tinzând să se piardă pe ea (nu că din cauza că borderii au o slabă imagine de sine, tind să fuzioneze cu dorințele altora și să se sacrifice, deci să sufere exagerat). El dorind urmași, care sunt niște prelungiri narcisice. E genul de relație care poate dura foarte mult. Și a durat mult. 4 ani de suferință. Admir curajul lor. Ei au trăit și au arătat lumii totul. Povestea lor a adus plus valoare și lumină într-un subiect foarte sensibil și adesea întâlnit în ultima perioadă (n.r. infertilitatea) ”, a explicat psihoterapeutul Ana Maria.

iustin petrescu
Cine este Iustin Petrescu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cine este Marilu Dobrescu. "Am început, realmente, să am psihoze, simțeam o depersonificare!"

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies