Cine este Ioana Popescu. „Toată copilăria mea am avut tot felul de traume. Copiii râdeau că nu am tată"


Ioana Popescu a uimit cu declaraţiile controversate făcute în urmă cu mai bine de zece ani, despre topul fotbaliştilor. Din toate timpurile, ea a fost mereu printre cele mai controversate subiecte de pe micile ecrane și nu numai.


In articol:

In ultima vreme, Ioana Popescu a fost mai reținută din toate punctele de vedere, atât vestimentar, cât și comportamental. Jurnalista a preferat să petreacă timpul departe de lumina reflectoarelor și să își trăiască viața departe de ochii tuturor. Bruneta este cunoscută sub pseudonimul de ,,devoratoarea de fotbaliști”. In urmă cu câteva luni a decis să își unească destinele alături de Ion Lőrinczi, un jucător de fotbal american de naționalitate maghiară. În cadrul unei emisiuni TV, acesta și-a exprimat liber părerea în legătură cu trecutul ei. Partenerul ei a spus că în momentul în care și-au început relația, el nu știa nimic despre trecutul ei, iar când a aflat, l-a acceptat in totalitate.

Bărbatul a mai menționat că încă mai află lucruri noi, dar acest aspect nu îl deranjează.

Când a început relația noastră nu știam nimic de trecutul ei. I l-am acceptat așa cum este când am aflat despre el. Câteodată mai descopăr câte un lucru nou, dar nu, nu mă deranjează.(...) N-a fost niciun șoc, pentru că, până la urmă, dacă îți place de cineva, îți place așa cum este.

Și poate că și acel trecut al lui l-a modelat să fie așa cum îți place ție sau așa cum îmi place mie.”, a explicat soțul Ioanei Popescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este Ioana Popescu

Citeste si: Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. "Mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”

Cum a arătat copilăria Ioanei Popescu

Într-un interviu, Ioana Popescu a vorbit despre traumele pe care le-a trăit în copilărie. Tata ei nu a fost prezent în viața lor de familie şi mereu s-a simțit un gol care nu a putut fi umplut. Trecutul bărbatului a lăsat urmări adânci în viața Ioanei, acesta fiind bătut şi maltratat in închisoare.

„Toată copilăria mea am avut tot felul de traume. Copiii râdeau că nu am tată. Eu ajunsesem să o acuz pe mama că tata nu era cu noi. A fost frustrant să văd că alți copii au familie și eu nu. Tata ataca prin cuvinte regimul comunist și a avut de suferit foarte mult din cauza asta. A stat ani în închisoarea spital Poiana Mare unde a fost maltratat. A fost bătut și violat și din cauza asta s-a și îmbolnăvit. Era bătut cu sacii de ciment peste tot corpul și peste organe. Chiar în 1989 a fost expulzat în America și a rămas acolo” a declarat Ioana Popescu.

Citeste si: Cine este Roxana Nemeș. „Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori"

Jurnalista a avut numeroase apariții pe micile ecrane, iar într-una din ele a povestit despre idila ei cu Firicel din serialul ,,Las Fierbinți”

Bruneta a spus in cadrul emisiunii Wowbiz, difuzată in trecut pe postul Kanal D, că a fost o poveste destul de ciudată și de complicată, dar frumoasă. Idila cu actorul Toma Cuzin a început pe Facebook, în urmă cu foarte mulți ani.

,, E o poveste foarte ciudată, foarte complicată, dar frumoasă. Îl știu pe el de mult timp. Mama mea a lucrat cu el. El e unul dintre cei mai buni actori din România. La început nu m-a interesat. Apoi l-am revăzut în reclama, în Las Fierbinți! Mi-a plăcut foarte mult rolul lui! Povestea noastră a început pe Facebook. El mi-a dat add acum câțiva ani, dar eu nu mă uit. El mi-a spus. Mi-a scăpat pur și simplu. După ce ne-am întâlnit mi-a spus. Nu am fost atentă. Nici nu îi știam numele pe vremea aia. Acum vreo două luni am văzut un film în care a jucat. Era noapte, era târziu. Eu stau cu mama. L-am căutat ăe Facebook și mă gândeam cum ar fi să îmi răspundă. Vedetele din trustul acela sunt fițoase. Eram cuminte, mă uitam la filme, ieșeam cu prietenele mele. M-a întrebat dacă poate să vină la o cafea. Așa a început… ”, a declarat Ioana Popescu, în 2015.

Ioana Popescu

Ioana Popescu a avut multe relații in showbiz

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia”

Cu ce bărbat celebru a mai avut Ioana Popescu idila

Ioana Popescu a trăit o poveste de dragoste si cu Leo de la Strehaia, în urmă cu foarte mulți ani. Pe vremea aceea, jurnalista spunea că au fost destul de apropiați și făceau pași în sensul de a avea o relație, deoarece se plăceau de multă vreme.

Pot să confirm informația dar aș vrea să nu comentez prea mult pe marginea ei. Da, eu și Leo suntem apropiați, ne-am plăcut de mai multă vreme și în ultimele zile am făcut câțiva pași în sensul de a avea o relație. Momentan suntem în punctul ăsta, vom lăsa timpul să-și spună cuvântul, nu vrem să grăbim lucrurile. Sunt mai multe chestiuni care nu țin doar de mine, Leo are anumite probleme pe care probabil că vrea și el să le rezolve înainte, unul dintre ele ar fi divorțul de Dana. Abia după divorț putem discuta despre o relație în adevăratul sens al cuvântului. Până atunci, însă, pot spune că trăiesc o poveste frumoasă și mă bucur de prezent”, a spus Ioana Popescu, în urmă cu multă vreme.

Citeste si: Problemele vin una după alta la Strehaia! Cu ce se confruntă Anca de când Leo este în închisoare. Speriată, i-a cerut ajutorul fiului ei

 


Abonează-te pe

Citește și:

Marcela Fota este criticată pentru că și-a făcut o nouă relație. Cum a reacționat vedeta

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. "Mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”

Cine este Roxana Nemeș. „Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori"

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri