Cine este ILONA BREZOIANU. "Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane"


Află cine este Ilona Brezoianu, ce studii are și cum și-a început cariera.


In articol:

Ilona Brezoianu, actrița care a cucerit sufletele românilor, apare din ce în ce mai des pe micile ecrane cu numere de umor la care nu ai cum să reziști! Chiar dacă este foarte deschisă publicului larg, puțini știu cine este cu adevărat Ilona Brezoianu în spatele camerelor de filmat.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. Biografie: data nașterii, studii, carieră, relații, copii

Ce vârstă are Ilona Brezoianu

Cine este Ilona Brezoianu

Cine este Ilona Brezoianu

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Ilona Brezoianu

Până la vârsta de 32 de ani, Ilona Brezoianu s-a dovedit a fi una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe de la noi din țară.

Născută pe data de 26 iunie 1990, în Giurgiu, Ilona a avut înclinații spre lumea actoricească încă de la o vârstă fragedă, iar părinții ei i-au fost mereu aproape și au susținut-o cum au știut mai bine pentru a ajunge să cucerească astăzi scenele mari din țară.

„Am terorizat toată familia cu treaba asta. Făceam spectacole și strângeam toată familia. Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane și sora mea cu 10 ani mai mare, care stătea cu mine în cameră, evident că nu avea niciun chef de cele mai multe ori de show-urile astea muzicalo-teatrale,

că așa erau. Adică aveam un moment de orgă, un moment de poezie. Făceam tot.

Mă tot duceam pe la spectacole prin Giurgiu, mergeam acolo să văd teatru, apoi m-am înscris și la un curs de actorie. După spectacolele alea am venit în București cu maică-mea la un spectacol de la Teatrul Național și după ce am ieșit de acolo, i-am zis că eu mă fac actriță.

Îmi aduc perfect aminte momentul ăla în care ea mi-a zis că o să-mi treacă. Nu mi-a trecut și am continuat cu admiterea la facultate, unde nu am intrat din prima, am mai dat o dată, am insistat”, a declarat Ilona Brezoianu în urmă cu mai mult timp pentru libertatea.ro.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este FLORIN RISTEI. Biografie: data nasterii, vârstă, carieră, viață personală

Ce studii are Ilona Brezoianu

Cine este Ilona Brezoianu

Cine este Ilona Brezoianu

[Sursa foto: Instagram]

Cum și-a început cariera Ilona Brezoianu

Ca în cazul multor actori celebri de la noi din țară, nici Ilona nu a avut foarte mare succes la admiterea de la facultate, însă după un an de pregătiri intense a reușit să pună bazele visului ei. Ilona Brezoianu a absolvit, în anul 2013, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, iar mai apoi a urmat un master în cadrul aceleiași instituții.

„M-am pregătit un an în București, am făcut naveta până aici, mi-a dat mama mașina ei. Veneam o dată pe săptămână, sau de două ori, și mă pregăteam și, la un moment dat, m-am luminat, fiindcă nu știam dacă vreau să fac teatru sau doar îmi place să văd teatrU”, a spus Ilona pentru republica.ro.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ROXANA BLENCHE. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, viață personală

Ilona Brezoianu, despre relația cu Mihai Bendeac

Fiind o fire extrem de sinceră și deschisă, Ilona Brezoianu a reușit să adune pe lângă ea o mulțime de prieteni adevărați, printre care se numără și Mihai Bendeac, juratul de la iUmor despre care mereu a avut doar cuvinte de laudă.

Mihai și Ilona sunt colegi de scenă în cadrul piesei „Doi pe o bancă”, spectacol pe care l-au adus la viață cu multă muncă și pasiune. Pe lângă colaborarea pe plan profesional, între ei s-a legat și o frumoasă prietenie, despre care au vorbit mereu cu zâmbetul pe buze.

Cine este Ilona Brezoianu

Cine este Ilona Brezoianu

[Sursa foto: Instagram]

„Relația noastră s-a consolidat în momentul în care am început repetițiile la piesa „Doi pe o bancă.” Atunci am petrecut mult timp împreună, iar mai apoi, la premiera piesei, am avut aceleași emoții și toată experiența acestui spectacol ne-a unit într-un mod tare special. Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc”, a declarat Ilona Brezoianu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este OLIVIA STEER, soția lui Andi Moisescu. "M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”

Cine este VLADIMIR ZELENSKI, preşedintele Ucrainei

Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri