Cine este Geta Sterp. ”Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine”


Geta Sterp este sora mai mică a fraților Iancu, Culiță, și Ileana Sterp. Tânăra are foarte mulți admiratori pe rețelele de socializare, dând dovadă de o persoană sinceră și modestă. Iată cine este Geta Sterp!


In articol:

Tânăra s-a făcut remarcată datorită succesului pe care l-au dobândit frății săi mai mari, Culiță și Iancu Sterp. Culiță a devenit faimos pe plan muzical, în urma lansării unei piese alături de Carmen de la Sălciua, fosta lui soție.

Totodată, Iancu Sterp a intrat în atenția publicului odată cu participarea lui la emisiunea “Puterea Dragostei”. Așadar, sora lor mai mică, Geta Sterp, a devenit mai activă pe rețelele sale de socializare, unde a început să le arate persoanelor care o urmăreau ce face în viața de zi cu zi. Oamenii au rămas de-a dreptul surprinși când au văzut ce persoană simplă și modestă este Geta Sterp, așa că au îndrăgit-o imediat și au continuat să o urmărească cu drag.

Geta Sterp și-a unit destinul cu sufletul ei pereche

Recent, Geta Sterp a făcut pasul cel mare și s-a măritat cu soțul ei, Sebastian Crăciunescu. Toată familia i-a fost alături în ziua specialului eveniment, cât și alte persoane dragi. Geta Sterp a fost copleșită de emoții când a părăsit casa părintească. Cei doi tineri proaspăt căsătoriți au avut parte de o nuntă clasică, unde s-au păstrat obiceiurile și tradițiile specifice românești.


Geta a decis să poarte o rochie de mireasă destul de simplă, dar care a tras multe priviri prin eleganța și simplitatea rochiei. Aceasta a avut un design clasic, care reamintește de look-ul unei prințese din basme.

Citeste si: Iancu Sterp a făcut un pas important în relație: „Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu”

Cine este Geta Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp. Care este motivul

Dorința intrării în politică a Getei Sterp

Geta Sterp a vrut să intre în politică în anul 2020, pentru că a simțit nevoia să ajute la schimbarea în bine a comuna ei. Ea și-a surprins fanii cu un mesaj postat prin care anunța că ar dori să devină consilier local. Așadar, sora cea mică lui Culiță Sterp a candidat pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot.

“Sunt Sterp Georgeta, am 23 de ani și candidez pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot.  Am absolvit Colegiul National I.C. Brătianu’ din Hațeg, de atunci gestionând magazinul în care se vând produsele de la ferma familiei mele. De curând, am decis să reiau studiile, fiind studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, secția Silvicultură. Partidele vechi au avut 30 de ani să demonstreze ce pot face pentru români. Rezultatul? Am fost întotdeauna în urma vecinilor din vest.  Credeți că de data asta s-au reformat? Că va fi diferit?  Noi, tinerii din USR, vă cerem o singură șansă să demonstrăm că suntem capabili să modernizăm administrația și să dezvoltăm comuna cu adevărat!”, asta a fost prezentarea Getei Sterp, pentru campania electorală din 2020.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp

Citeste si: Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Cu ce se ocupa Geta Sterp

Tânăra și-a urmat studiile și a absolvit Colegiul National I.C. Brătianu din Hațeg, și a luat decizia de a nu merge imediat la facultate. În cele din urmă, s-a decis să se înscrie la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, secția Silvicultură. Ea se ocupa de afacerile familiei, lucrând la un magazin de produse lactate, și în același timp avea grijă de ferma de animale a familiei sale, de pe urma căreia beneficia de cele mai proaspete produse pentru magazin. Totodată, datorită faptului că aceasta s-a căsătorit în urmă cu câteva zile, a făcut declarații acum ceva timp cu privire la afacerea și grija oilor de la stână.
“Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine. Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul”, a mărturisit Geta Sterp, în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

Citeste si: „Am ajuns să nu mă mai mire nimic!" Mama Geta, mesaj sincer pe rețelele de socializare

Cine este Geta Sterp

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Iancu Sterp și-a făcut apariția împreună cu iubita lui, Denisa Coțolan, la nunta surorii sale

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Vrei să dai cinste la nuntă și nu îți încap banii în plic.” Suma consistentă pe care a oferit-o mama Geta ca dar la nunta fiicei sale

„Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri