Cine este Elena Merișoreanu. „Mergeam la club, nu aveam treabă prea multă cu cartea”


Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară de la noi din țară. Care este povestea de viață a îndrăgitei artiste?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact cântăreața de Elena Merișoreanu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în muzică și prin ce greutăți a trecut ca să ajungă cunoscută.

Cine este Elena Merișoreanu

Citește si: ,,Mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”. Maria Dragomiroiu revine cu declarații arzătoare la adresa Elenei Merișoreanu

 Elena Merișoreanu copilărie

Elena Merișoreanu copilărie

[Sursa foto: Facebook]

Ce vârstă are Elena Merișoreanu  

Citeste si: Cine este Maria Dragomiroiu. „Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez”

Elena Merișoreanu s-a născut în data de 5 noiembrie 1948 în satul Paroseni, de lângă orașul Vulcan, în sudul județului Hunedoara, în apropiere de Sarmizegetusa, Hațeg și Parcul Național Defileul Jiului.

Artista și-a început cariera muzicală încă de la vârsta fragedă de 3 ani și a ajuns una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară.

Petre Geambașu și Dida Drăgan sunt doar câteva nume de interpeți celebri alături de care a debutat Elena Merișoreanu. Artista nu doar că s-a făcut remarcată la noi în țară prin talentul și frumusețea sa, ci a impresionat multă lume chiar și din străinătate.

În 1970, când vedeta avea doar 22 de ani, a fost desemnată Miss Primavera Europa la un concurs de frumusețe din Italia. Mai mult decât atât, a ajuns să aibă concerte prin toată lumea, impresionând publicul prin vocea încântătoare și frumusețea caracteristică.

Elena Merișoreanu s-a bucurat de succes și în cadrul aparițiilor televizate. Vedeta a participat adesea la diferite emisiuni, fie de divertisment sau cu scop cultural.

Elena Merișoreanu, copilărie la lumina unei lămpi

Citește si: Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!

Cine este Elena Merișoreanu

Cine este Elena Merișoreanu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Deși acum se bucură de un succes inegalabil, făcând parte din topul celor mai bine plătite cântărețe de muzică populară de la noi din țară și având parte de tot ce își dorește, copilăria Elenei Merișoreanu nu a fost una lipsită de griji.

Vedeta a mărturisit că a avut multe lipsuri materiale pe vremea când era elevă „Mergeam cu trăistuța la școală, încăpeau de toate în ea. Cred că abia prin clasa a patra mi-au cumpărat ghiozdan, era din acela de carton. Și acum păstrez acea trăistuță…Nu aveam televizor, curent ne-a băgat la 14 ani, învățam la lampă.”, a declarat Elena Merișoreanu.

Deși situația financiară nu a fost una prosperă, artista vorbește cu nostalgie și cu drag de clipele copilăriei.

Mai mult decât atât, susține că toate aceste momente dificile nu au făcut decât să o ambiționeze să ajungă unde este astăzi, muncind de mică pentru a ajunge o persoană realizată. Totodată, toate concertele pe care le-a avut de susținut, au făcut-o pe Elena Merișoreanu să pună învățătura pe locul doi, conform spuselor sale, artista având alte priorități: „ Era după note, eu nu am fost o elevă de excepție, eram cu cântatul de mică, cu dansurile, mergeam la club, nu aveam treabă prea multă cu carte”, a declarat vedeta.

Elena Merișoreanu și problemele la care viața au supus-o

Citește si: Elena Merișoreanu, despre infidelitatea soțului ei: „Dacă vă înșală o dată ...”

Elena Merișoreanu carieră

Elena Merișoreanu carieră

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este MARIA CÂRNECI. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Pe lângă neajunsurile copilăriei, Elena Merișoreanu s-a confruntat cu diverse probleme și la maturitate.

Artista a avut probleme de sănătate pe care a trebuit să le depășească. Vedeta a fost diagnostică cu cancer tiroidian și a suferit o operație în care i-a fost extirpată tiroida. Cântăreața de muzică populară a trecut prin clipe foarte grele, dar a învins cancerul. În prezent ia medicamente și ține un regim alimentar, dar starea sa de sănătate este sub control.

Nici problemele în căsnicie nu au acolit-o. Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru sunt căsătoriți de 46 de ani și au împreună două fiice. Deși pare că au găsit secretul unei căsnici de lungă durată, cei doi au întâmpinat numeroase probleme pe parcursul mariajului.

Elena Merișoreanu a povestit într-un interviu cum partenerul său de viață a plecat cu o colegă de-a ei. Artista a trecut însă peste infidelitatea soțului său și au continuat să-și vadă în continuare de povestea de dragoste.

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Maria Dragomiroiu. „Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Cine este Nataliya Kuznetsova. Rusoaica, în vârstă de 31 de ani, este cea mai musculoasă femeie din lume

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri