Cine este Daniela Gyorfi. ”Nu am avut o copilărie despre care pot să spun că îmi amintesc cu multă plăcere.”


Daniela Gyorfi este printre cele mai apreciate artiste din România. Încă din copilărie, a muncit pentru a-și împlini visul, iar mai apoi s-a menținut ani de zile în industria muzicală.


In articol:

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică de petrecere.

Ea a reușit să se facă remarcată de-a lungul carierei sale prin talentul desăvârșit, dar si prin atitudinea ei lipsita de inhibiții. Îndrăgita cântăreața a împlinit vârsta de 54 de ani pe data de 12 octombrie. În ciuda vârstei, artista se simte mai în formă ca niciodată și este recunoscătoare pentru tot ce a realizat pe plan profesional până în acest moment.
„Vârsta e doar un număr în buletin.
Eu mă simt ok cu mine, mă simt bine, nu am nicio treabă că vai câți ani am’. Sunt ok așa cum sunt și asta contează cel mai mult. De fapt, contează ce am realizat până la vârsta asta. Anii trec pentru toată lumea, nu doar pentru mine.”
, a spus Daniela Gyorfi, pentru Wowbiz.ro

Cine este Daniela Gyorfi

Citeste si: Cine este George Tal, partenerul de viață al Danielei Gyorfi. ,,Ne ține împreună simțul umorului”

Cine este Daniela Gyorfi

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Ramona Bădescu. „Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil."

Drama din copilărie cu care s-a luptat Daniela Gyorfi

Cântăreața de muzică de petrecere și-a amintit de vremurile copilăriei, când încă se afla pe băncile școlii. Momentul dificil prin care a fost nevoită să treacă în copilărie este acela că, la vârsta de doar 10 ani, mama sa a rămas paralizată. Aceasta a povestit într-un interviu faptul că a avut multă grijă de mama sa, fiind în același timp la o școală nici prea bună, nici prea proastă.
„De la 10 ani, când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la școală. Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere că am mers nu știu unde… Am avut grijă de mama mea. Am făcut o școală, nu a fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună. Voiau să iau bacul. Eu aveam fire de artist. Aveam ureche muzicală. La George Enescu când am intrat, am intrat pe un auz absolut. Înainte nu intrai pe relații”, a spus Daniela Gyorfi, potrivit unei surse de știri.
Din nefericire, în anul 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa, Anica. Mama ei a decedat la Spitalul Clinic de Urgență. Aceasta suferea de cancer la plămâni, care a produs metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

Ce vârstă are Daniela Gyorfi 

Citeste si: Cine este tanti Lenuta din Chinteni. „Asta fac din pasiune și din drag”

Cine este Daniela Gyorfi

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului: „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri”

Relația Danielei Gyorfi cu George Tal

Daniela Gyorfi are o relație cu tatăl copilului ei de mai bine de 15 ani, însă, cei doi nu au oficializat relația printr-o căsătorie. În cadrul unui interviu, cântăreața a făcut declarații despre motivul pentru care a decis să nu facă pasul cel mare, de a merge în fața altarului alături de partenerul de viață.
"Sinceră să fiu, în perioada aceasta numai la căsătorie nu mi-a stat gândul! Ăsta e adevărul! În plus, noi suntem o familie și nu ne leagă actul în sine. Putem sta împreună și fără să ne căsătorim oficial. Ne-am obișnuit. Suntem uniți, ne iubim, ne respectăm, nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire sau te face mai puternic și încrezător în viitor", a spus artista.

Citeste si: Daniela Gyorfi a lansat o melodie dedicată mamei sale: ”Nu mai pot de dorul ei”

Cine este Daniela Gyorfi

[Sursa foto: Instagram]

Daniela Gyorfi are o fiica

Citeste si: Cine este George Tal, partenerul de viață al Danielei Gyorfi. ,,Ne ține împreună simțul umorului”

Daniela Gyorfi are împreună cu George Tal o fiică, Maria, care a împlinit vârsta de 11 ani. Maria este un copil foarte descurcăreț și inteligent, în anii ce au trecut având propria rubrică la televizor. Așadar, Daniela Gyorfi a vorbit cu fiica ei despre faptul că cei doi, Daniela și George, nu sunt căsătoriți. Totodată, Daniela a recunoscut faptul că are o relație extrem de deschisă cu cea mică și că este la curent cu tot ce se întâmplă în familie.
"Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte. Vorbim foarte deschis cu ea. Acest lucru nu este o problemă pentru copilul nostru, nu ne cramponăm de acest aspect. După o anumită vârstă, altele sunt perspectivele. Și dacă viața pe care o avem acum ne împlinește, nimic altceva nu mai contează.", a mai adăugat artista, potrivit VIVA.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este George Tal, partenerul de viață al Danielei Gyorfi. ,,Ne ține împreună simțul umorului”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Daniela Gyorfi, primele detalii despre conflictul cu Carmen Harra. Cele două s-au fi luat la bătaie pentru un bărbat

Daniela Gyorfi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri