Cine este Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp „Ai plecat prea repede, mult prea repede”


Daniel Aloman este căsătorit cu Ileana Sterp de câțiva ani și trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact bărbatul care i-a furat inima Ilenei Sterp. Daniel Aloman câștigă o mulțime de bani.

Cine este Daniel Aloman

Citește si: Cine este Ileana Sterp. „Nici nu visam că viața de familie te poate face să zbori”

Cine este Daniel Aloman

Cine este Daniel Aloman

[Sursa foto: Instagram]

Daniel Aloman este soțul Ilenei Sterp și cumnatul lui Culiță. Daniel și Ileana formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au construit împreună familia pe care și-au dorit-o. Daniel este un soț grijuliu și un tată iubitor. Daniel Aloman și Ileana Sterp sunt căsătoriți și au împreună o fetiță pe nume Carla-Elena. De curând, Ileana a anunțat pe pagina sa de Instagram că familia lor se mărește, iar cuplul este pregătit să devină părinți pentru a doua oară. 

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt.”, a scris Ileana pe contul său de socializare.

Cu ce se ocupă soțul Ilenei Sterp

Citește si: Cine este tatăl copiilor Sterp. ,,Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Cu ce se ocupă soțul Ilenei Sterp

Cu ce se ocupă soțul Ilenei Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Nu este niciun secret faptul că Ileana cu soțul său duc o viață la care mulți doar visează. Cei doi își permit orice-și doresc, au parte de vacanțe exotice și de curând s-au mutat într-un penthouse.  La începutul căsniciei lor, cuplul a locuit în casa lui Daniel, împreună cu mama acestuia. Asta până când au reușit să-și cumpere locuința mult visată.

Mai mult decât atât, Ileana cu soțul său au făcut un botez de milioane pentru micuța Carla Elena, cu tematică și invitați de seamă. La fel a fost și nunta, evenimentul uimind pe toată lumea.

Soțul Ilenei aduce mulți bani în casă. Bărbatul are o pensiune destinată turiștilor, pe lângă alte afaceri. Mai mult decât atât, lucrează în domeniul construcțiilor de unde câștigă o sumă frumoasă de bani.

Daniel este un bărbat muncitor căruia îi place să meșterească și să se ocupe îndeaproape de tot ce înseamnă lemnărie. Mai mult decât atât, este și un om modest, care muncește alături de angajați la firma lui de construcții, fiind pasionat de dulgherie. Tot el este cel care s-a ocupat și de amenajarea noului penthouse în care locuiesc acum. Întrebată de fani ce lucrează soțul ei, Ileana Sterp a răspuns fără rezerve ca cel care îi este alături în orice, este montator de acoperișuri având și o diplomă în acest sens. Mai mult, Ileana a fost foarte sinceră când a fost întrebată dacă a avut un designer în ce privește decorarea casei. Sora lui Culiță Sterp a dezvăluit că nu au avut un astfel de om, ci doar un consultant, in mare parte făcând cum și-au propus cei doi soți să arate interiorul casei lor.

Daniel a moștenit pasiunea pentru dulgherit de la tatăl său

Citește si: Cine este Beni, copilul ajutat de familia Sterp. „De mic a avut un trai foarte nefericit!”

Pasiunea soțului Ilenei Sterp este moștenită de la tatăl lui. Din păcate, socrul Ilenei s-a stins din viață, lăsând în sufletul fiului său un gol imens. Acest lucru se observă și din postările pe care Daniel le-a făcut pe pagina sa de Instagram „ Tu nu îmi mai răspunzi, de când șantierele sunt goale fără tine, de când te văd în orice lucru. Orice încurcătura sau greutate aș fi întâmpinat, știam că mereu găsesc rezolvarea și răspunsul la tine. Ai plecat prea repede, mult prea repede TATĂ. Eu sunt aici și cu mândrie duc mai departe ceea ce tu m-ai învățat, DULGHERIA. Îmi lipsești și mi-e dor de tine.”, a postat Daniel pe contul său de socializare.

Daniel a moștenit pasiunea pentru dulgherit de la tatăl său

Daniel a moștenit pasiunea pentru dulgherit de la tatăl său

[Sursa foto: Captură Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

“Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Maria l-a cunoscut pe părintele Calistrat la Ierusalim! Enoriașa nu a putut uita, nici până în prezent, cuvintele pe care i le-a spus

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri