Cine este DAN NEGRU. „Eram la Mamaia cu ai mei și am văzut un actor celebru căruia am vrut să-i cer un autograf. M-a refuzat cu oarecare aroganță”


Dan Negru este unul dintre cei mai de succes prezentatori din România. Descoperă, în rândurile de mai jos, ce meserie a avut înainte de a intra în lumea televiziunii, cum arată copilăria lui, ce studii are și cu cine este căsătorit Dan Negru.


In articol:

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, are o carieră de aproape 30 de ani, iar emisiunile sale se numără printre cele mai urmărite din întreaga țară, publicul fiind fascinat de carisma și energia îndrăgitului om de televiziune. Descoperă, în acest articol, cine este Dan Negru, ce studii are și cum arată parcusul lui în cariera profesională.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este MIRELA VAIDA. „Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori"

Cine este Dan Negru

Cine este Dan Negru

[Sursa foto: Facebook]

Copilăria lui Dan Negru

Deși este foarte deschis publicului, Dan Negru nu a oferit foarte multe detalii și informații despre copilăria lui în Timișoara, orașul în care s-a născut.

Cert este că, pe vremea când era doar un puști, Dan Negru a întâlnit un actor foarte cunoscut, căruia i-a cerut, timid, un simplu autograf. Cu o „oarecare aroganță”, acesta l-a refuzat, lucru care i-a rămas întipărit în minte prezentatorului.

„Aveam vreo 10 ani, eram la Mamaia cu ai mei, și am văzut un actor celebru căruia am vrut sa-i cer un autograf. M-a refuzat cu oarecare aroganță, deși eram un copil.

Apoi, după mulți ani l-am reîntâlnit pe platourile de filmare, dar nu i-am spus niciodată amintirea mea din copilărie. Azi suntem într-o relație bună, dar amintirea n-o pot șterge. Și încerc să nu-i repet greșeala”, a declarat Dan Negru în umră cu mai mult timp.

Citeste si: Cine este MIHAI MITOȘERU. „Eu voiam să joc fotbal şi ai mei spuneau: «Vrei să joci fotbal, trebuie să mai mergi şi la şcoală!»”

Cine este Dan Negru

Cine este Dan Negru

[Sursa foto: Facebook]

Ce studii are Dan Negru

Dan Negru este cunoscut de publicul larg pentru spectacolele senzaționale pe care le făcea cu diferite ocazii, în special de Revelion, acesta devenind un adevărat simbol al emisiunilor difuzate în noapte dintre ani. Născut pe 23 februarie 1971 la Timişoara, Dan Negru a absolvit Liceul Economic din Timișoara, iar mai apoi a urmat cursurile Facultății de Drept, însă nu a dat licența. Ulterior, a urmat studiile în cadrul Facultății de Jurnalism, ceea ce avea să îl conducă pe drumul televiziunii.

Cu toate că primul lui loc de muncă nu a fost în domeniu, Dan Negru fiind angajat drept contabil la Spitalul „Victor Babeș”, anul 1991 avea să fie pentru el un real succes. Atunci a început să lucreze la Radio Timișoara, iar trei ani mai târziu a activat în cadrul Televiziunii Române. A lucrat timp de 18 ani la Antena 1, acolo unde și-a creat o imagine și un nume, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din lumea showbiz-ului românesc.

Mai mult decât atât, Dan Negru a fost inclus în „Top Host European Broadcast”, dat fiind faptul că a prezentat în același timp formate internaționale de succes atât în România, cât și în Republica Moldova. Performanțele sale aveau să îi aducă o mulțime de premii, printre care și Premiul APTR, TvMANIA, VIP, STAR TV, ENDEMOL TV STARS, Single TV host 2 countries și Omul anului în Televiziune Republica Moldova.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

dan negru varsta

Cine este Dan Negru

[Sursa foto: Facebook]

Cu cine este căsătorit Dan Negru

Dan Negru trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Codruța, de profesie medic stomatolog. Cei doi sunt căsătoriți de peste 20 de ani, însă preferă să își țină viețile personale departe de ochii curioșilor. Au împreună doi copii, Bogdan, în vârstă de 8 ani, și Daniela, de 10 ani.

Pe lângă faptul că este un medic stomatolog de succes, Codruța Negru este și un bun manager, întrucât gestionează activitatea dintr-o clinică medicală privată. De asemenea, partenera de viață a lui Dan Negru este o femeie extrem de elegantă, cu o postură și o atitutidine prin care se remarcă în mulțime cu ușurință.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden ”, declara Dan Negru pentru VIVA!.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este DRAGOȘ PETRESCU. "Am început acel restaurant cu 60 de locuri în care, în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare."

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cine este OANA MOȘNEAGU, iubita lui Vlad Gherman. „Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani."

Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Cine este IULIA ALBU. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am reluat statul în chirie”. Cum a ajuns să trăiască Otilia Bilionera după ce fostul impresar i-a luat totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri