Cine este Cristina Bălan. „Câțiva ani am trăit din ajutoare”


Cristina Bălan este o cântăreață cunoscută de la noi din țară.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cristina Bălan, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în

prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii despre viața de familie și cum a primit vestea că cei doi gemeni ai săi se vor naște cu sindromul Down.

Cine este Cristina Bălan

Citește si: Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

Cine este Cristina Bălan

Ce vârstă are Cristina Bălan 

Cristina Bălan s-a născut în data de 19 august 1981 în Timișoara, unde a absolvit cursurile Colegiului Național de Artă „Ion Vidiu”. Cristina a început să studieze muzica încă de mică, fiind marea sa pasiune. După ce a absolvit liceul, s-a înscris la Conservator, dar a renunțat doi ani mai târziu.

Pasiunea pentru muzică a făcut-o însă pe Cristina Bălan să meargă mai departe și a ajuns una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară.

Cristina Bălan a făcut parte din trupele Impact și ABCD și a câștigat unul dintre cele mai cunoscute reality showuri de muzică de la noi din țară, cucerind inima a sute de oameni care au votat-o.

În anul 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, una dintre cele mai de succes trupe românești de după Revoluție. Acolo l-a cunoscut pe Gabi Bălan, cel care avea să-i devină soț 12 ani mai târziu.

Între timp trupa s-a desființat și atât Cristina, cât și Gabi Bălan s-au axat pe cariera solo. În anul 2013 au pus însă bazele unui alt proiect, trupa ABCD, alături de care a participat la selecția Eurovision. În timpul competiției Eurovision, Cristina a aflat că va deveni mamă și a hotărât să renunțe la concurs.

3 ani mai târziu, Cristina s-a înscris la un alt concurs muzical de la noi din țară pe care l-a câștigat sub coordonarea lui Tudor Chirilă.

Copilăria Cristinei Bălan

Citește si: „Este vorba de o durere pe care nu aș fi putut să o suport.” Cristina Bălan, despre greutățile prin care a trecut cu cei doi copii

Ce studii are Cristina Bălan 

Deși s-a născut în Timișoara, Cristina Bălan și-a petrecut o mare parte din copilăria ei în Moldova, unde se ducea în vacanță în fiecare vară. De acolo s-a născut pasiunea ei pentru natură, fiind o iubitoare a animalelor și a vieții la țară.

În cadrul emisiunii „ În oglindă ”, difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Cristina Bălan a povestit despre copilăria ei și despre greutățile pe care le-am întâmpinat, atât din punct de vedere material, cât și emoțional.

Mama a fost prezentă pe planul emoțional, iar tata pe planul rațional. El nu a fost atât de lipit de mine, dar m-a condus și m-a format în planul logic, mental. Foarte mare influență a avut asupra mea. Părinții mei au divorțat. Nu aveau nimic în comun și am fost de acord.(...) Am fost foarte săraci o perioadă. A fost crunt. Câțiva ani am trăit din ajutoare .”, a declarat Cristina Bălan în cadrul emisiunii „În oglindă”.

„Încă din copilărie aveam o plăcere să stau pe căpița de fân, să mă conectez cu natura, să îmbrățișez pomii, să mulg vaca”, a adăugat Cristina despre viața la țară.

Cum a primit Cristina Bălan vestea că va naște gemeni diagnosticați cu sindromul Down

Citește si: ,,Ni se pare ceva extraordinar”. Cristina Bălan va fi mamă pentru a treia oară! Mesajul emoționant pe care l-a postat solista pe rețelele de socializare

Copiii Cristinei Bălan

Pe lângă cariera sa artistică, Cristina este cunoscută și pentru că a făcut publică și a susținut cauza copiilor născuți cu Sindromul Down.

În anul 2013, Cristina a adus pe lume doi copii minunați, Toma David și Matei Nikolas, care s-au născut cu un cromozom în plus, anomalie genetică numită Sindromul Down.

Cristina a declarat în repetate rânduri că s-a informat în detaliu despre posibilitatea unui avort medical atunci când a aflat că cei doi copii ai ei se vor naște cu un cromozom în plus, dar a refuzat și a luat decizia să aducă pe lume acești copii și să îi crească așa cum poate mai bine.

Ce a declarat Cristina Bălan

Cine este Cristina Bălan

Mi s-a părut de o ipocrizie ieșită din comun să mă fi bucurat atât de mult de sarcină până în acel moment, vorbeam cu ei, le povesteam, le pusesem numele, după pozițiile pe care le aveau în burtă, Toma era în stânga, Matei era în dreapta, fiecare dintre noi își adjudecase câte un copil, Gabi îl avea pe Toma, iar eu pe Matei, deci aveam o relație cu copiii noștri, iar brusc toate astea să dispară fiindcă nu mai aveau 46 de cromozomi, ci 47?”, a declarat Cristina în cadrul unui interviu.

Astfel, Cistina a păstrat sarcina și s-a adaptat de minune în rolul de mamă pentru gemenii ei. Mai mult decât atât, frumoasa artistă a declarat că este din nou însărcinată și așteaptă cu bucurie venirea pe lume a unei fetițe perfect sănătoasă.

Am vrut să mă bucur în intimitate. La prima sarcină am anunțat pentru că atunci m-am retras de la Eurovision și trebuia să spun ceva. Dar sunt fericită că totul este bine. Fetița e perfectă. ”, a declarat vedeta.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristina Joia. „O perioadă am considerat-o ca un eșec, iar apoi încercam și să îmi protejez oamenii dragi"

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Zanni. ”Ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete.”

Cine este Selly. „Sunt un băiat autodidact, care face divertisment de toate genurile”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri