Cine este Codin Maticiuc. „Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani”

Cine este Codin Maticiuc
Cine este Codin Maticiuc

Codin Maticiuc este un personaj controversat în showbizul românesc, primindu-și titulatura de „crai de Dorobanți”.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Codin Maticiuc și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiții și alte detalii neștiute din viața actorului.

Cine este Codin Maticiuc

Citește și: Cine este Claudia Pătrășcanu. „La un moment dat, se rupe în viață!”

Cine este Codin Maticiuc
Cine este Codin Maticiuc[Sursa foto: Facebook]

Codin Maticiuc s-a născut în data de 5 octombrie 1980 la București, unde a absolvit unul dintre liceele de top ale Capitalei, liceul „Jean Monet”. Ulterior, Codin s-a licențiat în Drept în cadrul Universității Româno-Americane și a terminat cursurile unei școli de actorie și film.

În prezent, Codin Maticiuc este un personaj controversat în showbizul românesc, fiind cunoscut drept un „băiat de bani gata” datorită statului social pe care l-a avut datorită tatălui său, Ion Maticiuc, un cunoscut om politic.

Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani. (…) Tatăl meu era ambasador la momentul respectiv și contracte cu statul nu am avut, dar am avut foarte multe contracte cu foarte multe firme private. Faptul că tatăl meu a ieșit din Ministerul Afacerilor Externe și a intrat în privat și a reușit să facă bani mie mi-a adus doar avantaje pe care nu le neg.

Asta cu trebuie să muncim mai mult… nu, trebuie să fim relaxați. Eu pur și simplu nu am făcut nimic. Dovadă: până la vârsta asta nu am făcut nimic și mi-am trăit viața ”, a declarat Codin Maticiuc în cadrul unui interviu.

Astfel, cu o avere de aproximativ 75 de milioane de euro, averea estimată a lui Ion Maticiuc, Codin nu a dus niciodată grija zilei de mâine și a avut posibilitatea să piardă nopțile prin cele mai luxoase cluburi ale capitalei, alături de femei cunoscute din showbizul românesc, cum ar fi Anna Lesko,

Gina Pistol, Maria Dinulescu și Diana Dumitrescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce avere are Codin Maticiuc

Cine este Codin Maticiuc
Cine este Codin Maticiuc[Sursa foto: Facebook]

Deși nu i-a lipsit nimic din punct de vedere financiar, Codin s-a ambiționat și a avut și el dorința de a realiza ceva în viață. Astfel, potrivit spuselor sale, s-a implicat în numeroase proiecte cinematografice care i-au adus un câștig considerabil.

Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult. Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane ”, a declarat Codin Maticiuc.

Astfel, tânărul este cunoscut atât pentru proiecțiile sale cinematografice care s-au bucurat de un real succes, pentru cărțile sale printre care amintim pe cea despre viața lui Nuțu Cămătaru, un cunoscut interlop, dar și pentru actele sale

caritabile.

Actorul face parte din Fundația Filantropică Metropolis, deschisă de părinții lui și pe care o administrează în prezent. Astfel, Codin Maticiuc a fost unul dintre vedetele care au contribuit considerabil la ajutorul oferit refugiaților ucraineni. Mai mult decât atât, numele său este strâns asociat de numeroase proiecte prin care își propune să renoveze spitalele din România.

Codin Maticiuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Citește și: Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Cine este Codin Maticiuc
Cine este Codin Maticiuc[Sursa foto: Facebook]

Deși de-a lungul timpului multe femei frumoase au trecut prin viața actorului, în prezent Codin Maticiuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani alături de Ana Pandeli, o brunetă superbă care i-a dăruit actorului doi copii minunați.

Pe lângă cele două fetițe pe care Codin le are cu Ana, bărbatul a declarat în nenumărate rânduri că el are de fapt trei copii, printre care se numără băiețelul Anei dintr-o altă relație.

Astfel, deși relația lor la început a fost una discretă, acum cei doi îndrăgostiți nu se mai feresc de ochii curioșilor și îți declară iubirea unul față de celălalt în repetate rânduri. Cu ocazia zilei de Dragobete, afaceristul a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram pentru frumoasa sa iubită:

Ești Dragobetele meu dintotdeauna, chiar dacă des am fost drago-beat. La primele date’uri, atmosfera a fost mai … sumbră. Până la urmă însă, te-am făcut să râzi. Altă armă n-am avut. Mă rog, a ajutat și că e tata milionar… Am mers prin ceva locuri ireale. M-ai suportat în faza mea libidinoasă. I-am făcut ai mei pe ai tăi și atunci și tu mi-ai făcut ai mei. Dar nimic nu vorbește mai clar decât faptul că am poze random cu tine prin telefonul meu pe care nu-mi vine să le șterg .”, a fost mesajul transmis de Codin Maticiuc pe Instastories.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Roxana Ionescu. „Lucrurile s-au schimbat în bine și știu că sună a clișeu, dar sunt cel mai fericit om.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies