Cine este Brigitte Pastramă. „Am decis să merg mai departe singură”


Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Însă știați că aceasta nu a avut o viață tocmai roz dintotdeauna?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Brigitte Pastramă, dar și care a fost sfârșitul devastator al primei căsnicii pe care a avut-o. În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut Brigitte și Florin Pastramă, dar și care au fost motivele care au dus, în prezent, la încheierea căsniciei, chiar printr-un divorț.

 

Cine este Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă s-a născut în Arad, iar în prezent are frumoasa vârstă de 45 de ani. Aceasta a fost și încă este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz, care a devenit cunoscută în România în urmă cu mai mulți ani.

Deși în prezent trăiește o viață destul de frumoasă și de bună, lucrurile nu au stat întotdeauna în acest mod. Se pare că în spatele aspectului său perfect și al caracterului puternic pe care-l afișează în fiecare zi, se ascunde o poveste de viață cu adevărat dramatică, pe care foarte puține persoane o cunosc în amănunt.

Brigitte Pastramă a început să muncească încă de la o vârstă foarte fragedă, pe vremea când nici nu împlinise vârsta de 18 ani.

Chiar aceasta a declarat, în cadrul unui interviu, că a început să lucreze încă de la vârsta de 16 ani. Brigitte Pastramă a început munca prin a face curățenie în case și prin a oferi meditații la română, matematică și germană, copiilor care aveau nevoie. Bineînțeles că acest lucru este chiar de admirat, iar Brigittei Pastramă nu îi este deloc rușine cu aceste lucruri, dimpotrivă, aceasta se declară a fi o femeie independentă, căreia chiar îi place să-și pună capul la contribuție și să muncească.

„Eu am muncit și muncesc. Umblu foarte mult să aduc marfă la magazin. Stau și până la 4 dimineața și muncesc. Mie îmi e frică doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am făcut meditații și am făcut și curățenie în case. Dădeam meditații la 2 copii la matematică, română și germană. Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic. Sunt o femeie independentă căreia îi place să muncească”, a declarat Brigitte Pastramă.

brigitte pastrama poze

Brigitte Pastrama a decis sa mearga mai departe singura

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

 

Prima căsătorie a Brigittei Pastramă s-a încheiat brusc

Pe lângă faptul că Brigitte Pastramă este cunoscută datorită faptului că a fost una cele mai cunoscute manechine din lumea modei, primind la un moment dat chiar și titlurile de „Top Model România” și „Top Model of the World”, aceasta a devenit cunoscută și prin intermediul căsătoriilor pe care le-a avut cu fostul mare tenismen, Ilie Năstase, dar și cu încă actualul soț, Florin Pastramă.

Cu toate acestea, Brigitte Pastramă a mai fost căsătorită de încă două ori înainte de acestea două căsătorii, însă aspectul comun al celor două, ține de faptul că i-au adus acesteia mai multă suferință decât bucurie.

În perioada în care Brigitte Pastramă avea vârsta de 23 de ani (anul 2000), aceasta s-a căsătorit cu un om de afaceri cunoscut, Octavian Sfăt, însă povestea dintre cei doi nu a durat foarte mult, ba chiar s-a încheiat brusc și trist, din cauza faptului că în anul 2002, acesta s-a stins din viață, după ce a suferit un atac de cord. Astfel, Brigitte Pastramă a rămas singură cu un copil care nu împlinise nici măcar vârsta de trei ani, pe nume Robert, dar și cu afaceri de gestionat și mai multe datorii.

noutati despre brigitte pastrama

Brigitte Pastrama a decis sa mearga mai departe singura

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Carmen Grebenişan. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani."

 

Brigitte Pastramă se află la a patra căsnicie

În prezent, Brigitte Pastramă  se află încă, la a patra căsnicie, alături de Florin Pastramă, un cunoscut om de afaceri, care se află la prima căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei emisiuni TV, acolo unde și-au început și relația, fiind amândoi participanți. Timpul nu a trecut prea mult, iar după doar 5 luni de când s-au cunoscut și au format o relație, Brigitte și Florin Pastramă au decis să își unească destinele.

brigitte pastrama youtube

Brigitte Pastrama a decis sa mearga mai departe singura

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

 

Brigitte a anunțat divorțul de Florin Pastramă

În ultima perioadă, lucrurile nu par să mai meargă într-o direcție tocmai bună pentru cei doi, astfel încât Brigitte Pastramă a decis să pună punct căsniciei pe care o are cu Florin Pastramă. Motivul principal al acestei despărțiri total neașteptate, ar ține de faptul că acesta ar fi fost agresiv cu Brigitte Pastramă în repetate rânduri.  Chiar aceasta a explicat care au fost motivele pentru care era decis să ajungă la un divorț.

Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…)

Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură ”, a declarat Brigitte Pastramă, în urmă cu doar câteva săptămâni.

brigitte pastrama copii

Brigitte Pastrama a decis sa mearga mai departe singura

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este soția lui Flick. "Este un pas important pentru mine și soțul meu”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cum slăbești 5 kilograme în 14 zile ţinând dieta cu avocado

Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri